Ευκαιρίες σε πολλά αθλήματα

Reading time1 λ

Από το αλπικό σκι μέχρι και το χάντμπολ, στο κουπόνι υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα

Σήμερα είναι μια από τις μέρες όπου το αλπικό σκι έχει την τιμητική του. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Μπόρμιο της Ιταλίας και στο Λιντς της Αυστρίας όπου διεξάγονται οι αγώνες για τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα σε άνδρες και γυναίκες. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα στις συγκεκριμένες διοργανώσεις.

Στους άνδρες, είναι η ώρα της σούπερ γιγαντιαίας κατάβασης, ένα αγώνισμα αντοχής, ταχύτητας και τεχνικής παράλληλα που απαιτεί από τους αθλητές τον καλύτερο τους εαυτό. Η «μάχη» μεταξύ των Αυστριακών Ματίας Μάγερ, Βίνσεντ Κρίχμαγερ και Ράφαελ Χάαζερ με τους Νορβηγούς Αλεκσάντερ Άαμοντ Κίλντε και Άντριαν Σέγερστεντ, αναμένεται να είναι «δυνατή». Βέβαια, μεταξύ των ισχυρών υποψηφίων για τη νίκη είναι κι ο Γάλλος Αλέξις Πιντουρό και φυσικά ο Ελβετός που ηγείται της κατάταξης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, Μάρκο Όντερματ.

Στις γυναίκες, είναι ώρα για την τεχνική κατάβαση. Η Πέτρα Βίχοβα (Σλοβακία) είναι το μεγάλο φαβορί καθώς απουσιάζει η Μικαέλα Σίφριν. Ωστόσο, ο ανταγωνισμός είναι ισχυρός. Η Λένα Ντουρ (Γερμανία), η Γουέντι Χόλντενερ (Ελβετία) και η Καταρίνα Λίνσμπεργκερ (Αυστρία), έχουν το ταλέντο και την ποιότητα για να την πιέσουν και πιθανώς να πάρουν και τη νίκη. Βέβαια, μπορεί να μην είναι το καλύτερο αγώνισμά της, αλλά με ενδιαφέρον αναμένεται και η προσπάθεια της Σάρα Χέκτορ από τη Σουηδία που είναι 5η στη γενική κατάταξη.

Πέραν του αλπικού σκι, συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα θα βρείτε και στο βόλεϊ. Τα ματς των πρωταθλημάτων της Ιταλίας και της Γαλλίας έχουν έντονο ενδιαφέρον και παρουσιάζουν ευκαιρίες για έξυπνα bets. Έπειτα, το κουπόνι του χάντμπολ επίσης προσφέρει αξιόλογες προτάσεις για ποντάρισμα.