Προμηθέας Πάτρας-Ουνικάχα Μάλαγα (9/4/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Προμηθέας Πάτρας – Ουνικάχα Μάλαγα σε κρίσιμο ματς για το Basketball Champions League με κορυφαίες ευκαιρίες για στοίχημα.

Στο «Δημήτρης Τόφαλος» ο Προμηθέας Πάτρας αντιμετωπίζει την Ουνικάχα Μάλαγα (09/04/2024) στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Basketball Champions League. Η Ουνικάχα Μάλαγα νίκησε με 67-54 στην πρώτη αναμέτρηση στην Ισπανία. Ψάχνει ακόμη μια νίκη για να πάρει την πρόκριση στο Final 4. Ο Προμηθέας Πάτρας βασίζεται στην έδρα του προκειμένου να κάνει τη διαφορά και να στείλει τη σειρά σε τρίτο ματς στην Ανδαλουσία. Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα και το μπάσκετ ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν έντονη δράση, μεγάλες συγκινήσεις και εντυπωσιακές επιλογές σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Το Προμηθέας Πάτρας – Ουνικάχα Μάλαγα προσφέρει άκρως ελκυστικές αποδόσεις. Η νίκη του Προμηθέα Πάτρας πληρώνει στο 3,40** με το διπλό της Ουνικάχα Μάλαγα να τοποθετείται στο 1,28** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ – ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Προμηθέας Πάτρας – Ουνικάχα Μάλαγα τα προγνωστικά έχουν σαφή κατεύθυνση όσον αφορά το ποια ομάδα είναι φαβορί για να πάρει τη νίκη και το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού. Ο Προμηθέας Πάτρας, όμως, θέλει να δείξει πως μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και παρουσιάζεται αποφασισμένος να το παλέψει.

Τι ματς δείχνουν τα στατιστικά των δύο ομάδων στο BCL;

  • O Προμηθέας Πάτρας έχει ρεκόρ 9-6 αυτή τη σεζόν στη διοργάνωση.
  • Η Ουνικάχα Μάλαγα έχει 11 νίκες και δύο ήττες φέτος.

Ο Προμηθέας Πάτρας στο πρώτο παιχνίδι δεν μπήκε καλά στο πρώτο ημίχρονο κι αυτό τον πλήγωσε μιας και στη διάρκεια του δεύτερου μέρους βελτιώθηκε. Αυτό αν μη τι άλλο του δίνει κουράγιο ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης. Η οποία, πάντως, ακολουθεί ένα πολύ απαιτητικό ματς με τον Άρη Midea για τη Basket League που ο Προμηθέας το μετέτρεψε σε «περίπατο» νικώντας με 84-51 την περασμένη Κυριακή (7/4) στην Πάτρα. Στο μεταξύ, να σημειώσουμε πως ο Προμηθέας Πάτρας απέκτησε τον εξαιρετικό σκόρερ σούτινγκ γκαρντ Μπράις Χάμιλτον που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη δεύτερη ομάδα των Λος Άντζελες Λέικερς. Ο Χάμιλτον δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο BCL.

Η Ουνικάχα Μάλαγα βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα εδώ και καιρό και ο στόχος της, φυσικά, είναι να συνεχίσει σε αυτό το μονοπάτι. Προέρχεται από νίκη 88-77 στην έδρα της Μανρέσα την περασμένη Κυριακή (7/4) για το πρωτάθλημα Ισπανίας, αλλά το μυαλό της ήταν στραμμένο στο ματς με τον Προμηθέα Πάτρας. Εξάλλου, από την αρχή της σεζόν στη Μάλαγα μιλούσαν πως θέλουν να διεκδικήσουν το τρόπαιο και τώρα βρίσκονται πολύ κοντά στο να αποκτήσουν αυτό το δικαίωμα.

Το στοίχημα στο μπάσκετ και στο Basketball Champions League χτυπάει κόκκινο αυτή την περίοδο. Η δράση σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις βρίσκεται σε καθοριστικά σημεία και οι ευκαιρίες για παιχνίδι είναι ανεπανάληπτες. Στο BCL, να σημειώσουμε, η Μάλαγα παραμένει το μεγάλο φαβορί για να πάρει την κούπα και δίνεται στο 2,05** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ – ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Προμηθέας Πάτρας – Ουνικάχα Μάλαγα το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι ένα: Να πάρουν τη νίκη με οποιονδήποτε τρόπο. Τίποτα άλλο δεν μετράει. Ο Προμηθέας Πάτρας αντλεί έμπνευση από την εμφάνισή του στο δεύτερο μέρος στην Ισπανία, ενώ η Ουνικάχα Μάλαγα θα επιδιώξει να μη δώσει ελπίδες στον ελληνικό σύλλογο. Όσον αφορά στις πεντάδες, ούτε οι μεν ούτε και οι δε αντιμετωπίζουν πολύ σημαντικά προβλήματα που να τους αλλάζουν τα σχέδια.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ