Προμηθέας Πάτρας-Χαποέλ Χολόν (13/3/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Προμηθέας Πάτρας – Χαποέλ Χολόν στο Basketball Champions League με σούπερ για στοίχημα.

Στο «Δημήτρης Τόφαλος» ο Προμηθέας Πάτρας κοντράρεται με τη Χαποέλ Χολόν (13/3/2024) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 12ου ομίλου της φάσης των «16» του Baskeball Champions League. Πρόκειται για κομβικό ματς για την ελληνική ομάδα καθώς με νίκη εξασφαλίζει την παρουσία της στα προημιτελικά και θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της προκειμένου να πανηγυρίσει τη μεγάλη επιτυχία. Η Χαποέλ Χολόν βρίσκεται κι εκείνη στο «κυνήγι» της πρόκρισης στην επόμενη φάση και θα τα δώσει όλα για να πάρει τη νίκη. Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα και το μπάσκετ συνδυάζονται και προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις και κορυφαίες επιλογές σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Στο Προμηθέας Πάτρας – Χαποέλ Χολόν οι αποδόσεις έχουν απόσταση μεταξύ τους καθώς ο άσος του Προμηθέα Πάτρας προσφέρεται στο 1,31** και το διπλό της Χαποέλ Χολόν δίνεται στο 3,15** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ – ΧΑΠΟΕΛ ΧΟΛΟΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η αναμέτρηση Προμηθέας Πάτρας – Χαποέλ Χολόν έχει ισχυρό φαβορί στα προγνωστικά. Ο Προμηθέας Πάτρας έχει επιδείξει αξιοζήλευτη σταθερότητα στη διοργάνωση και σε αυτή τη φάση μετράει τρεις νίκες και μια ήττα. Η Χαποέλ Χολόν, πάλι, έχει ρεκόρ 2-2. Στο ματς του πρώτου γύρου, ο Προμηθέας Πάτρας νίκησε τη Χαποέλ Χολόν με 74-65 σε ουδέτερο γήπεδο στην Ουγγαρία.

Τι χρειάζεται ο Προμηθέας Πάτρας για να πάρει την πρόκριση;

  • Να νικήσει τη Χαποέλ Χολόν
  • Σε περίπτωση ήττας να μη χάσει με μεγαλύτερη διαφορά των 10 πόντων ώστε στην τελευταία αγωνιστική να βολεύεται με ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τους Ισραηλινούς.

Ο Προμηθέας Πάτρας ποντάρει πολλά στη δύναμη της έδρας του, αλλά και στο μομέντουμ που έχει αναπτύξει μετά τη διακοπή. Τελευταίως έχει πάρει ορισμένες πολύ μεγάλες νίκες όπως ήταν για παράδειγμα εκείνη επί του Άρη Midea με 70-57 για το ελληνικό πρωτάθλημα ή εκείνη με 79-78 επί της Μούρθια την προηγούμενη αγωνιστική του Basketball Champions League. Με την ομάδα να είναι προσηλωμένη στον στόχο της μπαίνει και στην άκρη η φθορά που προκαλούν τα απανωτά ματς. Το περασμένο Σάββατο (9/3) νίκησε εκτός έδρας με 91-87 την ΑΕΚ BETSSON BC για τη Basket League.

Η Χαποέλ Χολόν, στο μεταξύ, δείχνει αρκετά καλό πρόσωπο το τελευταίο διάστημα και με την επίθεσή της να καλύπτει τα αμυντικά κενά της όπως φάνηκε και στο ματς με την AEK BETSSON BC την προηγούμενη αγωνιστική του Basketball Champions League όπου και νίκησε με 112-108 στο «Olympic Hall» έπειτα από τρεις παρατάσεις. Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε πως εδώ και καιρό δίνει πολλά ματς μέσα σε λίγες μέρες το ένα από το άλλο. Για παράδειγμα, έχει «μειονέκτημα» σε σύγκριση με τον Προμηθέα Πάτρας αφού έπαιξε την περασμένη Παρασκευή (8/3) με τη Νες Ζιόνα (νίκη με 81-73) κι έπειτα ξανά την Κυριακή (10/3) κόντρα στη Χαποέλ Αφούλα.

Το στοίχημα στο Basketball Champions League προσφέρει καταιγιστική δράση και σπουδαίο θέαμα με πολλές ομάδες να γλυκοκοιτάζουν το τρόπαιο. Μάλιστα, το να είναι ο Προμηθέας Πάτρας εκείνος που θα σηκώσει την κούπα πληρώνει στο 19,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ – ΧΑΠΟΕΛ ΧΟΛΟΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Προμηθέας Πάτρας – Χαποέλ Χολόν το στοίχημα των δύο ομάδων έχει να κάνει με την εκμετάλλευση της ευκαιρίας που τους παρουσιάζεται. Ο Προμηθέας Πάτρας βασίζεται στη δύναμη της έδρας του, στο γεγονός πως θα έχει περισσότερο χρόνο ξεκούρασης και προετοιμασίας της αναμέτρησης, αλλά και λιγότερα αγωνιστικά προβλήματα μιας και από τη Χαποέλ Χολόν λείπουν τέσσερις παίκτες. Οι Ισραηλινοί ξέρουν πως έχουν την ευκαιρία να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να αποκτήσουν εκείνοι το προβάδισμα για να προκριθούν.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ