Ματς γεμάτα υποσχέσεις…

Reading time1 λ

Δράση σε πολλά τουρνουά με πλούσιες επιλογές για στοίχημα

Τα τουρνουά τένις που βρίσκονται σε εξέλιξη συνεχίζουν να παρουσιάζουν μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον και να προσφέρουν σημαντικές επιλογές για ποντάρισμα και στο live. Στους άνδρες ξεχωρίζουν οι αγώνες για το Swiss Open, το Croatia Open και τοLos Cabos Open, ενώ στις γυναίκες οι κορυφαίες διοργανώσεις αυτή την εποχή είναι το Gdynia Open και το Internazionali Femminili di Palermo.

Όλα τα τουρνουά βρίσκονται στη φάση των «16» και το θέαμα είναι πλούσιο, ενώ υπάρχουν και πιθανότητες εκπλήξεων μια και η διαφορά στην ποιότητα μεταξύ των αθλητών και των αθλητριών, ως επί το πλείστον, δεν είναι μεγάλη μια και τα «βαριά» ονόματα είτε βρίσκονται στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες είτε αναρρώνουν από τραυματισμούς ή προετοιμάζονται για τα επόμενα καλοκαιρινά τουρνουά και κυρίως για το US Open.

Στο Swiss Open ξεχωρίζει η αναμέτρηση Κάσπερ Ρουντ-Ντένις Νόβακ. Ο Κάσπερ Ρουντ είναι το μεγάλο φαβορί για να περάσει στον επόμενο γύρο και μάλιστα δίχως να κοπιάσει ιδιαίτερα. Προέρχεται από την κατάκτηση του Swedish Open και δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ωστόσο, ο Ντένις Νόβακ θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την κούραση του αντιπάλου που είχε ένα «φορτωμένο» πρόγραμμα και να αψηφήσει τα προγνωστικά και να πάρει εκείνος το εισιτήρια για την επόμενη φάση. Αντιθέτως, δεν χωρούν προβλέψεις στον αγώνα: Τάλον Γκρίκσποορ-Μπενουά Περ. Στο Croatia Open, όλα είναι ανοιχτά στο ματς: Τζανλούκα Μάτζερ-Ντάνιελ Άλτμαϊερ. Στο Gdynia Open και στο Νούρια Παρίθας Ντίαθ-Αμίνα Άνσμπα, η Νούρια Παρίθας Ντίαθ επιδιώκει να συνεχίσει τις πολύ καλές εμφανίσεις της και στο Internazionali Femminili di Palermo το παιχνίδι Καταρίνα Ζαβάτσκα-Όλγκα Ντανίλοβιτς αναμένεται να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις.