ΑΕΚ BETSSON BC-Μούρθια (6/2/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

ΑΕΚ BETSSON BC vs Μούρθια σε κομβικό ματς για το Basketball Champions League με σούπερ ευκαιρίες για στοίχημα.

Στο «Olympic Hall» των Άνω Λιοσίων η ΑΕΚ BETSSON BC κοντράρεται με τη Μούρθια (6/2/2024) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 12ου ομίλου του Basketball Champions League. Το ματς χαρακτηρίζεται κομβικό και στις δύο πλευρές. Η ΑΕΚ BETSSON BC ψάχνει την πρώτη της νίκη στη φάση των «16» του θεσμού ώστε να πάρει τα πάνω της και να μπει στο κόλπο της πρόκρισης στους «8», την στιγμή που η Μούρθια επιδιώκει να εδραιωθεί στην κορυφή του γκρουπ. Υπενθυμίζουμε ότι στα προημιτελικά περνούν οι δύο πρώτες κάθε ενός εκ των τεσσάρων ομίλων της συγκεκριμένης φάσης. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν συναρπαστικές επιλογές στο κουπόνι του μπάσκετ για στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών με σούπερ αποδόσεις.

ΑΕΚ BETSSON BC ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στην πλευρά της ΑΕΚ BETSSON BC το ρεπορτάζ καταγράφει ότι στο εσωτερικό της ομάδας αντιλαμβάνονται πως το ματς με τη Μούρθια είναι ένας τελικός. Η ΑΕΚ BETSSON BC έχει υποστεί δύο ήττες ως τώρα στη φάση των «16» του Basketball Champions League. Στην πρεμιέρα έχασε με 80-79 από τον Προμηθέα Πάτρας εκτός έδρας και ακολούθησε η απόλυση του Τζουάν Πλάθα κι έπειτα έχασε με 79-68 από τη Χάποελ Χολόν σε ουδέτερο γήπεδο στην Ουγγαρία έχοντας πια τον Ηλία Ζούρο στον πάγκο της.

Οπότε πέραν της πίεσης που υπάρχει για να κάνει την πρώτη της νίκη προκειμένου να βελτιώσει τις πιθανότητές της να περάσει στην επόμενη φάση, υπάρχει και η διαδικασία ανάπτυξης αγωνιστικής ταυτότητας υπό τον Ηλία Ζούρο κι ενώ στο προηγούμενο διάστημα έγιναν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της. Παραμένει εκτός ο Κουζμίνσκας (φόργουορντ) και δεν είναι στο μάξιμουμ ο Χολ (γκαρντ). Η ΑΕΚ BETSSON BC προέρχεται από ήττα 103-80 από τον Κολοσσό Ρόδου για την Basket League το περασμένο Σάββατο (3/2).

ΜΟΥΡΘΙΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Όσον αφορά στη Μούρθια το ρεπορτάζ παρουσιάζει μια ομάδα αποφασισμένη να κάνει το τρία στα τρία στο 12ο όμιλο του Basketball Champions League. Ο ισπανικός σύλλογος άρχισε τη δεύτερη φάση με σπουδαία εμφάνιση στην εντός έδρας νίκη επί της Χάποελ Χολέν με σκορ 78-61, ενώ στην προηγούμενη αγωνιστική ξεπέρασε με 90-81 το εμπόδιο του Προμηθέα Πάτρας επίσης εντός έδρας.

Στο εσωτερικό της αντιλαμβάνονται πως το ματς με την ΑΕΚ BETSSON BC αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση, ενδεχομένως τη μεγαλύτερη που έχει να αντιμετωπίσει στη συγκεκριμένη φάση και ο στόχος είναι να δείξουν το «μέταλλό» τους και το ταλέντο τους. Να θυμίσουμε, πάντως, πως η ΑΕΚ BETSSON BC εντός έδρας στη φετινή διοργάνωση έχει τρία στα τρία με 280-222 πόντους υπέρ – κατά στο γήπεδό της. Η Μούρθια το περασμένο Σάββατο (3/2) νίκησε 96-76 την Μπιλμπάο για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Ισπανίας.

ΑΕΚ BETSSON BC VS ΜΟΥΡΘΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στο AEK BETSSON BC vs Μούρθια τα προγνωστικά εμφανίζουν φαβορί για τη νίκη και οι αποδόσεις συναρπάζουν. Χαρακτηριστικά, ο άσος της ΑΕΚ BETSSON BC προσφέρεται στο 2,30** και το διπλό της Μούρθια φτάνει στο 1,56** στην πλατφόρμα της Betsson. Να σημειώσουμε ότι η Betsson είναι μεγάλη χορηγός της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ.

Το στοίχημα μπάσκετ Champions League συγκλονίζει και το ΑΕΚ BETSSON BC – Μούρθια είναι ένα από τα κορυφαία παιχνίδια που προσφέρει η διοργάνωση. Αυτό γιατί οι δύο ομάδες είναι ανάμεσα στις υποψήφιες διεκδικήτριες του τίτλου. Η ΑΕΚ BETSSON BC είναι το 6ο φαβορί με απόδοση 18,00**, ενώ η Μούρθια είναι τέταρτη με 9,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |