Καρολάιν Ντολχάιντ-Μαρία Σάκκαρη (24/9/2023): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Η Μαρία Σάκκαρη παίζει με την Καρολάιν Ντολχάιντ στον τελικό του WTA Guadalajara και είναι το μεγάλο φαβορί με σούπερ αποδόσεις για στοίχημα.

Στο «Estadio Akron» διεξάγεται ο τελικός του WTA Guadalajara ανάμεσα στην Καρολάιν Ντολχάιντ και τη Μαρία Σάκκαρη (24/9, 03:00). Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, «κυνηγάει» τον πρώτο τίτλο της στην κατηγορία WTA 1000 και το δεύτερο στην καριέρα της. Στην πλατφόρμα της Betson υπάρχουν συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα online σε αμέτρητες επιλογές και με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Το ματς Καρολάιν Ντολχάιντ – Μαρία Σάκκαρη αναμένεται να είναι ένας σπουδαίος τελικός, αλλά υπάρχει φαβορί. Κι αυτό είναι η Μαρία Σάκκαρη. Η νίκη της προσφέρεται στο 1,17** κι αυτό λέει πολλά. Το να επικρατήσει με 2-0 σετ, μάλιστα, βρίσκεται στο 1,55** στην πλατφόρμα της Betsson. Το να επικρατήσει η Καρολάιν Ντολχάιντ δίνεται στο 5,00**.

ΚΑΡΟΛΑΪΝ ΝΤΟΛΧΑΪΝΤ – ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Στο Καρολάιν Ντολχάιντ – Μαρία Σάκκαρη τα προγνωστικά δεν αποτυπώνουν μονάχα την τεράστια διαφορά στην κατάταξη που υπάρχει ανάμεσα στις παίκτριες. Η Μαρία Σάκκαρη ήταν ούτως ή άλλως από τις ισχυρές υποψήφιες για να παλέψει για τον τίτλο και συμμετέχει στον τελικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Είναι το νούμερο εννιά στον κόσμο και παίζει με το νούμερο 111.

Σε αυτές τις συνθήκες είναι λογικό να έχει το… πάνω χέρι στις προβλέψεις. Επιπλέον, όμως, μετράει και η φόρμα και η Μαρία Σάκκαρη εντυπωσίασε με την πορεία της ως τον τελικό. Δεν έχει χάσει σετ! Στο δεύτερο γύρο νίκησε με 2-0 σετ την Στορμ Χάντερ. Στη φάση των «16» ξεπέρασε το εμπόδιο της Καμίλα Τζόρτζι με 2-0 σετ και παίζοντας καταπληκτικά. Στον προημιτελικό, η ποιότητά της έκανε τη διαφορά καθώς επιβλήθηκε με 2-0 σετ της Εμιλιάνα Αράνγκο. Στον ημιτελικό ξεπέρασε με το καλύτερο ματς της μέσα στο 2023 την Καρολίν Γκαρσία (νο. 11 στον κόσμο) με 2-0 σετ και πήρε την πρόκρισή της για δεύτερο τελικό μεγάλου τουρνουά μέσα σε ισάριθμους μήνες.

Η Καρολάιν Ντολχάιντ έβγαλε νοκ άουτ στον πρώτο γύρο την Πέιτον Στερνς (2-1 σετ), στο δεύτερο γύρο την Σάσια Βίκερι (2-1 σετ), στον 3ο γύρο την Εκατερίνα Αλεξάντροβα (2-0 σετ), στον προημιτελικό την Μαρτίνα Τρεβιζάν (2-1 σετ) και στον ημιτελικό την Σοφία Κένιν (2-0). Στα 25 της ψάχνει τον πρώτο τίτλο της σε επίπεδο WTA.

ΚΑΡΟΛΑΪΝ ΝΤΟΛΧΑΪΝΤ – ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΜΕΝΤΟΥΜ

Στο Καρολάιν Ντολχάιντ – Μαρία Σάκκαρη και οι δύο παίκτριες έχουν ένα στοίχημα: την κατάκτηση του τίτλου. Η εμπειρία που έχει η Μαρία Σάκκαρη σε αγώνες του κορυφαίου επιπέδου στο τένις σαφώς και αποτελούν ένα πλεονέκτημα. Αλλά τόσο η ίδια όσο και η αντίπαλός της έχουν εξίσου μεγάλο κίνητρο και φυσικά μομέντουμ.

Θα τα δώσουν όλα για τη νίκη κι αυτό σημαίνει πως το τένις θα προσφέρει σπουδαίες επιλογές για στοίχημα. Μια από αυτές είναι το Over/Under στα games του μεγάλου τελικού. Το Over 20,5 δίνεται στο 1,95** και το Under 20,5 βρίσκεται στο 1,78** στην πλατφόρμα της Betsson.

Να σημειώσουμε, δε, πως ίσως και η έδρα να παίξει ρόλο. Το κοινό λατρεύει την Μαρία Σάκκαρη και την υποστηρίζει λες και βρίσκεται σε ποδοσφαιρικό αγώνα – για τόσο πάθος κάνουμε λόγο. Κι εκείνη δείχνει να «τρέφεται» από αυτή την ενέργεια.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |