Δράση σε πολλά μέτωπα στο τένις

Reading time1 λ

Ευκαιρίες για στοίχημα σε τέσσερα τουρνουά καθώς μπαίνουμε στη σεζόν του γρασιδιού

Μετά την ήττα του στον τελικό του Τουρνουά Παρισιού με 3-2 σετ από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποφάσισε να μην λάβει μέρος στο Halle Open για προσωπικούς λόγους. Ωστόσο, το τουρνουά στη Βεστφαλία της Γερμανίας αποτελεί το πιο σημαντικό που διεξάγεται αυτές τις μέρες καθώς οι τενίστες αρχίζουν την προετοιμασία τους για το Wimbledon. Το Grand Slam της Αγγλίας αρχίζει στις 28 Ιουνίου και θα διαρκέσει ως τις 11 Ιουλίου. Το Halle Open όπως και άλλες παρόμοιες διοργανώσεις μας προσφέρουν πλούσιες επιλογές για στοίχημα.

Στο Halle Open εκτός του Ρότζερ Φέντερερ δήλωσαν συμμετοχή εξαιρετικοί τενίστες, από τους κορυφαίους του σιρκουΐ. Αναφερόμαστε στο νούμερο δύο στον κόσμο, Ντανίλ Μεντβέντεφ, το νούμερο έξι στον κόσμο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, το νούμερο επτά, Αντρέι Ρούμπλεφ. Η παρουσία τους δημιουργεί προσδοκίες για σπουδαίες αναμετρήσεις, αλλά και τη δυνατότητα για έξυπνα bets. Τα παιχνίδια στο τουρνουά έχουν τεράστια σημασία και για το μέλλον καθώς οι αθλητές επιδιώκουν να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους ενόψει του Wimbledon.

H δράση, πάντως, στο ανδρικό και στο γυναικείο σιρκουΐ είναι πλούσια. Στο Λονδίνο διεξάγεται το Queen’s Club Championships, επίσης σε γρασίδι με την συμμετοχή αρκετών σημαντικών ονομάτων και σημαντικό στάτους μια και το τουρνουά είναι κατηγορίας ATP 500. Σ’ αυτό προσπαθεί να κάνει το comeback του κι ο Άντι Μάρεϊ. Στις γυναίκες, το Berlin Open είναι ένα από τα ξεχωριστά τουρνουά που λαμβάνουν χώρα αυτές τις μέρες με πολλές αθλήτριες ν’ αγωνίζονται εκεί όπως η Αντζελίκ Κέρμπερ, η Γκαρμπίνιε Μουγουρούθα και η Βικτόρια Αζαρένκα. «Δυνατό» τουρνουά και τοBirmingham Classic, επίσης.