Από τον Στέφανο Τσιτσιπά εξαρτάται

Πλούσιες επιλογές για στοίχημα στον αγώνα του Έλληνα σταρ του τένις στο US Open

Απόψε, Αντριάν Μαναρινό-Στέφανος Τσιτσιπάς για το β’ γύρο του US Open σε αναμέτρηση με πληθώρα επιλογών για ποντάρισμα. Ο Έλληνας σταρ, νούμερο τρία της παγκόσμιας κατάταξης ρίχνεται και πάλι στη μάχη με την έκβαση της αναμέτρησης να εξαρτάται από το επίπεδο της απόδοσής του. Στον α’ γύρο ξεπέρασε με 3-2 σετ τον Άντι Μάρεϊ, αλλά πολύ πιο δύσκολα του αναμενόμενου και της διαφοράς που τους χωρίζει αυτή την εποχή. Κράτησε πέντε ώρες η «μάχη» τους.

Ο Αντριάν Μαναρινό, νούμερο 44 στο ranking της ATP, είναι ένας έμπειρος και αξιόλογος τενίστας, που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στον Στέφανο Τσιτσιπά, αν εκείνος δεν είναι σε καλή κατάσταση. Με τον Άντι Μάρεϊ έδειξε πως χρειάζεται να προσαρμοστεί καλύτερα στις απαιτήσεις του US Open, να είναι περισσότερο συγκεντρωμένος και να χρησιμοποιεί παραπάνω το πλούσιο ρεπερτόριο χτυπημάτων του. Κάτι που κατάφερε στα δύο τελευταία σετ. Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Αντριάν Μαναρινό έχουν από μια νίκη ο καθένας και δεν έχουν παίξει αντίπαλοι από το 2019. Στο ανδρικό ταμπλό θα βρείτε και άλλες ευκαιρίες για στοίχημα σε ανταγωνιστικά παιχνίδια.

Το άλλο ματς ελληνικού ενδιαφέροντος: Ελίζ Μέρτενς-Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου. Η Ελληνίδα τενίστρια συνεχίζει το… θαύμα της καθώς έφτασε στο β’ γύρο από τα προκριματικά αψηφώντας τα προγνωστικά. Στην προηγούμενη φάση νίκησε με 2-0 σετ την Άνα Μπλίνκοβα και μάλιστα με σχετική ευκολία. Η Ελίζ Μέρτενς, πάντως, είναι διαφορετικού επιπέδου τενίστρια. Νούμερο 15 στο γυναικείο ταμπλό, εξειδικεύεται στο διπλό όπου είναι το νούμερο της παγκόσμιας κατάταξης. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αγώνες Ολγα Ντανίλοβιτς-Ναόμι Οσάκα και Ταμάρα Ζίντανσεκ-Αρίνα Σαμπαλένκα καθώς Οσάκα και Σαμπαλένκα δύο από τα φαβορί του τουρνουά των γυναικών συνεχίζουν τις προσπάθειές τους.