Σερβίς και άσοι σε πολλά μέτωπα

Reading time1 λ

Τα τουρνουά σε Γενεύη, Λιόν, Βελιγράδι και Πάρμα προσφέρουν ευκαιρίες για στοίχημα

Ο Ράφα Ναδάλ κατέκτησε το τουρνουά Masters 1000, Italian Open, στους άνδρες και η Ιγκα Σβιάτεκ, έκανε το ίδιο στις γυναίκες. Ο Ισπανός «μαέστρος» νίκησε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό, ενώ η Πολωνή αθλήτρια την Καρολίνα Πλίσκοβα. Εδειξαν να βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και έτοιμοι για να αντιμετωπίσουν την πρόκληση του RolandGarros από τις 30 Μαΐου. Ωστόσο, η δράση δεν σταματά στο ανδρικό και στο γυναικείο σιρκουΐ. Με τους τενίστες και τις τενίστριες να θέλουν να φτάσουν στο μεγάλο ραντεβού στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, διεξάγονται αυτές τις μέρες τέσσερα τουρνουά που προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες για στοίχημα.

Στο ανδρικό σιρκουΐ, υπάρχουν τα τουρνουά της Γενεύης και της Λιόν. To Geneva Open, έχει αρχίσει με δυνατές αναμετρήσεις κιόλας και σήμερα ξεχωρίζει το ματς Φάμπιο Φονίνι-Γκουΐντο Πέγια. Στη διοργάνωση συμμετέχουν ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας κατάταξης και μεταξύ αυτών και ο Ρότζερ Φέντερερ, οποίος παίζει για πρώτη φορά από τον περασμένο Μάρτιο. Στο Lyon Open, επίσης βρίσκουμε ματς υψηλού επιπέδου όπως το Ασλάν Καράτσεφ-Γιανίκ Σίνερ και το Φέλιξ Οζέρ-Αλιασίμ-Λορέντσο Μουσέτι. Στο τουρνουά τόσο στο μονό όσο και στο διπλό θα λάβει μέρος και ο Στέφανος Τσιτσιπάς (στο διπλό με παρτενέρ τον αδερφό του Πέτρο) με πιθανότητες για διάκριση.

Στο γυναικείο σιρκουΐ, το WTA 250 Belgrade στο Βελιγράδι, συγκεντρώνει αρκετό ενδιαφέρον και θα μας προσφέρει εξαιρετικές «μάχες». Στο πρώτο Emilia Romagna Open που θα διεξαχθεί στην Πάρμα της Ιταλίας, η δράση είναι αξιόλογη κιόλας. Ξεχωρίζουν οι σημερινές αναμετρήσεις Κόκο Γκοφ-Κάια Κανέπι και Πέτρα Μάρτιτς-Βαρβάρα Γκράτσεβα. Στο τουρνουά συμμετέχουν επίσης η Σερίνα Γουΐλιαμς και η Βίνους Γουΐλιαμς, η Αμάντα Ανισίμοβα και άλλες.