Τα φώτα στον Στέφανο Τσιτσιπά

Reading time2 λ

Εξαιρετικές επιλογές για στοιχημα στο United Cup του τένις και σε άλλες διοργανώσεις

Σήμερα ανοίγει η αυλαία της δεύτερης… μονομαχίας της εθνικής Ελλάδας στο United Cup, το νεοσύστατο τουρνουά τένις που διεξάγεται στην Αυστραλία. Εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα προσφέρονται στην πλατφόρμα της Betsson, όπου θα βρείτε μεγάλη γκάμα αγορών, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Στο πλαίσιο του Ελλάδα-Βέλγιο γίνονται δύο αναμετρήσεις για το μονό των ανδρών και των γυναικών. Στους άνδρες: Στέφανος Τσιτσιπάς-Νταβίντ Γκοφέν και στις γυναίκες Δέσποινα Παπαμιχαήλ-Άλισον βαν Ούιτβανκ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ως τώρα έχει παρουσιαστεί σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Νίκησε με 2-1 σετ τον Γκρίγκορ Ντιμιτρόφ στο μονό, ενώ στο μικτό διπλό με παρτενέρ της Μαρία Σάκκαρη νίκησαν με 2-0 σετ το δίδυμο Αντριάν Αντρέεφ/Γκεργκάνα Τοπάλοβα. Ο Έλληνας σούπερ σταρ, νούμερο τέσσερα της παγκόσμιας κατάταξης, έχει στόχο τη διάκριση στη συγκεκριμένη διοργάνωση, ενώ παράλληλα ανεβάζει στροφές ενόψει της συμμετοχής του στο Australian Open που αρχίζει στις 16 του μήνα και θα επιχειρήσει να κατακτήσει τον πρώτο Grand Slam τίτλο της καριέρας του.

Όσον αφορά στην Δέσποινα Παπαμιχαήλ κι εκείνη τα πήγε περίφημα στην πρεμιέρα της απέναντι στην Βουλγάρα Ισαμπέλα Σινίκοβα (2-1 σετ). Η πρόκληση με την βαν Ούιτβανκ είναι μεγαλύτερη, αλλά μια που σκοπεύει να σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων.

ΣΤΗ «ΜΑΧΗ» ΝΑΔΑΛ ΚΑΙ ΣΦΙΟΝΤΕΚ

Στο επίκεντρο της δράσης βρίσκονται και οι… κόντρες Ισπανία-Αυστραλία και Πολωνία-Ελβετία. Στο μονό των ανδρών ξεχωρίζει το ματς Ράφα Ναδάλ-Άλεξ Ντε Μινόρ, ενώ στο μονό των γυναικών θα διεξαχθεί η σπουδαία «μάχη» Ίγκα Σφιόντεκ-Μπελίντα Μπέντσιτς που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι το ζευγάρι ενός τελικού τουρνουά Grand Slam. Ο Ράφα Ναδάλ και η Ίγκα Σφιόντεκ είναι τα φαβορί για να επικρατήσουν, αλλά οι αντίπαλοί τους έχουν εμπειρία, ταλέντο και τη δυνατότητα να τους βάλουν δύσκολα.

Τέλος, το NFL προσφέρει θαυμάσιες ευκαιρίες για στοιχημα σε τεράστια γκάμα αγορών στον αγώνα Σινσινάτι Μπένγκαλς-Μπάφαλο Μπιλς. Μπορεί να έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ, αλλά παλεύουν για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, ενώ να σημειώσουμε πως αμφότερες ομάδες είναι ισχυρές διεκδικήτριες του Super Bowl.