Μαρία Σάκκαρη-Τζέσικα Πεγκούλα (30/09/2023): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Η Μαρία Σάκκαρη παίζει με την Τζέσικα Πεγκούλα αναζητώντας να περάσει σε δεύτερο διαδοχικό τελικό με τις επιλογές για στοίχημα να εντυπωσιάζουν.

Η σεζόν στο σιρκουΐ των γυναικών στο τένις συνεχίζεται με συναρπαστικές αναμετρήσεις και τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Μαρία Σάκκαρη – Τζέσικα Πεγκούλα (30/9) για την ημιτελική φάση του WTA Τόκιο. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε πληθώρα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

Καθώς η Μαρία Σάκκαρη ψάχνει τη συμμετοχή της σε δεύτερο διαδοχικό τελικό μιας σπουδαίας διοργάνωσης προσφέρεται σε τιμή αουτσάιντερ. Η νίκη της δίνεται στο 2,25**, ενώ το να επικρατήσει η Αμερικανίδα αντίπαλός της βρίσκεται στο 1,65**.

ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ – ΤΖΕΣΙΚΑ ΠΕΓΚΟΥΛΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΟΡΕΞΗ

Στο Μαρία Σάκκαρη – Τζέσικα Πεγκούλα τα προγνωστικά ούτως ή άλλως αναμένουν μια σπουδαία μάχη ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες τενίστριες του κόσμου. Η Τζέσικα Πεγκούλα είναι το νούμερο δύο του ταμπλό και η Μαρία Σάκκαρη το νούμερο τέσσερα. Είναι οι δύο που έχουν απομείνει και βρίσκονται ψηλότερα στην παγκόσμια κατάταξη. Αυτό τις καθιστά και φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Όποια από τις δύο περάσει θα αντιμετωπίσει στον τελικό τη νικήτρια του ζευγαριού Βερονικα Κουντερμέτοβα – Αναστασία Παβλιουτσένκοβα.

Με το στοίχημα στο τένις να εντυπωσιάζει με τον πλούτο των επιλογών του και τη πληθώρα των αγορών που μπορεί να γίνει… μεγάλο παιχνίδι, αξίζει να αναφέρουμε πως έφτασαν ως εδώ οι δύο τενίστριες.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μπήκε στο τουρνουά WTA Τόκιο από τον δεύτερο γύρο όπου και απέκλεισε με 2-0 σετ και σχετικά άνετα την Μισάκι Ντόι. Στον προημιτελικό αντιμετώπισε την Καρολίν Γκαρσία και επικράτησε με 2-0 σετ πραγματοποιώντας κυριαρχική εμφάνιση, παρόμοια μ’ εκείνη απέναντι στην ίδια παίκτρια την περασμένη εβδομάδα στο WTA Guadalajara – τουρνουά το οποίο και κατέκτησε. Η όρεξη της Μαρίας Σάκκαρη για επιτυχίες έχει ανοίξει αφότου σήκωσε το δεύτερο τίτλο επιπέδου WTA στην καριέρα της.

Η Τζέσικα Πεγκούλα, πάλι, «καθάρισε» με 2-0 σετ την Κριστίνα Μπούκσα και με 2-0 σετ την Ντάρια Κασάτκινα. Δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση κι έτοιμη για την πρόκληση της αναμέτρησης με τη Μαρία Σάκκαρη και την προσπάθεια να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ – ΤΖΕΣΙΚΑ ΠΕΓΚΟΥΛΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

Στο Μαρία Σάκκαρη – Τζέσικα Πεγκούλα το μεγάλο στοίχημα για τις δύο τενίστριες είναι να μπορέσουν να επιβάλλουν το ρυθμό τους. Αμφότερες δείχνουν να βρίσκονται και σε πολύ καλή φυσική κατάσταση παρά το γεγονός πως προέρχονται από μια κουραστική σεζόν. Επιπλέον, με το παιχνίδι τους να βασίζεται πολύ στις αθλητικές αρετές τους η «μονομαχία» τους αναμένεται συγκλονιστική.

Άλλωστε η Μαρία Σάκκαρη με την Τζέσικα Πεγκούλα έχουν και προϊστορία: Αυτή είναι η 9η φορά στην καριέρα τους που τίθενται αντιμέτωπες. Η Μαρία Σάκκαρη μετράει πέντε νίκες, ενώ η Τζέσικα Πεγκούλα τρεις. Ωστόσο, η Πεγκούλα την είχε νικήσει πέρυσι στον τελικό του WTA Guadalajara και στις αρχές αυτού του έτους στα ημιτελικά του WTA Ντόχα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια την έβγαλε νοκ άουτ τον περασμένο μήνα στα ημιτελικά του WTA Ουάσιγκτον.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |