Γιανίκ Σίνερ-Στέφανος Τσιτσιπάς (12/11/2023): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα κόντρα στον Γιανίκ Σίνερ στο ATP Finals σε ματς με σούπερ επιλογές για στοίχημα.

Η «Pala Alpitour» του Τορίνο στην Ιταλία έχει βάλει τα καλά της για να υποδεχθεί το τουρνουά ATP World Tour τελικοί και για το Green Group κοντράρεται ο Γιανίκ Σίνερ με τον Στέφανο Τσιτσιπά (12/11/2023) στην πρώτη αγωνιστική. Οι δύο τενίστες υπόσχονται σπουδαίο θέαμα και θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε σούπερ ευκαιρίες για στοίχημα online σε πληθώρα αγορών και με ασύγκριτες αποδόσεις.

Η νίκη του Γιανίκ Σίνερ δίνεται στο 1,38** και το διπλό του Στέφανου Τσιτσιπά στο 3,10** στην πλατφόρμα της Betsson. Να σημειώσουμε πως τον όμιλο συμπληρώνουν ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Χόλγκερ Ρούνε.

ΓΙΑΝΙΚ ΣΙΝΕΡ – ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ

Το τουρνουά τένις ATP Finals είναι οι τελικοί ανάμεσα στους οκτώ καλύτερους τενίστες της χρονιάς. Με αυτό κλείνει η αυλαία της αγωνιστικής περιόδου και καθώς το πρεστίζ είναι μεγάλο και τα χρηματικά έπαθλα μεγαλύτερα, το κίνητρο βρίσκεται στα ύψη. Κι αυτό κάνει το στοίχημα στο τένις ακόμη πιο συναρπαστικό με εντυπωσιακές επιλογές. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι το μεγάλο φαβορί να σηκώσει την κούπα και προσφέρεται στο 2,37**, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να δίνεται στο 15,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

Παράλληλα, το τουρνουά λειτουργεί κι ως ένας καλός πρόλογος ώστε ο νικητής να μπει με άλλον «αέρα» στη νέα σεζόν που περιμένει στη γωνία.

Το Green Group προαναφέραμε από ποιους αποτελείται. Υπάρχει και το Red Group στο οποίο συμμετέχουν οι Κάρλος Αλκαράθ, Ντανίλ Μεντβέντεφ, Αντρέι Ρούμπλεφ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Σε κάθε όμιλο γίνονται τρία ματς στη μορφή πρωταθλήματος και προκρίνονται στα ημιτελικά οι δύο καλύτεροι. Από αυτά τα ματς θα προκύψει το ζευγάρι του τελικού που θα διεξαχθεί στις 19 Νοεμβρίου.

Ας επιστρέψουμε τώρα στο Γιανίκ Σίνερ – Στέφανος Τσιτσιπάς όπου τα προγνωστικά έχουν πάρει θέση. Ο Σίνερ έκανε μια εξαιρετική σεζόν κι επιπλέον υπολογίζει στην εξοικείωσή του με το court, αλλά και στην υποστήριξη του κοινού, Ιταλός γαρ. Βέβαια και οι δύο θέλουν να κάνουν μια καλή αρχή για να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στο μεταξύ, ανάμεσα στον Γιανίκ Σίνερ και τον Στέφανο Τσιτσιπά υπάρχει παράδοση και μάλιστα υπέρ του Έλληνα πρωταθλητή. Στο παρελθόν αναμετρήθηκαν επτά φορές με τον Στέφανο Τσιτσιπά να νικάει στις πέντε από αυτές. Στο 2023 έχουν παίξει δύο φορές και μάλιστα σε σκληρή επιφάνεια – όπως αυτή του ATP Finals – κι ο Τσιτσιπάς επικράτησε σε αμφότερες (3-2 στο Αυστραλιανό Όπεν και 2-0 στο Ρότερνταμ).

ΓΙΑΝΙΚ ΣΙΝΕΡ – ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ Η ΦΟΡΜΑ

Οπότε στο Γιανίκ Σίνερ – Στέφανος Τσιτσιπάς το στοίχημα είναι να μπουν δυνατά στο ATP World Tour τελικοί και αν μπορέσουν να στείλουν κι ένα μήνυμα στον ανταγωνισμό, καθώς αμφότεροι δηλώνουν πως βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Ο Ιταλός στο τέλος του Οκτωβρίου κατέκτησε το τουρνουά της Βιέννης, αν και δεν τα πήγε καλά στο Paris Masters 1000. O Έλληνας κατέκτησε με τον αδερφό του το διπλό των ανδρών στο τουρνουά της Αμβέρσας κι έφτασε ως τα ημιτελικά στο Παρίσι.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, δημιουργούνται οι συνθήκες για θεαματικό παιχνίδι όπου το Over 22,5 των games που θα παιχτούν ανάμεσά τους να δίνεται στο 1,78** στην πλατφόρμα της Betsson.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |