Το τένις προσφέρει δράση σε Βαρκελώνη, Σερβία, Τουρκία και Στουτγάρδη

Reading time1 λ

Αρχίζουμε την περιήγησή μας στον κόσμο του τένις από το Open της Βαρκελώνης. Στο πρόγραμμα του τουρνουά που διεξάγεται σε χωμάτινη επιφάνεια με το φορμάτ νικάει ο καλύτερος σε δύο σετ, υπάρχουν δύο αναμετρήσεις για τον 3ο γύρο, τους «16», δηλαδή. Ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ κοντράρεται με τον Γιανίκ Σίνερ, ενώ ο Κάμερον Νόρι παίζει με τον Νταβίντ Γκοφέν. Η πρώτη από τις δύο είναι αμφίρροπη, ενώ στη δεύτερη ο Γκοφέν είναι το ξεκάθαρο φαβορί.

Στο Serbia Open, τώρα, ολοκληρώνεται η δεύτερη φάση του τουρνουά με τέσσερις συναντήσεις όπου οι τενίστες διεκδικούν την πρόκρισή τους στα προημιτελικά. Φεδερίκο Ντελμπόνις – Ντούσαν Λάγιοβιτς, Ασλάν Καράτσεφ – Αλιάζ Μπεντένε, Τζακ Μίλμαν – Τάρο Ντάνιελ και Αλεξέι Πόπιριν – Τζανλούκα Μάτζερ, τα παιχνίδια που προσφέρονται και για live στοίχημα. Ο Ντελμπόνις, ο Καράτσεφ κι ο Μίλμαν έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ στο άλλο ματς όλα είναι ανοιχτά. Σ

Στις γυναίκες, τώρα, τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Istanbul Cup και στο Porsche Tennis Grand Prix. Στην Κωνσταντινούπολη, η Ελίζ Μέρτενς, νούμερο ένα του ταμπλό και υποψήφια να πάρει τον τίτλο, παίζει με την Βικτόρια Γκόλουμπιτς για την πρόκριση στην προημιτελική φάση. Τα άλλα ματς: Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα – Ανα Μπόγκνταν και Βέρα ΖβονάρεβαΦιόνα Φερό. Στη Στουτγκάρδη, το πρόγραμμα έχει δύο αγώνες: Αρίνα Σαμπαλένκα – Ανα-Λένα Φρίντσαμ και Μπελίντα Μπέντσιτς – Εκατερίνα Αλεξάντροβα. Οι νικήτριες θα συνεχίσουν στα προημιτελικά. Η Σαμπαλένκα, όπως και η Μπέντσιτς, έχουν πάει στη Γερμανία για να διεκδικήσουν τον τίτλο.