Ελλάδα-Σερβία, τιτανομαχία με το βλέμμα στον τελικό

Reading time3 λ

Μεγάλος ημιτελικός στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πόλο των ανδρών με σούπερ επιλογές για στοιχημα online

Την Πέμπτη (27/7) είναι η στιγμή του μεγάλου ημιτελικού Ελλάδα-Σερβία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου για το πόλο των ανδρών στη Φουκουόκα της Ιαπωνίας. Για ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου βρίσκεται σε θέση να διεκδικήσει μετάλλιο κι αυτό δείχνει τη δύναμη και την ποιότητά της. Η αποστολή της δεν είναι εύκολη και στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν θαυμάσιες επιλογές για αθλητικο στοιχημα. Ο ημιτελικοσ πολο ανδρων αναμένεται να είναι συναρπαστικός. Δύο από τις ισχυρές ομάδες της διοργάνωσης, δύο παραδοσιακές δυνάμεις αναμετριούνται και όλα μοιάζουν ανοικτά, αν και η Ελλάδα ως τώρα έδειξε καλύτερο πρόσωπο στην πορεία της στο θεσμό και θέλει να κερδίσει το στοιχημα Πολο.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Η Ελλάδα στο πολο παγκοσμιο άρχισε νωθρά στον πρώτο όμιλο νικώντας με 13-9 την Αυστραλία. Ήταν σαφής η βελτίωσή της στο δεύτερο ματς όπου επιβλήθηκε με 18-2 του Καζακστάν και στη συνέχεια έπαιξε… τελικό με τις ΗΠΑ τις οποίες νίκησε με… buzzer beater στο φινάλε με 15-14 και εξασφάλισε την απευθείας πρόκρισή της στα προημιτελικά του τουρνουά. Στα προγνωστικα πολο η Ελλάδα μπήκε ως το φαβορί κόντρα στο Μαυροβούνιο και επιβεβαίωσε αυτόν τον τίτλο νικώντας με 10-9. Όπως και με τις ΗΠΑ πρωταγωνιστής ήταν ο Κώστας Γεννηδουνιάς που πέτυχε πέντε γκολ. Στα δύο τελευταία παιχνίδια ο Έλληνας άσος μετράει εννιά τέρματα! Τώρα, όμως, έρχονται τα πιο δύσκολα. Δεν υπάρχουν πολλοί αγωνες πολο σημερα που να υπόσχονται το θέαμα που μπορούν να προσφέρουν Ελλάδα-Σερβία και ο ημιτελικός αναμένεται συναρπαστικός. Στις Αποδόσεις του αγώνα Ελλάδα-Σερβία ξεκάθαρο φαβορί είναι η Ελλάδα με τη νίκη της στο 1,70** την στιγμή που η Σερβία πληρώνει 2,70** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η ΣΕΡΒΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ… ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ

Μπαίνοντας στο μεγάλο ματς, η Σερβία φαίνεται να νιώθει τη λιγότερη πίεση. Πρόκειται για μια ομάδα που βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο και παρόλο που διαθέτει εξαιρετικό ταλέντο και έχει εμπειρία, ακόμη δεν έχει «δέσει» με αποτέλεσμα πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος να μην υπολογιζόταν ιδιαίτερα για να βρεθεί τόσο μακριά. Ακόμη δε περισσότερο μετά τη μέτρια παρουσία της στον όμιλο. Στο 4ο γκρουπ, ηττήθηκε με 16-14 από την Ισπανία που έμοιαζε να μην παίζει στο φουλ. Έπειτα νίκησε με 30-5 τη Νότια Αφρική και δυσκολεύτηκε πολύ για να καταβάλει την αντίσταση του Μαυροβουνίου με 17-15. Τερμάτισε δεύτερη κι έπαιξε έξτρα νοκ άουτ γύρο. Εκεί άρχισε να «χτίζει» αυτοπεποίθηση νικώντας με 16-10 την Ιαπωνία και στα προημιτελικά απέκλεισε ένα από τα ισχυρά φαβορί για το χρυσό, την Ιταλία νικώντας τη με 4-3 στα πέναλτι, αφού το ματς έληξε ισόπαλο 11-11 στην κανονική διάρκειά του. Αυτό σημαίνει πως η Σερβία κόντρα στην Ελλάδα παίζει με λεφτά στην τράπεζα. Ουσιαστικά δεν υπολογιζόταν για να διεκδικήσει μετάλλιο, αλλά τώρα δεν έχει τίποτα να χάσει. Κι αυτό μια ομάδα με dna νικητή την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη. Στον άλλο ημιτελικό συγκρούονται Ουγγαρία-Ισπανία με μεγάλο φαβορί τους Ισπανούς.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |