Περιστέρι-Μούρθια (28/4/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Περιστέρι εναντίον Μούρθια στο «μικρό τελικό» του Basketball Champions League με πλούσιες ευκαιρίες για στοίχημα.

Στη «Stark Arena» του Βελιγραδίου το Περιστέρι αντιμετωπίζει τη Μούρθια (28/04/2024) στο «μικρό τελικό» του Final 4 του Basketball Champions League. Το Περιστέρι βλέπει το ματς ως μια μεγάλη πρόκληση καθώς και μια σπουδαία τιμή να κατακτήσει την 3η θέση στη διοργάνωση απέναντι σε ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ από εκείνο. Από την άλλη, η Μούρθια θέλει να δείξει τη δύναμή της και να τερματίσει εκείνη 3η. Στην πλατφόρμα της Betsson, στοίχημα και μπάσκετ ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν συναρπαστικές επιλογές σε πληθώρα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

Στο Περιστέρι – Μούρθια οι αποδόσεις έχουν διαφορά μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, ο άσος του Περιστερίου δίνεται στο 2,28** και το διπλό της Μούρθια βρίσκεται στο 1,57** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το «μικρό τελικό» είναι ανοικτή και η χρήση του Bet Builder, εργαλείου που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΜΟΥΡΘΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Για το Περιστέρι – Μούρθια τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί. Οι Ισπανοί, άλλωστε, είναι μια από τις πολύ καλές ομάδες της ACB, του κορυφαίου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κι έχουν παράδοση κι εμπειρία στο Basketball Champions League καθώς κατέκτησαν την 3η θέση τη σεζόν 2017-18.

Το Περιστέρι στον ημιτελικό απέναντι στην Τενερίφη πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. Βέβαια, τα εύστοχα σουτ ήρθαν κάπως αργά όταν πλέον το ματς έμοιαζε να βρίσκεται μακριά τους.  Έτσι ηττήθηκε με 97-93. Το αποτέλεσμα, πάντως, δεν προκάλεσε απογοήτευση. Όλοι στο εσωτερικό της ομάδας γνώριζαν πως ήταν το αουτσάιντερ και ότι έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Τα έδωσαν όλα», είπε ο προπονητής Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος βραβεύτηκε ως ο προπονητής της χρονιάς στο BCL.

Η Μούρθια, στο μεταξύ, ηττήθηκε με 80-74 από την πολύ δυνατή Ουνικάχα Μάλαγα, το φαβορί για να σηκώσει το τρόπαιο στον τελικό με την Τενερίφη. Η απογοήτευσή της, πάντως, ήταν μεγάλη μιας κι ένιωθε αρκετά δυνατή ώστε να ξεπεράσει την αντίπαλό της και να διεκδικήσει τον τίτλο. Ωστόσο, πλησίασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό και τώρα θέλει να κλείσει την παρουσία της στη διοργάνωση με τον καλύτερο τρόπο.

Το στοίχημα στο Basketball Champions League βρίσκεται στο peak του με τους δύο τελικούς του Final 4 να προσφέρουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΜΟΥΡΘΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Περιστέρι – Μούρθια το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι διαφορετικό. Το Περιστέρι θέλει να διατηρήσει την επιθετική του δύναμη, αλλά να ανεβάσει την απόδοσή του στην άμυνα. Στο άλλο στρατόπεδο, η Μούρθια ψάχνει να βελτιωθεί επιθετικά και να συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο στην άμυνά της. Σχετικά με τις συνθέσεις, τόσο το Περιστέρι όσο και η Μούρθια δεν αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα σε σημείο που να αλλάξουν τα πλάνα τους για το ματς.

Basketball Champions League – Final 4:

Ααποτελέσματα: Ημιτελική φάση

  • Τενερίφη – Περιστέρι 97-93
  • Μούρθια – Ουνικάχα Μάλαγα 74-80

«Μικρός» τελικός

  • Περιστέρι – Μούρθια (28/04)

Τελικός

  • Τενερίφη – Ουνικάχα Μάλαγα (28/04)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ