Τσιτσιπάς για… τίτλο

Reading time2 λ

Σούπερ επιλογές για ποντάρισμα στον μεγάλο τελικό Αυστραλιανού Όπεν κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς

Έφτασε η μεγάλη μέρα. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παίζει στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν αναζητώντας τον πρώτο Grand Slam τίτλο της καριέρας του, έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και μεγάλη ποικιλία ειδικών στοιχημάτων σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για στοιχημα στο live.

Στον τελικό Στέφανος Τσιτσιπάς-Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Έλληνας πρωταθλητής προσφέρεται στο 4,40** να ξεπεράσει τον Σέρβο σούπερ σταρ, που δίνεται σε τιμή 1,22**. Το… παιχνίδι των αριθμών δικαιολογεί να είναι το αουτσάιντερ. Είναι μόλις ο δεύτερος τελικός του σε Grand Slam τουρνουά, ενώ ο Τζόκοβιτς θα παίξει για 33η φορά. Δεν έχει κανέναν major τίτλο, ενώ ο αντίπαλός του μετράει 21 και ψάχνει τον 22ο για να ισοφαρίσει τον Ράφα Ναδάλ.

Επιπλέον, ο Τζόκοβιτς μετράει 40 συνεχόμενες νίκες στην Αυστραλία και 27 στο Αυστραλιανό Όπεν. Έχει παίξει εννιά τελικούς μέχρι σήμερα και τους έχει κερδίσει όλους! Την τελευταία φορά που έχασε στο Αυστραλιανό Όπεν το ημερολόγιο έδειχνε 22 Ιανουαρίου 2018.

10-2 ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Στα μεταξύ τους παιχνίδια, ο Νόβακ Τζόκοβιτς προηγείται με 10-2 νίκες. Μια από αυτές ήταν στον προηγούμενο Grand Slam τελικό της καριέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, με 3-2 σετ στο τουρνουά τένις στο Παρίσι. Ο Τζόκοβιτς «τρέχει» σερί εννιά συνεχόμενων νικών επί του Στέφανου Τσιτσιπά, ενώ συνολικά έχουν αναμετρηθεί σε πέντε τελικούς διάφορων τουρνουά κι όλους τους κέρδισε ο Σέρβος.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όμως, είναι αποφασισμένος να αλλάξει την… ιστορία και να πάρει τη νίκη. Αν τα καταφέρει θα ανέβει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης για πρώτη φορά. Αν πάλι νικήσει ο Τζόκοβιτς θα αρχίσει την εβδομάδα 374 στο πιο ψηλό σκαλοπάτι της λίστας στη διάρκεια της θρυλικής καριέρας του.

Οπότε πώς μπορεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς να νικήσει έναν αντίπαλο που μοιάζει… ρομπότ; Μέσα στο 2023 ο Έλληνας τενίστας μετράει δέκα συνεχόμενες νίκες. Παίζει εντυπωσιακό τένις και η φρεσκάδα που προσφέρουν τα 24 του χρόνια είναι ατού. Ο Τζοκοβιτς ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στο γόνατο και μπορεί να έχασε μόλις ένα σετ στην πορεία του ως τον τελικό, ωστόσο, με εξαίρεση τον Αντρέι Ρούμπλεφ (3-0 σετ) δεν αντιμετώπισε έναν αντίπαλο που να τον έβαλε στην… πίεση.

Πιο ήρεμος και συγκεντρωμένος από ποτέ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποδίδει σε πολύ υψηλό επίπεδο και είναι έτοιμος για να κάνει την έκπληξη.

Το κουπόνι των σπορ, πάντως, προσφέρει και άλλες θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα με το χάντμπολ, το NFL, το βόλεϊ, το πόλο και άλλα αθλήματα σε πρώτο πλάνο.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές