Σούπερ ματς στο Αυστραλιανό Όπεν

Reading time2 λ

Συναρπαστικές επιλογές για στοιχημα στο τένις και στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος χάντμπολ

Γεμάτο από συγκλονιστικές αναμετρήσεις είναι το κουπόνι των σπορ σήμερα με το τένις και το χάντμπολ να βρίσκονται στο επίκεντρο της δράσης. Στο μονό των ανδρών στο Αυστραλιανό Όπεν και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κρίνονται οι προκρίσεις για τον τελικό. Στην πλατφόρμα της Betsson, προσφέρονται εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και ποικιλία από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Στο Αυστραλιανό Όπεν το πρόγραμμα αρχίζει τα ξημερώματα με το ματς Στέφανος Τσιτσιπάς-Κάρεν Κατσάνοφ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποδίδει σε υψηλό επίπεδο από την αρχή του τουρνουά και νιώθει πως μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο. Ως τώρα έχει χάσει μονάχα δύο σετ και επιπλέον μετράει πέντε νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις κόντρα στον Ρώσο αντίπαλό του. Ο οποίος, όμως, τα πάει πολύ καλά και αυτός στη διοργάνωση και έχει «όπλα» που μπορούν να κάνουν… ζημιά στον Έλληνα πρωταθλητή.

Ακολουθεί η αναμέτρηση Νόβακ Τζόκοβιτς-Τόμι Πολ. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει βρει τον καλό του εαυτό και η ποιότητα και η εμπειρία του κάνουν τη διαφορά στα περισσότερα παιχνίδια του. Στα προημιτελικά, όπου νίκησε με 3-0 σετ τον Αντρέι Ρούμπλεφ ήταν εντυπωσιακός. Ο Τόμι Πολ δεν είναι… συνηθισμένος να παλεύει για μια πρόκριση σε τελικό ενός Grand Slam. Ξέρει πως είναι το αουτσάιντερ και ότι δεν έχει πολλές πιθανότητες. Στα 25 του, όμως, έχει τη… φρεσκάδα και την άγνοια κινδύνου υπέρ του για να μπορέσει να κάνει την έκπληξη.

ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Η πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος καθορίζεται απόψε στο χάντμπολ. Τέσσερα μεγάλα φαβορί πριν από την έναρξη του τουρνουά έκαναν το… αναμενόμενο κι έφτασαν στην τελική 4άδα του θεσμού. Ισπανία-Δανία και Γαλλία-Σουηδία διεκδικούν τη συμμετοχή τους στο ματς που θα κρίνει τον τίτλο.

Η Ισπανία ξεπέρασε τη Νορβηγία στην παράταση με 35-34 κι έδειξε ακόμη μια φορά πως είναι ανταγωνιστική. Η Δανία, πάλι, έκανε… περίπατο κόντρα στην Ουγγαρία (40-23) κι έδειξε έτοιμη να διεκδικήσει το 3ο συνεχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η Γαλλία, πάλι, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά η Σουηδία διαθέτει ταλέντο και εμπειρία.