Ο Τσιτσιπάς με φόντο τον τελικό

Reading time2 λ

Σούπερ επιλογές για στοιχημα προσφέρονται στο Australian Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται μια ανάσα από τη συμμετοχή του για πρώτη φορά στην καριέρα του σε τελικό του Australian Open. Ως τώρα έχει παίξει μονάχα σ’ εκείνον του τουρνουά τένις στο Παρίσι, όπου ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και με μεγάλη ποικιλία ειδικών στοιχημάτων. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Στο ματς Κάρεν Κατσάνοφ-Στέφανος Τσιτσιπάς (27/1) υπάρχει φαβορί. Πρόκειται για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Όχι μόνο γιατί με τη νίκη του με 3-0 σετ απέναντι στον Γίρι Λέχετσκα στους «8» έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Αλλά και γιατί απέναντι στον Ρώσο αντίπαλό του μετράει μόνο νίκες. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει αναμετρηθεί πέντε φορές με το νυν νούμερο 20 της παγκόσμιας κατάταξης της ATP και το σκορ στα σετ γράφει δέκα υπέρ του και δύο υπέρ του Κατσάνοφ. Επιπλέον, να σημειώσουμε πως τα τέσσερα από αυτά τα ματς έγιναν σε σκληρή επιφάνεια, όπως είναι και η επιφάνεια που θα αγωνιστούν στο Australian Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει εντυπωσιάσει με την ως τώρα πορεία του στη διοργάνωση. Από τις πέντε νίκες του, δεν παραχώρησε σετ στις τέσσερις. Κι ο Κάρεν Κατσάνοφ, όμως, τα πάει πολύ καλά. Βέβαια, με εξαίρεση τον Φράνσις Τιάφο στον 3ο γύρο σε κάθε άλλο παιχνίδι του ήταν το φαβορί για να περάσει και ως τώρα δεν έχει βρεθεί υπό πάρα πολλή πίεση.

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Σήμερα, θα σχηματιστεί και το άλλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης του μονού των ανδρών. Η αυλαία ανοίγει με το ματς Μπεν Σέλτον-Τόμι Πολ. Αμφότεροι από τις εκπλήξεις της διοργάνωσης, έχουν μια μοναδική ευκαιρία στην καριέρα τους και θα προσπαθήσουν να την εκμεταλλευτούν. Το μεγάλο ματς της ημέρας, όμως, είναι το Αντρέι Ρούμπλεφ-Νόβακ Τζόκοβιτς. Βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και οι δύο, αλλά ο Νόβακ Τζόκοβιτς παίζει σα να έχει να εκπληρώσει… αποστολή και κυνηγάει το 10ο Australian Open της καριέρας του. Για το μονό των γυναικών προηγούνται οι αναμετρήσεις Καρολίνα Πλίσκοβα-Μάγκντα Λινέτ και Αρίνα Σαμπαλένκα-Ντόνα Βέκιτς.