Το πανόραμα της εβδομάδας στην Betsson

Reading time8 λ

Πρεμιέρες για ΠΑΟ, Άρη και ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά Κύπελλα με μεγάλο στοιχημα την πρόκριση

Η είσοδος των ελληνικών ομάδων στα προκριματικά των ευρωπαϊκών κυπέλλων ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της εβδομάδας. Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει την προσπάθεια του στο Champions League την Τρίτη, ενώ την Πέμπτη αγωνίζονται ΠΑΟΚ και Άρης στο Europa Conference League, παιχνίδια που προσφέρονται για λαιβ στοιχημα. Οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες συνεχίζουν τα φιλικά τους και την περιοδεία τους στις ΗΠΑ ή σε άλλους εξωτικούς προορισμούς. Επίσης συνεχίζεται το Παγκόσμιο κύπελλο γυναικών που διεξάγεται στα γήπεδα των Αυστραλία, Ν. Ζηλανδία και βρίσκεται ακόμη στη φάση των ομίλων, προσφέροντας συναρπαστικό online στοιχημα. Την Παρασκευή ξεκινάει και το πρωτάθλημα Βελγίου, το πρώτο από τα σχετικά προηγμένα της Ευρώπης. Τέλος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα Αργεντινής, λίγο πριν ξεκινήσει το επόμενο, προς τα τέλη Αυγούστου. Ταυτόχρονα συνεχίζονται τα πρωταθλήματα των σκανδιναβικών χωρών, αλλά και αυτό της Βραζιλίας.

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Στον κόσμο των υπόλοιπων σπορ, τώρα, το μεγάλο ενδιαφέρον βρίσκεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου και στο πόλο, όπου οι εθνικές ομάδες της Ελλάδας σε γυναίκες και άνδρες βάζουμε στοίχημα ότι θα αναζητήσουν τη διάκριση. Παράλληλα, η «καρδιά» του τένις χτυπάει στο Αμβούργο και έχουν δημιουργηθεί προσδοκίες για δυνατά ματς τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο ταμπλό. Θέαμα προσφέρει και το τουρνουά της Ατλάντα. Η εβδομάδα, δε, κλείνει με το πολλά υποσχόμενο Grand Prix του Βελγίου της Formula 1 όπου η δράση θα είναι συναρπαστική μιας και εκτός του αγώνα την Κυριακή θα έχουμε και Sprint το Σάββατο με τη «μάχη» για την pole position να γίνεται την Παρασκευή.

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ

Από τα παιχνίδια της Δευτέρας το ενδιαφέρον εστιάζεται νωρίς το πρωί στους αγώνες του παγκοσμίου κυπέλλου γυναικών, αλλά και στο μεγάλο φιλικό παιχνίδι που διεξάγεται τα ξημερώματα της Τρίτης στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, το Ρεάλ Μαδρίτης-Μίλαν. Μάλιστα για τη «βασίλισσα» είναι το πρώτο φετινό.

09:00     Ιταλία-Αργεντινή            Παγκόσμιο κύπελλο γυναικών 2023

11:30     Γερμανία-Μαρόκο         Παγκόσμιο κύπελλο γυναικών 2023

14:00     Βραζιλία-Παναμάς         Παγκόσμιο κύπελλο γυναικών 2023

20:00     Νορντζέλαντ-Βίμποργκ Superliga Δανίας

20:00     Βίκινγκ-Άαλεσουντ         Eliteserien

20:00     Σίριους-Μιάλμπι             Allsvenskan

04:00     Ρεάλ Μαδρίτης-Μίλαν Φιλικό παιχνίδι

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ – ΠΟΛΟ

Η Εθνική Ελλάδας γυναικών στο πόλο μπαίνει στην πισίνα για να αντιμετωπίσει την Αυστραλία για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος (12:00). Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου εντυπωσίασε στον όμιλό της (3/3 νίκες) και μπορεί η αντίπαλός της να είναι ισχυρή, αλλά και η ίδια είναι φιλόδοξη.

ΤΕΝΙΣ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Αρχίζει το τουρνουά τένις στο Αμβούργο με μεγάλα ονόματα της ATP και της WTA να συμμετέχουν. Αντρέι Ρούμπλεφ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Κάσπερ Ρουντ ξεχωρίζουν στο ανδρικό ταμπλό και αναμένονται «μάχες» την επόμενη εβδομάδα. Εξίσου συναρπαστικό και το γυναικείο ταμπλό με την Ντόνα Βέκιτς να είναι το μεγάλο φαβορί.

ΤΡΙΤΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Η μεγάλη ώρα για τον Παναθηναϊκό είναι την Τρίτη το βράδυ, όταν θα προσπαθήσει σε ουδέτερη έδρα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Ντνίπρο, ώστε να αποκτήσει προβάδισμα σχετικά με πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League.

08:30     Ν. Ζηλανδία-Φιλιππίνες Παγκόσμιο κύπελλο γυναικών 2023

11:30     Ελβετία-Νορβηγία          Παγκόσμιο κύπελλο γυναικών 2023

19:00     Ζαλγκίρις Βίλνιους-Γαλατάσαραϊ            Champions League

21:00     Χαμρούν-Ντιναμό Τιφλίδας       Europa Conference League

21:00     ΝτνίπροΠαναθηναϊκός               Champions League

21:30     ΣερβέτΓκενκ     Champions League

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ – ΠΟΛΟ

Στις 10:00 διεξάγεται το Ελλάδα-Μαυροβούνιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πόλο των ανδρών για την προημιτελική φάση του θεσμού. Μια μεγάλη πρόκληση για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου που ήταν εξαιρετική στη φάση των ομίλων (3/3 νίκες) και τώρα ψάχνει να κάνει το επόμενο βήμα και να μπει σε τροχιά διεκδίκησης μεταλλίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΔΥΝΑΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Την Τετάρτη γίνονται και άλλα παιχνίδια για προκριματικά του Champions League και του Conference League, στα οποία συμμετέχουν και κυπριακές ομάδες, ενώ ο Ολυμπιακός παίζει ένα από τα πιο δυνατά του φιλικά παιχνίδια ως τώρα, αντιμετωπίζοντας την Ρέιντζερς.

08:00     Ιαπωνία-Κόστα Ρίκα      Παγκόσμιο κύπελλο γυναικών 2023

10:30     Ισπανία-Ζάμπια              Παγκόσμιο κύπελλο γυναικών 2023

15:30     Μπάγερν-Μάντσεστερ  Σίτι Φιλικό παιχνίδι

20:00     Σέριφ Τίρασπολ-Μακάμπι Χάιφα           Champions League

21:00     Φενέρμπαχτσε-Ζίμπρου              Europa Conference League

21:00     Άρης Λεμεσού-Μπάτε Μπορίσοφ          Champions League

21:45     Ρέιντζερς-Ολυμπιακός Φιλικό παιχνίδι

03:30     Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ            Φιλικό παιχνίδι

05:30     Άρσεναλ-Μπαρτσελόνα              Φιλικό παιχνίδι

ΤΕΝΙΣ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ, ΑΤΛΑΝΤΑ, ΛΩΖΑΝΝΗ

Μετά το Wimbledon, η σεζόν του τένις σιγά σιγά ανεβάζει και πάλι ρυθμούς μιας και τον επόμενο μήνα αρχίζει το US Open, το τελευταίο Grand Slam της χρονιάς και οι τενίστες και οι τενίστριες προσπαθούν να βρουν τη φόρμα τους. Σε αυτό το πλαίσιο, γίνονται δυνατά ματς στα τουρνουά του Αμβούργου, της Ατλάντα και της Λωζάννης.

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ

Την Πέμπτη δεσπόζουν στο πρόγραμμα τα προκριματικά του Conference League, ειδικά από την στιγμή που ρίχνονται στη μάχη και οι δύο ομάδες από την Θεσσαλονίκη, ο Άρης και ο ΠΑΟΚ. Οι «κίτρινοι» παίζουν εκτός, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά»  αγωνίζεται στην έδρα του.

10:30     Πορτογαλία-Βιετνάμ     Παγκόσμιο κύπελλο γυναικών 2023

13:00     Αυστραλία-Νιγηρία       Παγκόσμιο κύπελλο γυναικών 2023      

18:00     Αραράτ ΑρμένιαΆρης  Europa Conference League

20:00     ΑΠΟΕΛΒοϊβοντίνα        Europa Conference League

20:30     ΠΑΟΚΜπεϊτάρ Ιερουσαλήμ      Europa Conference League

21:00     ΤορπέντοΑΕΚ Λάρνακας            Europa Conference League

04:30     Γιουβέντους-Μίλαν        Φιλικό παιχνίδι

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ

Την Παρασκευή υπάρχει το ευρωπαϊκό ντέρμπι στο Παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου γυναικών 2023 live, το Αγγλία-Δανία. Ξεχωριστό ματς για στοιχημα και η πρεμιέρα του πρωταθλήματος Βελγίου, εκεί όπου θα αγωνιστούν Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ-Άντερλεχτ.

11:30     Αγγλία-Δανία   Παγκόσμιο κύπελλο γυναικών 2023

13:00     Κίνα-Αϊτη            Παγκόσμιο κύπελλο γυναικών 2023

20:00     Βίμποργκ-Λίνγκμπι        Superliga Δανίας

21:45     Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ-Άντερλεχτ Α’ Βελγίου

FORMULA 1 – GRAND PRIX ΒΕΛΓΙΟΥ

Έπειτα από το συναρπαστικό Grand Prix της Ουγγαρίας, η Formula 1 ταξιδεύει στο Βέλγιο για το τελευταίο Grand Prix πριν από τη θερινή διακοπή. Έτσι, ανοίγει η αυλαία ενός τριημέρου γεμάτου δράση. Σήμερα θα γίνει η μοναδική ελεύθερη δοκιμή κι έπειτα το qualifying για να καθοριστεί η pole position του αγώνα της Κυριακής.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΩΡΑΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αν και συνήθως οι ανδρικές ομάδες αυτών των χωρών προσφέρουν ωραία παιχνίδια, ίσως ήρθε η ώρα για κάτι ανάλογο και από τις γυναίκες. Το Σάββατο διεξάγεται το Γαλλία-Βραζιλία στο Μοιντιαλ γυναικων 2023 προγραμμα. Ταυτόχρονα στη Βραζιλία, στο ανδρικό ποδόσφαιρο υπάρχει η κόντρα Ατλέτικο Μινέιρο-Φλαμένγκο.

10:30     Σουηδία-Ιταλία Παγκόσμιο κύπελλο γυναικών 2023

13:00     Γαλλία-Βραζιλία              Παγκόσμιο κύπελλο γυναικών 2023

19:15     Σαρλερουά-Λέουβεν     Α’ Βελγίου         

22:00     Φλουμινένσε-Σάντος    Brasileirao Serie A

00:30     Ατλέτικο Μινέιρο-Φλαμένγκο  Brasileirao Serie A

FORMULA 1 – GRAND PRIX ΒΕΛΓΙΟΥ

Συνεχίζεται η δράση στο Grand Prix Βελγίου. Στην ταχύτατη πίστα του Spa, σήμερα διεξάγεται το Sprint Shootout, η διαδικασία που καθορίζει την σχάρα εκκίνησης για το Sprint που θα ακολουθήσει λίγη ώρα μετά. Το φορμάτ του αγώνα μέσα στον αγώνα εκτοξεύει το ενδιαφέρον για στοίχημα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΦΙΛΙΚΑ ΣΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΣΙΑ

Την Κυριακή ολοκληρώνουν την περιοδεία τους σε Ασία και ΗΠΑ αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, με ενδιαφέρουσες φιλικές αναμετρήσεις, όπως είναι οι Ατλέτικο Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ντόρτμουντ και Λίβερπουλ-Λέστερ.

10:30     Ελβετία-Νέα Ζηλανδία Παγκόσμιο κύπελλο γυναικών 2023

12:30     Γερμανία-Κολομβία       Παγκόσμιο κύπελλο γυναικών 2023

12:00     Λίβερπουλ-Λέστερ         Φιλικό παιχνίδι

14:00     Ατλέτικο Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι     Φιλικό παιχνίδι

14:30     Αντβέρπ-Σερκλ Μπριζ  Α’ Βελγίου

22:00     Μποταφόγκο-Κοριτίμπα             Brasileirao Serie A

22:00     Αμέρικα Μινέιρο-Παλμέιρας    Brasileirao Serie A

04:00     Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ντόρτμουντ  Φιλικό παιχνίδι

FORMULA 1 – GRAND PRIX ΒΕΛΓΙΟΥ

Είναι η μέρα του μεγάλου αγώνα στο Grand Prix του Βελγίου και το… κερασάκι μιας πολύ χορταστικής τούρτας έπειτα από τόση δράση τις προηγούμενες δύο ημέρες στην κορυφαία βαθμίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Αναμένεται άκρως ανταγωνιστική η κούρσα με όλες τις ομάδες να επιδιώκουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο το πρώτο μισό της σεζόν.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |