Ο Άρης Midea γιορτάζει το ένδοξο παρελθόν του και το λαμπρό μέλλον του

Reading time3 λ

Γίνεται 110 ετών με το βλέμμα στραμμένο και στις προκλήσεις που έχει στη Basket League με σούπερ επιλογές για στοίχημα.

Ο Άρης γίνεται σήμερα (25/3/2024) 110 ετών και οι εορταστικές εκδηλώσεις του υπογραμμίζουν το ένδοξο παρελθόν αυτού του σπουδαίου συλλόγου, αλλά και το λαμπρό μέλλον του με την ομάδα μπάσκετ στο επίκεντρο καθώς κι εκείνη του ποδοσφαίρου. Ο Άρης Midea έχοντας περάσει στο Top-6 της Basket League κι εξασφαλίσει εισιτήριο για τα play – offs ετοιμάζεται για δυνατές αναμετρήσεις. Στο ποδόσφαιρο, πάλι, ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον τελικό για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα online σε μεγάλη γκάμα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

ΤΟ «ΔΙΑΜΑΝΤΙ» ΤΟΥ ΑΡΗ

Ο Άρης μετράει 269 τίτλους σε όλα τα τμήματά του, αλλά το διαμάντι του κλαμπ είναι αναμφίβολα η ομάδα μπάσκετ της οποίας είναι χρυσή χορηγός η Betsson. Τη φανέλα του «Αυτοκράτορα» έχουν φορέσει ορισμένοι από τους κορυφαίους αθλητές της Ελλάδας, ανάμεσά τους θρύλοι του παγκόσμιου μπάσκετ όπως ο Νίκος Γκάλης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο αείμνηστος Γιάννης Ιωαννίδης, μεταξύ άλλων.

«Χρόνια πολλά στην Αρειανάρα μας. Πολλές επιτυχίες τα επόμενα χρόνια και να ζήσουμε πάλι μεγάλες στιγμές. Να τα χιλιάσουμε. Ο Άρης είναι μεγάλος και δεν θα χαθεί ποτέ!», δήλωσε ο Νίκος Γκάλης στο πλαίσιο εκδήλωσης για τον εορτασμό των γενεθλίων του συλλόγου. Ο εκ των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών όλων των εποχών έκανε τη χώρα να αγαπήσει το μπάσκετ και να ασχοληθεί με το άθλημα και «γέννησε» γενιές φιλάθλων που τώρα υποστηρίζουν τον Άρη ή και λατρεύουν το σπορ.

Η ομάδα μπάσκετ του Άρη είναι το κορυφαίο τμήμα του συλλόγου με:

  • 10 πρωταθλήματα Ελλάδας (1930, 1979, 1983, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991)
  • 8 Κύπελλα Ελλάδας (1985, 1987, 1988, 1989, 1990, 1992, 1998, 2004)
  • 1 Σούπερ Καπ Ελλάδας 1986
  • 1 Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης 1993
  • 1 Κύπελλο Κόρατς 1997
  • 1 Fiba Champions Cup (2003)

Κι αν μη τι άλλο αυτή τη σεζόν ο Άρης Midea έδωσε μια πρόγευση για το τι είναι ικανός να πετύχει. Στην επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα πήγε περίφημα στο EuroCup, ενώ κοιτάζει τα μεγαθήρια στα μάτια και τα κοντράρει. Ονειρεύεται επιτυχίες στις πέντε αγωνιστικές του Top-6 που αρχίζει σύντομα, αλλά κι έπειτα στα play – offs.

ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON

Στο ποδόσφαιρο, ο Άρης πέραν της προσπάθειάς του στη Super League έχει ένα μεγάλο στοίχημα στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου πραγματοποίησε εντυπωσιακή πορεία κι έφτασε στον τελικό και θα έχει την ευκαιρία να προσθέσει ένα ακόμη τρόπαιο στο παλμαρέ του.

Ο τελικός για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson θα διεξαχθεί στις 18 Μαΐου στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» και ο Άρης θα αναμετρηθεί με τον Παναθηναϊκό. «Θα διεκδικήσουμε το τρόπαιο και θα φέρουμε το Κύπελλο Ελλάδας Betsson στη Θεσσαλονίκη», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός Άκης Μάντζιος με αφορμή τα 110α γενέθλια του Άρη.

Στο στοίχημα για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson στον μεγάλο τελικό Παναθηναϊκός – Άρης τα προγνωστικά παίρνουν θέση με τη νίκη του Παναθηναϊκού να δίνεται στο 1,75** και τη νίκη του Άρη να τοποθετείται στο 4,80** στην πλατφόρμα της Betsson. Την ίδια στιγμή η επιλογή να σηκώσει το τρόπαιο ο Παναθηναϊκός προσφέρεται στο 1,45** και το να πανηγυρίσει στο φινάλε ο Άρης πληρώνει στο 2,60**.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ