Ο Ράφα Ναδάλ ρίχνεται στη… μάχη του Mutua Madrid Open

Reading time1 λ

Ο Ισπανός τενίστας μετά το τουρνουά της Βαρκελώνης θέλει να κατακτήσει κι αυτό της Μαδρίτης. Είναι ένα στοίχημα που θέλει να κερδίσει πριν το Roland-Garros.

O Ράφα Ναδάλ πρόσφατα νίκησε τον Στέφανο Τσιτσιπά στον τελικό του Barcelona Open. Εδειξε πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Νούμερο ένα του ταμπλό στο Mutua Madrid Open, είναι το μεγάλο φαβορί, αφού ο Νόβακ Τζόκοβιτς επέλεξε να μην αγωνιστεί στο τουρνουά. Σήμερα, ρίχνεται ξανά στη… μάχη. Η αναμέτρηση Ράφα Ναδάλ – Κάρλος Αλκάραθ έχει ξεκάθαρο φαβορί, ενώ προσφέρει πολλές επιλογές και στο live στοίχημα. Μέχρι τα προημιτελικά του Mutua Madrid Open, ο δρόμος του Ναδάλ μοιάζει να είναι… βατός και δίχως παίκτες – φόβητρα. Κι αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να θεωρείται πως το τρόπαιο είναι «δικό του για να το χάσει».

Το πρόγραμμα περιέχει και άλλα ενδιαφέροντα παιχνίδια. Κριστιάν Γκαρίν – Ντόμινικ Κούπφερ είναι το ένα και Ντιέγκο Σβάρτσμαν – Ασλάν Καράτσεφ είναι το άλλο. Εδώ να σημειώσουμε πως ο Γκαρίν έχει δείξει σημαντική πρόοδο το τελευταίο διάστημα, ενώ στην άλλη αναμέτρηση δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και προβλέπεται μεγάλη μονομαχία. Πλούσια δράση έχει και το διπλό των ανδρών.

Στο γυναικείο ταμπλό του Mutua Madrid Open, το πρόγραμμα έχει μια μεγάλη αναμέτρηση: Ασλεϊ Μπάρτι – Πέτρα Κβίτοβα. Το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης κόντρα σε μια εξαιρετική τενίστρια. Η νικήτρια θα περάσει στα ημιτελικά και θα κάνει ακόμη ένα βήμα προς τη διεκδίκηση του τίτλου. Το άλλο ματς είναι: Πάουλα Μπαδόσα – Μπελίντα Μπέντσιτς. Η Μπέντσιτς είναι η καλύτερη τενίστρια από τις δύο, αλλά η Μπαδόσα διαθέτει μεγάλο ταλέντο και την ικανότητα να κάνει την έκπληξη.