Το πανόραμα της εβδομάδας στην Betsson

Reading time8 λ

Αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνονται διεθνείς διοργανώσεις, όπως το EURO U19, το Gold Cup 2023 και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ U20. Γεμάτες στοιχημα τενις οι επόμενες μέρες, με την αγωνιστική δραστηριότητα στο Γουίμπλεντον να ολοκληρώνεται στους τελικούς του Σαββατοκύριακου. Μεσοβδόμαδα ξεκινούν οι πρώτοι προκριματικοί γύροι σε Champions League και Europa Conference League και πλέι οφ για την είσοδο στη φάση των «16» του Copa Sudamericana, όλα, συναρπαστικά παιχνίδια για online στοιχημα. Συνεχίζονται τα φιλικά των ελληνικών ομάδων που προετοιμάζονται για την ευρωπαϊκή τους συμμετοχή, ενώ αρχίζουν σιγά – σιγά να γίνονται και κάποια σημαντικά ευρωπαϊκά φιλικά παιχνίδια. Σε πλήρη εξέλιξη τα πρωταθλήματα της Νοτίου Αμερικής, Βραζιλίας και Αργεντινής, όπως και οι λίγκες του βορρά από την Σκανδιναβία, ιδανικά ματς για λαιβ στοιχημα. Προς το τέλος της εβδομάδας οι πισίνες έχουν την τιμητική τους. Την Παρασκευή ξεκινά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου και την Κυριακή αρχίζει το πόλο, με τη συμμετοχή των Ελληνικών ομάδων. Ανά ημέρα η αγωνιστική κίνηση στην πλατφόρμα της Betsson.  

ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η εθνική Ελλάδας U19 ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στο EURO U19 που γίνεται στη Μάλτα, αντιμετωπίζοντας την Ισλανδία. Η ελληνική ομάδα έχει αποκλειστεί, αντιθέτως η Ισλανδία ελπίζει σε πρόκριση, φτάνει να νικήσει με δύο γκολ διαφορά και να χάσει η Νορβηγία από την Ισπανία.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΣΤΟ EUROBASKET U20

Στο Eurobasket U20 απόψε θα διεξαχθούν οι τελευταίοι αγώνες στη φάση των ομίλων, οπότε θα προκύψουν και τα ζευγάρια των «16», εκεί όπου συνεχίζουν όλες οι ομάδες. Η Εθνική Ελλάδος παίζει με την Κροατία, ενώ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου κοντράρονται Πολωνία-Λιθουανία.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ WIMBLEDON

Η δράση στο τουρνουά τένις Γουίμπλεντον συνεχίζεται με συναρπαστικές αναμετρήσεις στο ανδρικό και στο γυναικείο ταμπλό. Σήμερα ξεχωρίζει το ματς Κρίστοφερ Γιούμπανκς-Στέφανος Τσιτσιπάς. Για δεύτερη φορά στην καριέρα του ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε στον 4ο γύρο. Σπουδαίο θέαμα υπόσχεται κι ο αγώνας Κάρλος Αλκαράθ-Ματέο Μπερετίνι, όπως και τα ματς: Ονς Ζαμπέρ-Πέτρα Κβίτοβα και Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια-Ελένα Ριμπακίνα.

19:00     Γκέτεμποργκ-Βάρμπεργκς          Allsvenskan

20:00     Νόρκεπινγκ-Χάλμσταντ               Allsvenskan

22:00     Ελλάδα U19-Ισλανδία U19          Euro 2023 U19

22:00     Ισπανία U19-Νορβηγία U19       Euro 2023 U19

13:30     Πολωνία-Λιθουανία      Eurobasket U20

18:30     Κροατία-Ελλάδα             Eurobasket U20

ΤΡΙΤΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ CHAMPIONS  LEAGUE

Αν και δεν συμμετέχει ακόμη ελληνική ομάδα, ξεκινούν την Τρίτη τα προκριματικά του Champions League, με ορισμένους αγώνες να ενδιαφέρουν την ΑΕΚ, αφού από αυτούς θα προκύψει κάποιος πιθανός αντίπαλός της στη συνέχεια.

PLAY OFF ΓΙΑ ΤΟΥΣ «16» ΤΟΥ COPA SUDAMERICANA

Ξημερώματα Τετάρτης έχουμε αγωνιστική κίνηση στα play off του Copa Sudamericana, για τη φάση των «16». Τα παιχνίδια ανάμεσα στις ομάδες που τερμάτισαν στην 3η θέση των ομίλων του Copa Libertadores και στις δεύτερες των ομίλων του Copa Sudamericana.

TOUR DE FRANCE

Μετά από μια ημέρα ξεκούρασης έπειτα από ένα εξουθενωτικό πρώτο σκέλος, το peloton του Tour de France βγαίνει και πάλι στο δρόμο για το ετάπ Vulcania-Issoire, που θα έχει πέντε αναβάσεις κι ένα σπριντ. Αυτό σημαίνει έντονη δράση, μεγάλες συγκινήσεις κι ένα ετάπ που θα παίξει μεγάλο ρόλο για να κριθεί ο νικητής της γενικής κατάταξης του κορυφαίου Ποδηλατικού Γύρου.

21:00     Ολίμπια-Βαλμιέρα         Champions League

21:00     Χαμρούν-ΜακάμπΙ Χάιφα          Champions League

21:45     Μπαλκάνι-Λουντογκόρετς         Champions League

21:45     Παριτζάνι Τιράνων-Μπάτε Μπορίσοφ Champions League

01:00     Κόλο Κόλο-Αμέρικα Μινέιρο      Copa Sudamericana

03:30     Κορίνθιανς-Ουνιβερσιτάριο Λίμα            Copa Sudamericana

ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΟΙ «16» ΤΟΥ EUROBASKET U20 ΚΑΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΣΤΟ GOLD CUP

Την Τετάρτη θα παίξουν μεταξύ  τους οι εθνικές ομάδες για το Eurobasket U20 για τη φάση των «16». Ταυτόχρονα διεξάγονται οι δύο ημιτελικοί του Gold Cup στις ΗΠΑ, εκεί που έχουν προκριθεί ήδη Παναμάς και Μεξικό.

ΤΡΙΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Συνεχίζει τα φιλικά του ο ΠΑΟΚ που προετοιμάζεται στην Ολλανδία, αντιμετωπίζοντας αυτή τη φορά τη βελγική Γκενκ, στο ίσως πιο δυνατό του παιχνίδι έως τώρα.

ΜΕΓΑΛΑ ΦΙΛΙΚΑ ΣΕ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Απόψε γίνονται και κάποια ενδιαφέροντα φιλικά σε όλη την Ευρώπη, από τα οποία ξεχωρίζουν η γειτονική κόντρα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λιντς και το Φέγενορντ-Κλαμπ Μπριζ.

CHAMPIONS LEAGUE ΚΑΙ EUROPA CONFERENCE LEAGUE

Εκτός από τα πέντε παιχνίδια για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League που γίνονται σήμερα, στο «παιχνίδι» μπαίνει το Europa Conference League με τη διεξαγωγή δύο αγώνων για τον πρώτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

16:00     Φέγενορντ-Κλαμπ Μπριζ            Φιλικό παιχνίδι

17:00     Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λιντς Φιλικό παιχνίδι

18:00     Αστάνα-Ντιναμό Τιφλίδας          Champions League

19:00     ΠΑΟΚ-Γκενκ       Φιλικό παιχνίδι

21:30     Ντούντελαζ-Σεντ Πάτρικς            Europa Conference League

21:30     Φαρούλ-Σέριφ Τίρασπολ            Champions League

ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΟΙ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ  ΤΟΥ EUROBASKET U20

Για την Πέμπτη είναι προγραμματισμένοι οι τέσσερις προημιτελικοί του Eurobasket U20 που διεξάγεται στο Ηράκλειο.

ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΑΕΚ ΩΣ ΤΩΡΑ

Η νταμπλούχος ΑΕΚ αντιμετωπίζει σε φιλικό παιχνίδι μία δυνατή ομάδα με πλούσια ευρωπαϊκή εμπειρία, την Σαχτάρ Ντόνετσκ. Σαφώς το πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι της μέχρι σήμερα.

ΤΟ «ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ» ΤΟΥ EUROPA CONFERENCE LAGUE

Την Πέμπτη γίνεται η μεγάλη πλειοψηφία των αγώνων του πρώτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League, με τις πολλές άσημες ομάδες που συμμετέχουν αυτή την εποχή και γι’ αυτές κάθε επιτυχία έχει ξεχωριστή σημασία.

15:00     ΑΕΚ-Σαχτάρ Ντόνετσκ   Φιλικό παιχνίδι

20:00     Τορπέντο Κιουτάισι-Σαράγεβο Europa Conference League

21:00     Τίρανα-Ντιναμό Μπατούμι        Europa Conference League

22:00     Μάριμπορ-Μπιρκιρκάρα           Europa Conference League

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Την Παρασκευή, νωρίς το μεσημέρι, ο Ολυμπιακός αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας των φιλικών του αντιμετωπίζοντας τη Νόρντζελαντ. Πιο δυνατός αντίπαλος η δευτεραθλήτρια Δανίας από τη Σλοβάτσκο, την οποία νίκησε ο Ολυμπιακός με 2-1, αφήνοντας αρκετά καλές εντυπώσεις.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Ανοίγει η αυλαία του μεγάλου ραντεβού του υγρού στίβου στη Φουκουόκα της Ιαπωνίας. Τα μεγαλύτερα ονόματα του υγρού στίβου θα βρίσκονται εκεί. Κολύμβηση, καταδύσεις και πόλο ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα των αγώνων που θα διαρκέσουν ως τις 30 Ιουλίου και θα υπάρχει αθρόα ελληνική εκπροσώπηση και πλούσιο ενδιαφέρον για στοιχημα.

ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Στην Ιρλανδία διεξάγονται μόλις δύο αγώνες για το πρωτάθλημα, λόγω των υποχρεώσεων ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Και ξεχωρίζει το Σέλμπουρν-Μπόεμιανς, δύο υπολογίσιμες δυνάμεις στο ποδόσφαιρο της χώρας.

12:45     Νόρντζελαντ-Ολυμπιακός Φιλικό Παιχνίδι

21:45     Σέλμπουρν-Μποέμιανς Airtricity Premier Division

21:45     Γιου Σι Ντι-Ντροχέντα  Airtricity Premier Division

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΓΙΑ ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Στην Βραζιλία η πρωτοπόρος Μποταφόγκο αναμένεται να μην έχει και τόσο δύσκολο έργο, καθώς υποδέχεται την Μπραγκαντίνο και έχει την ευκαιρία να νικήσει και να αποσπαστεί από τις ομάδες που την καταδιώκουν.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ WIMBLEDON

Έφτασε η στιγμή για τον πρώτο από τους δύο μεγάλους τελικούς του ατομικού στο τουρνουά τένις Γουίμπλεντον. Σήμερα θα κριθεί ποια τενίστρια θα κατακτήσει τον Grand Slam τίτλο, ενός εκ των κορυφαίων διοργανώσεων στον κόσμο των σπορ και ίσως του πιο δύσκολου τουρνουά τένις.

ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ  EUROBASKET U20

Το Σάββατο διεξάγονται οι δύο ημιτελικοί του Eurobasket U20 στο Ηράκλειο της Κρήτης.

18:00     Βαλερένγκα-Μόλντε     Eliteserien

00:00     Ρίβερ Πλέιτ-Εστουδιάντες          Liga Profesional              

03:00     Μποταφόγκο-Μπραγκαντίνο   Brasileirao Serie A

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Το πρωτάθλημα Βραζιλίας συνεχίζεται με τη διεξαγωγή δύο μεγάλων ντέρμπι. Το ένα ίσως είναι το μεγαλύτερο και το πιο παραδοσιακό του Ρίο Ντε Τζανέιρο, το Φλαμνέγκο-Φλουμινένσε, γνωστό και ως «Φλα-Φλου». Το άλλο είναι στο Σάο Πάολο, ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τη Σάντος.

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Επίσης την Κυριακή το απόγευμα παίζει άλλο ένα φιλικό προετοιμασίας ο ΠΑΟΚ, που σιγά – σιγά στελεχώνει και το ρόστερ του. Αυτή τη φορά κοντράρεται με τη βελγική Βέστερλο.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ WIMBLEDON

Ο τελικός των ανδρών του τουρνουά τένις Γουίμπλεντον είναι εδώ και αναμένεται συναρπαστικός. Είναι η ευκαιρία για να γραφτεί ιστορία και η δόξα περιμένει τους τενίστες που υπόσχονται να χαρίσουν σπουδαίο θέαμα κι ένα μεγάλο φινάλε.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ – ΠΟΛΟ

Η πορεία των ελληνικών ομάδων στο πόλο στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου αρχίζει. Η Εθνική Ελλάδας γυναικών παίζει σήμερα με τη Νότια Αφρική στο πρώτο της ματς στη διοργάνωση. Τα ξημερώματα της 17ης Ιουλίου, η Εθνική Ελλάδας ανδρών θα αναμετρηθεί με την Αυστραλία σ’ ένα πολύ δυνατό ματς.

ΤΕΛΟΣ ΣΕ EUROBASKET U20, EURO U19 ΚΑΙ GOLD CUP 2023

Την Κυριακή ολοκληρώνεται, με τη διεξαγωγή των δύο τελικών της διοργάνωσης, του μικρού και του μεγάλου τελικού, το Eurobasket U20 στο Ηράκλειο. Φινάλε και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U19 με τον τελικό που θα γίνει στην Μάλτα, αλλά και το Gold Cup, που διεξάγεται στις ΗΠΑ.

18:00     Βέστερλο-ΠΑΟΚ              Φιλικό παιχνίδι

22:00     Φλουμινένσε-Φλαμένγκο           Brasileirao Serie A

22:00     Σάο Πάολο-Σάντος         Brasileirao Serie A

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |