Ισχυρά φαβορί στο Swiss Open

Reading time1 λ

Συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα σε πολλαπλά τουρνουά τένις

Στο Γκστάαντ της Ελβετίας διεξάγεται το Swiss Open ένα από τα πιο ενδιαφέροντα τουρνουά τένις στο σιρκουΐ αυτή την εποχή όπου τα βλέμματα του αθλήματος είναι στραμμένα στο Τόκιο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το πρόγραμμά του προσφέρει εξαιρετικές αναμετρήσεις με πλούσιες επιλογές για ποντάρισμα.

Η διοργάνωση βρίσκεται στη φάση των «16» και υπάρχουν ισχυρά φαβορί στους αγώνες: Ντένις Σαποβάλοφ-Βιτ Κόπριβα, Μίκαελ Ίμερ-Φελιθιάνο Λόπεθ και Μαρκ Πόλμανς-Κριστιάν Γκαρίν. Ο Ντένις Σαποβάλοφ έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στο Wimbledon όπου και ηττήθηκε από τον μετέπειτα θριαμβευτή του Grand Slam, Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Μίκαελ Ίμερ έχει ταλέντο, αλλά στα προηγούμενα τουρνουά που συμμετείχε του έλειψε το… κάτι παραπάνω για να φτάσει μακριά. Είναι αποφασισμένος να πετύχει στο Γκστάαντ. Ο Κριστιάν Γκαρίν έφτασε ως τους «16» του Wimbledon και στα προημιτελικά του Swedish Open, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Ενδιαφέρουσες προσφορές για στοίχημα υπάρχουν και στα παιχνίδια του Croatia Open που γίνεται στο Ούμαγκ: Κάρλος Ταμπερνέρ-Στέφανο Τραβάλια και Φίλιπ Κραΐνοβιτς-Ράντου Άλμποτ. Ο 23χρονος Ταμπερνέρ έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα, ενώ Φίλιπ Κραΐνοβιτς πρόσφατα απέκλεισε τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Hamburg European Open και έφτασε ως τον τελικό όπου και ηττήθηκε από τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα. Πέραν αυτών δύο τουρνουά στο ανδρικό ταμπλό υπάρχει και το Los Cabos Open, που επίσης παρουσιάζει σημαντικό στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Στο γυναικείο σιρκουΐ, το Gdynia Open της Πολωνίας «κλέβει» την παράσταση με τα ματς: Βικτόρια Κούζμοβα-Βαρβάρα Γκράτσεβα, Κριστίνα Κούτσοβα-Ιρίνα Μπάρα, Άνα Σμιέντλοβα-Άνα Μπόνταρ και άλλα. Ευκαιρίες για στοίχημα θα βρείτε και στο Internazionali Femminili di Palermo της Ιταλίας και σε αγώνες όπως: Οσεάν Ντοντέν-Βιτάλια Ντιατσένκο, Ζακλίν Κριστιάν-Κίνγουεν Ζενγκ.