Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός (24/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός στο Final 4 της Euroleague με ανοιχτούς λογαριασμούς και απίθανες ευκαιρίες για στοίχημα.

Στην «Uber Arena» του Βερολίνου η Ρεάλ Μαδρίτης κι ο Ολυμπιακός (24/05/2024) κοντράρονται στον ημιτελικό του Final 4 της Euroleague. Η ομάδα που θα νικήσει θα περάσει στον τελικό της 26ης Μαΐου και θα βρει μπροστά το νικητή του αγώνα Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε. Στην πλατφόρμα της Betsson, στοίχημα και μπάσκετ αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό στην κορυφαία διοργάνωση συλλόγων της Ευρώπης με τεράστια γκάμα αγορών και ασύγκριτες αποδόσεις.

Στο Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός οι αποδόσεις είναι συγκλονιστικές. Η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρεται στο 1,48** και το να επικρατήσει ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο 2,65**. Επίσης, για το σπουδαίο αυτό ματς είναι διαθέσιμη και η οψιόν του Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σ’ ένα αθλητικό event.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Για το Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός τα προγνωστικά δεν προκαλούν έκπληξη. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η κάτοχος του τροπαίου έχοντας νικήσει τον Ολυμπιακό στον τελικό της περασμένης σεζόν, ενώ επιβλήθηκε και στα δύο ματς που έδωσαν για τη regular season της Euroleague 2023-24. Τον Δεκέμβριο επικράτησε με 77-71 στο «ΣΕΦ» και τον Ιανουάριο νίκησε με 90-85 στην έδρα της.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και στον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα;

Από το 2000 μέχρι σήμερα ο απολογισμός είναι:

  • 22 νίκες η Ρεάλ Μαδρίτης
  • 17 νίκες ο Ολυμπιακός

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν εντυπωσιακή στην κανονική περίοδο. Έκανε περίπατο και με ρεκόρ 27-7 κατέκτησε την πρώτη θέση. Έπειτα, στην προημιτελική φάση ξεπέρασε δίχως προβλήματα την Μπασκόνια με 3-0. Πήγε στο Final 4 έχοντας κάνει αξιόλογες εμφανίσεις και στα playoffs της ACB όπου επιβλήθηκε με δύο νίκες της Γκραν Κανάρια κι έκλεισε εισιτήριο για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος Ισπανίας. Τώρα, περιμένει έναν Ολυμπιακό «μονομάχο» όπως ανέφερε ο προπονητής της Τσους Ματέο, ενώ οι παίκτες της περιμένουν τους «ερυθρόλευκους» πιο αποφασισμένους από ποτέ μετά την ήττα τους στον τελικό του 2023.

Ο Ολυμπιακός όντως έδειξε το μέταλλό του και τη νοοτροπία νικητή που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια. Μπορεί να έχασε κομβικούς παίκτες όπως τον MVP της περασμένης σεζόν, Σάσα Βεζένκοφ, αλλά και τον Κώστα Σλούκα, αλλά κατάφερε και πέρασε για 3η σερί χρονιά στο Final 4 της Euroleague. Έκλεισε την κανονική περίοδο με ρεκόρ 22-12 κι έπειτα απέκλεισε την Μπαρτσελόνα με 3-2 στα playoffs κάνοντας ένα απίστευτο κατόρθωμα με τη νίκη του στη Βαρκελώνη στο Game 5. Πάει στο Final 4 έχοντας παίξει πολύ καλό μπάσκετ κόντρα στην ΑΕΚ BETSSON BC την οποία ξεπέρασε με 2-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Basket League.

Τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και ο Ολυμπιακός λογαριάζονται ως ισχυρές διεκδικήτριες του τίτλου. Η εμπειρία που διαθέτουν είναι πολύ σημαντικός παράγοντας. Στην κατηγορία νικητής της Ευρωλίγκας οι αποδόσεις ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Η Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρεται στο 2,10** και ο Ολυμπιακός στο 5,00** στην πλατφόρμα της Betsson, όπου υπάρχουν και συναρπαστικά Euroleague Specials.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός το στοίχημα στο αγωνιστικό σκέλος έχει να κάνει με το ρυθμό και την επιλοβή του στιλ που έχει η κάθε ομάδα. Η Ρεάλ Μαδρίτης διαθέτει σούπερ επίθεση με 89 πόντους ανά ματς, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός βασίζεται στην άμυνά του καθώς επιτρέπει μόλις 74,4 πόντους ανά παιχνίδι στους αντιπάλους του. Όσον αφορά στις πεντάδες, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει στη διάθεσή της τον φόργουορντ Ντεκ, ενώ δεν είναι στο απόλυτο κι ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ Ρούντι Φερνάντεθ. Ο Ολυμπιακός, πάλι, είναι ουσιαστικά πλήρης.

Euroleague – Final 4

Αποτελέσματα: Ημιτελική φάση:

  • Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 73-57
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός 87-76

Αποτελέσματα: «Μικρός» τελικός:

  • Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε 87-84

Αποτελέσματα: Τελικός:

  • Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός 80-95

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ