Σερβίς στο Wimbledon

Reading time2 λ

Αρχίζει το τουρνουά Grand Slam με εντυπωσιακές προτάσεις για στοίχημα

Το Wimbledon είναι εδώ! Μετά από μια σύντομη περίοδο μετάβασης από τη χωμάτινη επιφάνεια στο χορτάρι οι τενίστες και οι τενίστριες θα επιδιώξουν να λάμψουν σε μια από τις μεγαλύτερες σκηνές του αθλήματος. Φυσικά, συμμετέχει κι ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο ανδρικό ταμπλό και η Μαρία Σάκκαρη στο γυναικείο. Το τουρνουά προσφέρει μεγάλη ποικιλία επιλογών για ποντάρισμα.

Στους άνδρες υπάρχουν σημαντικές απουσίες. Ο Ράφα Ναδάλ, νούμερο τρία στον κόσμο, καθώς κι ο Ντόμινικ Τιμ, νούμερο πέντε, λείπουν λόγω προβλημάτων φυσικής κατάστασης. Αυτό μετατρέπει σε ακόμη πιο ισχυρό φαβορί τον Νόβακ Τζόκοβιτς που φέτος έχει κατακτήσει το Australian Open, αλλά και το Τουρνουά Παρισιού και αναζητά τον 21ο major τίτλο του. Από την άλλη, ανοίγει και την πόρτα στον Στέφανο Τσιτσιπά, νούμερο τέσσερα της παγκόσμιας κατάταξης, να επιχειρήσει εκ νέου να σηκώσει το τρόπαιο του πρώτου Grand Slam τουρνουά της καριέρας του, μετά την ήττα του στον τελικό από τον Σέρβο στο Παρίσι. Στο Wimbledon ο Έλληνας τενίστας είναι στην ίδια πλευρά του ταμπλό με τον Τζόκοβιτς, οπότε, αν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη θα αναμετρηθούν στον ημιτελικό. Αυτό, αυξάνει και τις ελπίδες του 39χρονου Ρότζερ Φέντερερ που έχει δηλώσει αισιόδοξος πως μπορεί να τα πάει καλά στη διοργάνωση όπου του ταιριάζει καλύτερα. Αρκεί βέβαια να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ντανίλ Μεντβέντεφ με τον οποίο θα αναμετρηθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Στις γυναίκες, μεγάλες απούσες είναι οι Ναόμι Οσάκα και Σιμόνα Χάλεπ, νούμερο δύο και νούμερο τρία στον κόσμο, αντίστοιχα. Με την Άσλεϊ Μπάρτι, το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης, να έχει τον πρώτο λόγο τα φώτα στρέφονται στις τενίστριες που μπορούν να την κοντράρουν, με την Αρίνα Σαμπαλένκα να παρουσιάζεται σε καλή κατάσταση. Έτοιμη για την πρόκληση είναι και η Μαρία Σάκκαρη μετά την συμμετοχή της στον ημιτελικό του Τουρνουά Παρισιού. Μπορεί να μην έχει παίξει σε γρασίδι μέσα στο 2021, αλλά προετοιμάστηκε σκληρά και είναι το νούμερο 16 του ταμπλό και θα δώσει τη δική της μάχη για να κάνει μια σημαντική πορεία.