Καρολίν Γκαρσία-Μαρία Σάκκαρη (23/9/2023): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Η Μαρία Σάκκαρη κοντράρεται με την Καρολίν Γκαρσία για να περάσει στον τελικό του WTA Guadalajara με σούπερ ευκαιρίες για στοίχημα.

Το WTA Guadalajara, το πιο συναρπαστικό τουρνουά τένις που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την περίοδο, μας χαρίζει έναν σπουδαίο ημιτελικό: Καρολίν Γκαρσία – Μαρία Σάκκαρη (23/9, όχι πριν από τις 03:00). Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για online στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο Καρολίν Γκαρσία – Μαρία Σάκκαρη η ανάλυση αρχίζει από τις προβλέψεις. Υπάρχει ισχυρό φαβορί και είναι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Η νίκη της προσφέρεται στο 1,68**, ενώ το να επικρατήσει η Καρολίν Γκαρσία βρίσκεται στο 2,20** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΚΑΡΟΛΙΝ ΓΚΑΡΣΙΑ – ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ… FEELING

Η Καρολίν Γκαρσία είναι το νούμερο τρία του ταμπλό και η Μαρία Σάκκαρη το νούμερο δύο κι έτσι είναι λογικό τα προγνωστικά να περιμένουν μια μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό. Άλλωστε, είναι οι δύο καλύτερες παίκτριες που έχουν απομείνει στο τουρνουά WTA Guadalajara, οπότε όποια περάσει, στον τελικό με τη νικήτρια του ζευγαριού Κάρολαϊν Ντόλχαϊντ – Σοφία Κένιν θα λογαριάζεται ως το φαβορί για να πάρει τον τίτλο.

Με τις επιλογές για στοίχημα στο τένις να εντυπωσιάζουν, η Μαρία Σάκκαρη μπαίνει στον ημιτελικό σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Στο δεύτερο γύρο νίκησε με 2-0 σετ την Στορμ Χάντερ. Στη φάση των «16» ξεπέρασε το εμπόδιο της Καμίλα Τζόρτζι με 2-0 σετ και παίζοντας καταπληκτικά. Στον προημιτελικό, η ποιότητά της έκανε τη διαφορά καθώς επιβλήθηκε με 2-0 σετ της Εμιλιάνα Αράνγκο.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια πήγε στο τουρνουά αποφασισμένη για να παλέψει για τη διάκρισή της και βρίσκεται πολύ κοντά στον στόχο της. Το feeling είναι θαυμάσιο καθώς αποδίδει σε πολύ υψηλό επίπεδο και υπάρχει ένας ακόμη παράγοντας που βρίσκεται στο… πλευρό της. Το κοινό. Οι Μεξικανοί λατρεύουν τη Μαρία Σάκκαρη και όπως είπε και η ίδια μετά το πρώτο ματς της στο WTA Guadalajara: «Νιώθω σα να παίζω εντός έδρας!».

Η Καρολίν Γκαρσία, από τη μεριά της, είχε πιο δύσκολο μονοπάτι από τη Μαρία Σάκκαρη, αλλά τα έβγαλε πέρα. Στο δεύτερο γύρο νίκησε με 2-1 σετ την Αλιακσάντρα Σάσνοβιτς, στη φάση των «16» ξεπέρασε με 2-0 σετ το εμπόδιο της Χέιλι Μπαπτίστ και στον προημιτελικό δυσκολεύτηκε πολύ περισσότερο για να νικήσει τη Βικτόρια Αζαρένκα από ό,τι αφήνει να εννοηθεί το τελικό 2-0 σετ.

ΚΑΡΟΛΙΝ ΓΚΑΡΣΙΑ – ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Με την Ονς Ζαμπέρ να αποκλείεται στη φάση των «16» του WTA Guadalajara, η Καρολίν Γκαρσία και η Μαρία Σάκκαρη ανέβηκαν θέση στο στοίχημα της κατάκτησης. Με το νούμερο ένα του ταμπλό εκτός αυτές είναι οι δύο ποιοτικότερες παίκτριες του τουρνουά. Γι’ αυτό και αναμένεται συναρπαστική η αναμέτρησή τους κι έχει δημιουργήσει προσδοκίες στον κόσμο του τένις. Εξάλλου η Γαλλίδα είναι το νούμερο 11 στην παγκόσμια κατάταξη και η Ελληνίδα το νούμερο εννιά.

Επιπλέον, έχουν και προϊστορία. Αυτή θα είναι η 5η φορά που κοντράρονται. Η Καρολίν Γκαρσία κέρδισε τη Μαρία Σάκκαρη στις πρώτες τρεις περιπτώσεις που αναμετρήθηκαν, αλλά η Ελληνίδα επικράτησε στη μοναδική φετινή τους αναμέτρηση που έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο στην Ντόχα του Κατάρ (2-1 σετ).

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |