Άρης Midea-Κολοσσός Ρόδου (20/4/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Άρης Midea – Κολοσσός Ρόδου σε δυνατό ματς για τη Basket League με εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα.

Στο «Nick Galis Hall» ο Άρης Midea παίζει με τον Κολοσσό Ρόδου (20/04/2024) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Top-6 της δεύτερης φάσης της Basket League. Ο Άρης Midea ψάχνει τη δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία του στο ελληνικό πρωτάθλημα ώστε να αναπτύξει μομέντουμ ενόψει των πλέι οφ. Από την πλευρά του ο Κολοσσός Ρόδου θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός. Στην πλατφόρμα της Betsson, στοίχημα και μπάσκετ σχηματίζουν έναν εντυπωσιακό συνδυασμό γεμάτο από σπουδαίες επιλογές σε πληθώρα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Το ματς Άρης Midea – Κολοσσός Ρόδου προσφέρει εντυπωσιακές αποδόσεις. Συγκεκριμένα, ο άσος του Άρη Midea προσφέρεται στο 1,30** και το διπλό του Κολοσσού Ρόδου ανέρχεται στο 3,35** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΡΗΣ MIDEA – ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Άρης Midea – Κολοσσός Ρόδου τα προγνωστικά παρουσιάζουν ισχυρό φαβορί για τη νίκη. Κι αυτά υποστηρίζονται από τα στατιστικά των δύο ομάδων στην έως τώρα πορεία τους στο ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ. Ο Άρης Midea έχει ρεκόρ 13-12 και 7-4 εντός έδρας, ενώ ο Κολοσσός Ρόδου βρίσκεται στο 9-16 με 1-12 μακριά από την έδρα του.

Ποια είναι η προϊστορία στο Άρης Midea – Κολοσσός Ρόδου στο ελληνικό πρωτάθλημα;

  • 14 νίκες ο Άρης Midea
  • 22 νίκες ο Κολοσσός Ρόδου
  • Ο Άρης Midea νίκησε και στα δύο παιχνίδια τους για τη regular season

Ο Άρης Midea την προηγούμενη αγωνιστική πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και πήρε μεγάλη νίκη με 82-75 κόντρα στο Περιστέρι εκτός έδρας. Το αποτέλεσμα και η απόδοση της ομάδας του και στις δύο πλευρές του παρκέ άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή Γιάννη Καστρίτη που ανέφερε σχετικά: «Όταν παίζουμε έτσι μπορούμε να κοιτάζουμε αισιόδοξα τη σεζόν». Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, ο Άρης Midea θέλει να «χτίσει» πάνω σ’ εκείνη τη νίκη και να αναπτύξει μομέντουμ ενόψει της συνέχειας.

Ο Κολοσσός Ρόδου προέρχεται από βαριά ήττα με 96-73 από τον Προμηθέα Πάτρας εκτός έδρας. Ήταν η 3η συνεχόμενη στη διαδικασία του Top-6. Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε πως σε δύο από αυτά τα ματς δέχθηκε 96+ πόντους. Οπότε με τη βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας του σε πρώτο πλάνο επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη ψάχνοντας να κάνει σεφτέ, αλλά προτεραιότητα έχει στο να δείξει πως ανήκει στις έξι κορυφαίες ομάδες της λίγκας.

Το στοίχημα στην Ελλάδα και στη Basket League έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Σε εξέλιξη βρίσκεται μια από τις καλύτερες σεζόν των τελευταίων ετών και το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ χαρίζει θέαμα κορυφαίου επιπέδου με συναρπαστικές αναμετρήσεις σε κάθε αγωνιστική. Άρης Midea και Κολοσσός Ρόδου έχουν δημιουργήσει προσδοκίες και το Over 156,5 πόντοι δίνεται στο 1,87** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΡΗΣ MIDEA – ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Άρης Midea – Κολοσσός Ρόδου το στοίχημα των δύο ομάδων έχει να κάνει με τη συνέχεια και τη συνέπεια. Ο Άρης Midea θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του με επιθετικό πλουραλισμό και αμυντική προσήλωση. Αυτό το δεύτερο είναι και το σημείο που απασχολεί τον Κολοσσό Ρόδου. Όσον αφορά στις πεντάδες, ο Άρης Midea δεν έχει στο μάξιμουμ τον γκαρντ Γκάλινατ, ενώ ο Κολοσσός Ρόδου δεν αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα.

Αποτελέσματα Basket League – Top-6 – 4η αγωνιστική:

  • Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69
  • Παναθηναϊκός – Περιστέρι 93-88
  • Άρης Midea – Κολοσσός Ρόδου 60-69

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ