Στο χέρι του Στέφανου Τσιτσιπά

Reading time2 λ

Καταπληκτικές ευκαιρίες για στοίχημα στο τένις, το πόλο και το χάντμπολ με απίθανες αποδόσεις

Μοναδικές στιγμές με 100% διασκέδαση χαρίζει το τουρνουά τένις στο Παρίσι, μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του αθλήματος. Πλούσιο είναι το κουπόνι τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο ταμπλό, ενώ συναρπαστικά ματς προσφέρονται και στα διπλά των δύο κατηγοριών. Στην πλατφόρμα της Betsson, όπως πάντα, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και τεράστια ποικιλία από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Σε πρώτο πλάνο, το ματς του δεύτερου γύρου του ανδρικού τουρνουά, Ρομπέρτο Καρμπαγές Μπαένα-Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς άρχισε πολύ καλά την πορεία του νικώντας με 3-1 σετ στην πρεμιέρα τον Γίρι Βέσελι. Μπαίνει στο παιχνίδι ως το φαβορί για να πάρει τη νίκη-πρόκριση στον 3ο γύρο του θεσμού. Άλλωστε, υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στο νούμερο πέντε του κόσμου και στο νούμερο 57. Στο μεταξύ, να σημειώσουμε πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει νικήσει τον Ισπανό αντίπαλό του στη μια φορά που αναμετρήθηκαν στο παρελθόν.

Το τουρνουά τένις στο Παρίσι, όμως, προσφέρει κι άλλες καταπληκτικές επιλογές για στοίχημα σε πολύ δυνατά παιχνίδια σε άνδρες και γυναίκες με μεγάλα ονόματα του αθλήματος να μπαίνουν στα courts και να δίνουν τη «μάχη» τους για να διακριθούν.

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΟ FINAL-8 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ

Από το τένις μεταφερόμαστε στο πόλο. Ανοίγει η αυλαία του Final-8 του LEN Champions League, που διεξάγεται στο Βελιγράδι της Σερβίας. Ξεχωρίζουν τα ματς Νόβι Μπέογκραντ-Ολυμπιακός και Μπρέσια-Βουλιαγμένη. Αναμφίβολα δύσκολες αποστολές για τις ελληνικές ομάδες. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα που θα έχει τον παράγοντα έδρα στο πλευρό της. Ωστόσο, διαθέτει ποιοτικότερη ομάδα και καλείται να το εκμεταλλευτεί. Η Βουλιαγμένη είναι το αουτσάιντερ κόντρα στους Ιταλούς, αλλά είναι έτοιμη για την πρόκληση. Μπαρτσελονέτα-Ντουμπρόβνικ και Προ Ρέκο-Φερεντσβάρος συμπληρώνουν το… καρέ των αγώνων.

Στο χάντμπολ, πάλι, το κουπόνι προσφέρει τον 5ο και τελευταίο τελικό της Handball Premier, ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Η σειρά είναι ισόπαλη στο 2-2 και όποια ομάδα νικήσει παίρνει το τρόπαιο. Αναμένεται μεγάλη μάχη μιας και στα ως τώρα παιχνίδια τους ΑΕΚ και Ολυμπιακός έδειξαν να βρίσκονται πολύ κοντά όσον αφορά τη δυναμικότητα.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |