Μούρθια-ΑΕΚ BETSSON BC (12/3/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Μούρθια – ΑΕΚ BETSSON BC στο Basketball Champions League με αμέτρητες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Palacio de los Deportes» η Μούρθια αντιμετωπίζει την ΑΕΚ BETSSON BC (12/3/2024) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 12ου ομίλου της φάσης των «16» του Basketball Champions League. Η Μούρθια θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της προκειμένου να κάνει βήμα προς την πρόκριση στα προημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωση. Από τη μεριά της, η ΑΕΚ BETSSON BC έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια, αλλά αναζητά την πρώτη της νίκη στο γκρουπ. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα λάιβ στο κουπόνι του μπάσκετ σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Συγκεκριμένα στο Μούρθια – ΑΕΚ BETSSON BC οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Μούρθια προσφέρεται στο 1,09** και το διπλό της ΑΕΚ BETSSON BC βρίσκεται στο 6,45** στην πλατφόρμα της Betsson. Να σημειώσουμε πως η Betsson είναι μεγάλη χορηγός της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ.

ΜΟΥΡΘΙΑ – ΑΕΚ BETSSON BC ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Μούρθια – ΑΕΚ BETSSON BC τα προγνωστικά έχουν φαβορί από την στιγμή κιόλας που για την ισπανική ομάδα το ματς έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία, ενώ η ΑΕΚ BETSSON BC δεν έχει πλέον να κυνηγήσει κάτι πέραν του να κάνει το καλύτερο δυνατό φίνις. Η Μούρθια στο γκρουπ έχει τρεις νίκες και μια ήττα και η ΑΕΚ BETSSON BC έχει υποστεί τέσσερις ήττες. Στον πρώτο γύρο η Μούρθια ξεπέρασε με 84-79 την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια.

Η Μούρθια, λοιπόν, σε γενικές γραμμές πριν από τη διακοπή για τα κύπελλα ανά την Ευρώπη και τους αγώνες των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του EuroBasket 2025 έπαιζε πολύ καλά, αλλά έκτοτε παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα. Την προηγούμενη αγωνιστική του Basketball Champions League ηττήθηκε με 79-78 από τον Προμηθέα στην Πάτρα. Το περασμένο Σάββατο (9/3) έπαιξε με την Χιρόνα για το πρωτάθλημα Ισπανίας.

Η ΑΕΚ BETSSON BC, από την πλευρά της, εσχάτως παρουσιάζεται ανταγωνιστική αν και τα αποτελέσματα δεν είναι πάντοτε τα επιθυμητά. Ωστόσο μοιάζει πως φαίνεται να βρίσκει το δρόμο της υπό τον κόουτς Ηλία Ζούρο. Μια νίκη επί της Μούρθια ενδεχομένως να τη βοηθούσε να αναπτύξει μομέντουμ με το βλέμμα στραμμένο στην postseason της Basket League. Στην τελευταία αγωνιστική του Basketball Champions League ηττήθηκε με 112-108 εντός έδρας από τη Χάποελ Χολόν έπειτα από τρεις παρατάσεις, ενώ το περασμένο Σάββατο (9/3) έχασε εντός έδρας από τον Προμηθέα Πάτρας με 87-91 για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Το στοίχημα στο BCL είναι συναρπαστικό αυτή τη σεζόν με πολλές ομάδες να καταθέτουν την υποψηφιότητά τους και τα διαπιστευτήριά τους για να φτάσουν μακριά στο θεσμό και να διεκδικήσουν το τρόπαιο. Η Μούρθια, μάλιστα, είναι το τρίτο μεγάλο φαβορί με απόδοση 6,00** στην πλατφόρμα της Betsson, όσο δίνεται και η Χάποελ Ιερουσαλήμ, ενώ στο 5,00** συναντάμε την Τενερίφη και στο 3,10** την Ουνικάχα Μάλαγα.

ΜΟΥΡΘΙΑ – ΑΕΚ BETSSON BC ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Μούρθια – ΑΕΚ BETSSON BC το στοίχημα για τις δύο ομάδες διαφέρει. Η Μούρθια θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να παραμείνει προσηλωμένη στην αποστολή της προκειμένου να αγκαλιάσει την πρόκριση. Η ΑΕΚ BETSSON BC θα επιδιώξει να αρπάξει την ευκαιρία που της παρουσιάζεται προκειμένου να συνεχίσει να χτίζει προς τη σωστή κατεύθυνση και να «κερδίσει» περισσότερους παίκτες ενόψει των σημαντικών αγώνων που έχει το καλεντάρι της στο ελληνικό πρωτάθλημα.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ