Τσιτσιπάς-Τζόκοβιτς και άλλοι τελικοί

Reading time2 λ

Ώρα για στοίχημα σε εξαιρετικές επιλογές στα μεγάλα ματς του Αυστραλιανού Όπεν σε ασυναγώνιστες αποδόσεις

Το Αυστραλιανό Όπεν αφού χάρισε σπουδαίο θέαμα πλησιάζει στο τέλος του και φύλαξε το… καλύτερο. Αυτό το σαββατοκύριακο θα γίνουν οι τελικοί στο μονό και το διπλό ανδρών και γυναικών. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Την Κυριακή (29/1) διεξάγεται ο τελικός των ανδρών, Στέφανος Τσιτσιπάς-Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «κυνηγά» το… όνειρο της κατάκτησης του πρώτου Grand Slam τίτλου της καριέρας του. Αυτός είναι ο δεύτερος τελικός του σε ένα major τουρνουά του τένις. Το 2021 έχασε με 3-2 σετ από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο τουρνουά τένις στο Παρίσι. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, πάλι, ψάχνει το 22ο τρόπαιο σε Grand Slam στην καριέρα του και το 10ο στο Αυστραλιανό Όπεν, ώστε να συνεχίσει να μεγαλώνει το… θρύλο του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εντυπωσίασε με την πορεία του και στο 3-1 επί του Κάρεν Κατσάνοφ στον ημιτελικό επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Παρόλο που νιώθει έτοιμος να πάρει τον τίτλο, ξέρει πως η πρόκληση που θα αντιμετωπίσει θα είναι τεράστια. Το ίδιο, όμως, ισχύει και για τον 35χρονο Σέρβο. Έπαιξε πολύ καλό τένις, αλλά δεν βρήκε στο δρόμο του κάποιον αντίπαλο με το ταλέντο του Στέφανου Τσιτσιπά. Αναμένεται μια μεγάλη «μάχη». Αν ο Τσιτσιπάς πάρει την κούπα, θα γίνει και το νούμερο ένα στον κόσμο.

ΡΙΜΠΑΚΙΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΜΠΑΛΕΝΚΑ, ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ

Στο μονό των γυναικών κοντράρονται σήμερα (28/1, 10:30) Ελένα Ριμπάκινα-Αρίνα Σαμπαλένκα. Η Ελένα Ριμπάκινα, νικήτρια στο αγγλικό τουρνουά τένις στο Γουίμπλεντον πέρυσι βρήκε και πάλι τη χαμένη της φόρμα και έπαιξε εξαιρετικό τένις στο Αυστραλιανό Όπεν. Η Αρίνα Σαμπαλένκα έκανε το βήμα που… αναμενόταν από εκείνη έπειτα από εντυπωσιακές πορείες και θα διεκδικήσει έναν τίτλο Grand Slam. Αμφότερες απέδωσαν σε πολύ υψηλό επίπεδο ως τώρα και όλα είναι ανοικτά σε αυτόν τον τελικό.

Συναρπαστικό θέαμα και θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα θα βρείτε και στους τελικούς του διπλού στο Αυστραλιανό Όπεν. Σήμερα διεξάγεται αυτός των ανδρών: Ρίνκι Χιτζικάτα/Τζέισον Κούμπλερ-Ουγκό Νις/Γιαν Ζιελίνσκι, ενώ αύριο στις γυναίκες: Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα/Κατερίνα Σινιάκοβα-Σούκο Αογιάμα/Ένα Σιμπαχάρα.

Κι ενώ το τένις κυριαρχεί στο κουπόνι των σπορ, προσφέρονται σπουδαίες ευκαιρίες για στοίχημα και σε άλλα αθλήματα όπως το βόλεϊ, το πόλο, το χάντμπολ όπου κρίνεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αλλά και το NFL, με τα πλέι οφ να συνεχίζονται και η διοργάνωση να βρίσκεται μια… ανάσα από το Super Bowl.