Τενερίφη-Περιστέρι (26/4/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Τενερίφη – Περιστέρι με φόντο τον τελικό του Basketball Champions League και συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα.

Στη «Stark Arena» του Βελιγραδίου διεξάγεται το Final 4 του Basketball Champions League και η ημιτελική φάση ανοίγει την αυλαία της με την αναμέτρηση Τενερίφη – Περιστέρι (26/04/2024). Η ομάδα που θα περάσει θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στη νικήτρια του Μούρθια – Ουνικάχα Μάλαγα, ενώ οι δύο ηττημένες θα κοντραριστούν για την 3η θέση της ευρωπαϊκή διοργάνωσης. Τενερίφη και Περιστέρι υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στο παρκέ. Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα στο κουπόνι του μπάσκετ έχει τεράστιο ενδιαφέρον με όλες τις κορυφαίες λίγκες να προσφέρουν πληθώρα επιλογών σε κορυφαίες αποδόσεις.

Στο Τενερίφη – Περιστέρι οι αποδόσεις ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Ο άσος της Τενερίφης παρουσιάζεται ως φαβορί στο 1,30** και το διπλό του Περιστερίου τοποθετείται στο 3,25** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το ιστορικό ματς του Περιστερίου, δίνεται και η δυνατότητα χρήσης του Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Για το Τενερίφη – Περιστέρι τα προγνωστικά έχουν ξεκάθαρη κατεύθυνση, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν αποτελούν έκπληξη. Άλλωστε, η ισπανική ομάδα είναι από τις πρωταγωνίστριες του θεσμού τα τελευταία χρόνια. Πήρε το τρόπαιο το 2017 και το 2022. Ήταν φιναλίστ το 2019 και πέρυσι τερμάτισε στην 3η θέση. Επίσης μετράει και τρεις κατακτήσεις του Διηπειρωτικού Κυπέλλου τα τελευταία χρόνια. Το Περιστέρι, πάλι, ψάχνει τον πρώτο διεθνή τίτλο του.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα σε Τενερίφη και Περιστέρι στο BCL;

  • 4 νίκες η Τενερίφη
  • 2 νίκες το Περιστέρι

Αυτή τη σεζόν αναμετρήθηκαν δύο φορές στη φάση των «16»:

  • 31/01/24 Τενερίφη – Περιστέρι 89-68
  • 19/03/24 Περιστέρι – Τενερίφη 90-82

Η Τενερίφη άρχισε την πορεία της στο Basketball Champions League με 4-2 σε γκρουπ με τις Σολέ, Νταρουσάφακα και Ρίγα. Έτσι πέρασε απευθείας στους «16». Εκεί σε όμιλο με το Περιστέρι και τις Χαποέλ Ιερουσαλήμ, Καρσίγιακα έγραψε και πάλι 4-2 και πέρασε στους «8». Σε μια δύσκολη σειρά με την Τόφας που τη βρήκε θριαμβεύτρια με 2-1, εξασφάλισε το εισιτήριό της για το Final 4. Αυτή την περίοδο να σημειώσουμε πως σε γενικές γραμμές βρίσκεται σε καλή φόρμα.

Το Περιστέρι, από την πλευρά του, είχε ρεκόρ 3-3 σε γκρουπ με τις Ουνικάχα Μάλαγα, Λε Μαν και Σομπατέλι στη φάση των ομίλων. Ως τρίτο έπαιξε play – in κι εκεί ξεπέρασε με 2-0 τη Ρίτας. Στους «16» με ρεκόρ 3-3 πήρε τη δεύτερη θέση σε όμιλο με τις Τενερίφη, Χαποέλ Ιερουσαλήμ και Καρσίγιακα. Κι αν αυτή η έκπληξη δεν ήταν αρκετή μετά την εκκίνησή του με τρεις ήττες, ήρθε και η πρόκριση επί της Βόννης στην προημιτελική φάση με 2-1. «Ξέρουμε ποια είναι τα δυνατά τους σημεία και ποιες είναι οι αδυναμίες τους, αλλά τα ματς στο Final 4 είναι διαφορετικά. Σε κάθε περίπτωση θα είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση», τόνισε ο προπονητής του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης.

Το στοίχημα στο Basketball Champions League φτάνει στην κορύφωσή του με το Final 4 να έχει δημιουργήσει τεράστιες προσδοκίες για θέαμα και ανεπανάληπτες συγκινήσεις. Τενερίφη και Περιστέρι έχουν πρωταγωνιστήσει σε πολύ καλά ματς αυτή τη σεζόν στο BCL, αλλά και τα μεταξύ τους ήταν ανοικτά. Το Over 156,5 συνολικοί πόντοι προσφέρεται στο 1,92** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Τενερίφη – Περιστέρι το στοίχημα των δύο ομάδων στο αγωνιστικό σκέλος έχει να κάνει και με την ψυχραιμία τους. Βλέπουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα τρόπαιο στον ορίζοντα κι αυτό αλλάζει τα δεδομένα. Πάντως, η Τενερίφη με την εμπειρία της και το Περιστέρι με τη χημεία που έχει αναπτύξει όλη τη σεζόν και τις δυσκολίες που έχει ξεπεράσει υπόσχονται να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Όσον αφορά στις πεντάδες, οι δύο ομάδες δεν έχουν πολύ σημαντικά προβλήματα που να αλλάζουν δραστικά τα πλάνα τους.

Basketball Champions League – Final 4:

Αποτελέσματα: Ημιτελική φάση

  • Τενερίφη – Περιστέρι 97-93
  • Μούρθια – Ουνικάχα Μάλαγα 74-80

«Μικρός» τελικός

  • Περιστέρι – Μούρθια (28/4)

Τελικός

  • Τενερίφη – Ουνικάχα Μάλαγα (28/4)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ