Χάποελ Χολόν-ΑΕΚ BETSSON BC (30/1/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Χάποελ Χολόν – AEK BETSSON BC στο Basketball Champions League με δυνατές ευκαιρίες για στοίχημα.

Στην ουδέτερη «Savaria Arena» της Σομπατέλι στην Ουγγαρία η Χάποελ Χολόν φιλοξενεί την ΑΕΚ BETSSON BC (30/1/2024) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του 12ου ομίλου για τη φάση των «16» του Basketball Champions League. Οι δύο ομάδες άρχισαν με ήττα τη διαδικασία και θέλουν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη καθώς αναζητούν την πρόκριση στα προημιτελικά που παίρνουν οι δύο πρώτες κάθε γκρουπ. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα μπάσκετ σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Χάποελ Χολόν και ΑΕΚ BETSSON BC σύμφωνα με τα στατιστικά είναι δύο πολύ δυνατές ομάδες του θεσμού. Όσον αφορά τώρα στις τιμές στις οποίες τις συναντάμε, αυτές διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Χάποελ Χολόν προσφέρεται στο 2,14**, ενώ το διπλό της ΑΕΚ BETSSON BC βρίσκεται στο 1,64** στην πλατφόρμα της Betsson. Να σημειώσουμε ότι η Betsson είναι η μεγάλη χορηγός της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ.

ΧΑΠΟΕΛ ΧΟΛΟΝ – ΑΕΚ BETSSON BC ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Χάποελ Χολόν – ΑΕΚ BETSSON BC τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί για τη νίκη. Βέβαια, ακολούθησαν διαφορετικό μονοπάτι για να φτάσουν στους «16». Η Χάποελ Χολόν τερμάτισε δεύτερη στον 6ο όμιλο με τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες κι έπειτα στο play-in ξεπέρασε με 2-1 την Οστάνδη. Η ΑΕΚ BETSSON BC, από τη μεριά της, είχε ρεκόρ 5-1 στον 4ο όμιλο και μπήκε απευθείας στους «16». Στην πρεμιέρα της φάσης η Χάποελ Χολόν ηττήθηκε με 78-61 από τη Μούρθια εκτός έδρας, ενώ η ΑΕΚ BETSSON BC έχασε με 80-79 από τον Προμηθέα Πάτρας επίσης εκτός έδρας. Οπότε αμφότερες αναζητούν αντίδραση.

Η Χάποελ Χολόν μετά από εκείνο το ματς ανασυντάχθηκε και επιβλήθηκε με 87-71 της Χάποελ Ελιάτ για το πρωτάθλημα μπάσκετ του Ισραήλ την περασμένη Παρασκευή (26/1). Ήταν η πρώτη νίκη της στα τρία τελευταία επίσημα παιχνίδια της, ενώ έχει υποστεί τρεις ήττες στα έξι πιο πρόσφατα. Σε αυτό το διάστημα έχουν καταγραφεί σκαμπανεβάσματα τόσο στην επιθετική όσο και στην αμυντική λειτουργία της.

Η ΑΕΚ BETSSON BC εδώ και μερικές ημέρες έχει νέο προπονητή τον Ηλία Ζούρο. Μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων με αποκορύφωμα την ήττα από τον Προμηθέα Πάτρας οδήγησαν στην λύση της συνεργασίας της με τον Τζουάν Πλάθα. Ο Ζούρος στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε πως προτεραιότητα είναι η βελτίωση των αποτελεσμάτων και σταδιακά θα επιχειρήσει να περάσει την αγωνιστική φιλοσοφία του στην ομάδα, ενώ εξέφρασε την εμπιστοσύνη που έχει στο υπάρχον ρόστερ. Ντεμπούτο στον πάγκο της ΑΕΚ BETSSON BC έκανε το περασμένο Σάββατο (26/1) με νίκη 95-86 μέσα στην φορμαρισμένη Καρδίτσα για την Basket League.

Το στοίχημα στο Basketball Champions League είναι συναρπαστικό αυτή τη σεζόν με το επίπεδο του ανταγωνισμού να είναι αυξημένο και πολλές ομάδες να φιλοδοξούν να φτάσουν μακριά στο θεσμό. Ανάμεσά τους, φυσικά η Χάποελ Χολόν και η ΑΕΚ BETSSON BC. Συγκεκριμένα, η μια δίνεται στο 51,00 για κατάκτηση του τίτλου και η άλλη στο 16,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΧΑΠΟΕΛ ΧΟΛΟΝ – ΑΕΚ BETSSON BC ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Χάποελ Χολόν – ΑΕΚ BETSSON BC το στοίχημα των δύο ομάδων είναι να μπορέσουν να επιβάλλουν το ρυθμό τους στο παρκέ. Η Χάποελ Χολόν έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά αν τους δοθεί η δυνατότητα. Για την ΑΕΚ BETSSON BC, από την άλλη, αναζητείται η κατάλληλη ισορροπία μιας και υπάρχουν αρκετές νέες προσθήκες στο δυναμικό της, οι οποίες έγιναν από την αλλαγή στον πάγκο της, ενώ δεν υπολογίζει σε δύο πολύ καλούς παίκτες όπως ο γκαρντ Χολ κι ο φόργουορντ Κουζμίνσκας που είναι τραυματίες.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |