Τσιτσιπάς-Στρίκερ, προγνωστικά πρόκρισης για τον Στέφανο

Reading time3 λ

Τσιτσιπάς-Στρίκερ, προγνωστικά πρόκρισης για τον Στέφανο

Στο Στέφανος Τσιτσιπάς-Ντόμινικ Στρίκερ για το US Open υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί με σούπερ επιλογές για στοίχημα

Στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του US Open αναμετριούνται Στέφανος Τσιτσιπάς-Ντόμινικ Στρίκερ (30/8). Με τον Έλληνα να πρωταθλητή να μπαίνει δυναμικά στο τελευταίο Grand Slam τουρνουά για τη σεζόν του τένις, τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω του για να συνεχίσει στο ίδιο μονοπάτι. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα τένις σε αμέτρητες αγορές και σε ασυναγώνιστες αποδόσεις στη μεγάλη διοργάνωση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι το μεγάλο φαβορί στο ματς. Άλλωστε, είναι το νούμερο επτά της παγκόσμιας κατάταξης της ATP κι αντιμετωπίζει το νούμερο 128. Στις αποδόσεις του αγώνα Στέφανος Τσιτσιπάς-Ντόμινικ Στρίκερ η απλή νίκη του προσφέρεται στο 1,14**, ενώ το να επικρατήσει σε straight sets, δηλαδή 3-0, δίνεται στο 1,95** στην πλατφόρμα της Betsson. Το να κάνει την έκπληξη ο Στρίκερ πληρώνει στο 5,60**.

ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ – ΣΤΡΙΚΕΡ, ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όπως προαναφέραμε, άρχισε πολύ καλά το τουρνουά. Ξεπέρασε με 3-0 σετ το εμπόδιο του Μίλος Ράονιτς, ενός τενίστα με πολύ περισσότερο ταλέντο από τον Ντόμινικ Στρίκερ. Σε όλη τη διάρκεια του ματς ήταν προσηλωμένος, χρησιμοποίησε εξαιρετικά το σερβίς του κι έδειξε μεγάλο μέρος του ρεπερτορίου του στο court. Παράλληλα έδειξε και νοητική δύναμη στις δύσκολες στιγμές.

Μετά από τέτοια εμφάνιση είναι λογικό στο Στέφανος Τσιτσιπάς – Ντόμινικ Στρίκερ τα προγνωστικά να περιμένουν να περάσει στον 3ο γύρο. Μάλιστα, το να κινηθεί το ματς στο Under 35,5 games προσφέρεται σε τιμή φαβορί στο στοίχημα στην πλατφόρμα της Betsson και πιο συγκεκριμένα στο 1,82**. Αν ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα καταφέρει και προκριθεί στον 3ο γύρο του US Open θα βρει μπροστά του το νικητή του ζευγαριού Μπενζαμέν Μπονζί – Κρίστοφερ Γιούμπανκς (σ.σ. ο δεύτερος τον είχε αποκλείσει στο Wimbledon 2023).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την πρόκρισή του επί του Ράονιτς ανέφερε πως ήταν προετοιμασμένος πολύ καλά και μπόρεσε να επιβάλλει το ρυθμό του. Αυτός αναμένεται να είναι κι ο στόχος του και κόντρα στον Ντόμινικ Στρίκερ. Να σημειώσουμε πως η επιστροφή του Μαρκ Φιλιππούση στο προπονητικό του τιμ φαίνεται να βοηθάει τον Έλληνα άσο να αντιμετωπίζει καλύτερα τα ματς. Ο Φιλιππούσης ήταν από τους προπονητές του και στο Australian Open όπου ο Τσιτσιπάς έφτασε ως τον τελικό. Στις αποδόσεις για την κατάκτηση του US Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι έκτο φαβορί στο ταμπλό και πληρώνει 35,00**.

ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ – ΣΤΡΙΚΕΡ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ… ΠΑΓΙΔΕΣ

Οπότε στο Στέφανος Τσιτσιπάς – Ντόμινικ Στρίκερ το στοίχημα για τον Έλληνα πρωταθλητή είναι ξεκάθαρο: είναι το φαβορί κι αναμένεται να επικρατήσει, αλλά σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν πάντοτε… παγίδες. Ο 21χρονος Στρίκερ παίζει με άγνοια κινδύνου και μεγάλο ενθουσιασμό. Η έλλειψη φόβου τον καθιστά επικίνδυνο γιατί αγωνίζεται χωρίς να έχει κάτι να χάσει. Είναι γρήγορος κι ευέλικτος κι έχει δυνατά χτυπήματα. Στον πρώτο γύρο έκανε την έκπληξη καθώς απέκλεισε με 3-1 τον Αλεξέι Πόπιριν.

Να σημειώσουμε, δε, πως στο παρελθόν ο Στέφανος Τσιτσιπάς κι ο Ντόμινικ Στρίκερ αναμετρήθηκαν μονάχα μια φορά. Πέρυσι, στην Στουτγκάρδη σε γρασίδι ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 2-0 σετ του Ελβετού στο γύρο των «16».

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |