Τενερίφη-Χάποελ Ιερουσαλήμ, προς τον τελικό

Reading time3 λ

Ο σημαντικός αγώνας Τενερίφη-Χάποελ Ιερουσαλήμ προσφέρει συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα

Σήμερα το απόγευμα στις 18:30 ξεκινάει το final-4 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της FIBA, του Champions League, με τον πρώτο ημιτελικό, Τενερίφη-Χάποελ Ιερουσαλήμ. Λίγο αργότερα, θα γίνει ο δεύτερος ημιτελικός, το Ουνικάχα Μάλαγα-Βόννη. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν πάντα διαθέσιμες συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Το σίγουρο είναι πως αγωνίζονται οι τέσσερις καλύτερες ομάδες του θεσμού, βάσει αποτελεσμάτων. Και οι τέσσερις τερμάτισαν στην πρώτη θέση των ομίλων τους στην πρώτη φάση της διοργάνωσης, αλλά και στην πρώτη θέση των μετέπειτα γκρουπ! Στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκαν το πλεονέκτημα έδρας στους προημιτελικούς, παίρνοντας την πρόκριση. Πάντως, μόνο η Ουνικάχα Μάλαγα το κατάφερε με δύο νίκες, όλες οι υπόλοιπες γνώρισαν και μία ήττα. Αυτό σε συνδυασμό με την έδρα, την καθιστούν φαβορί για να πάρει τον τίτλο, κάτι που προσφέρεται σε απόδοση 1,66* στην πλατφόρμα της Betsson.

Στον πρώτο ημιτελικό, Τενερίφη-Χάποελ Ιερουσαλήμ, η Τενερίφη είναι το μεγάλο φαβορί, αφού το ότι αγωνίζεται στην πατρίδα της θα έπρεπε να είναι αρκετό. Πόσο μάλλον όταν η συγκεκριμένη ισπανική ομάδα είναι η κάτοχος του τροπαίου και υπερασπίζεται τον τίτλο της, ενώ τα πηγαίνει περίφημα και στην ισπανική λίγκα. Απλά η Χάποελ θα έχει έντονη παρουσία των οπαδών της που πάντα δίνουν ξεχωριστό χρώμα σε όλα τα παιχνίδια της.

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ Η ΟΥΝΙΚΑΧΑ, ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΩΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ Η ΒΟΝΝΗ

Στον δεύτερο ημιτελικό αγωνίζεται και η ομάδα που φιλοξενεί το final-4 στο γήπεδό της, η Ουνικάχα Μάλαγα, η οποία υποδέχεται τη Βόννη. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι αναμένεται μία πολύ αμφίρροπη και ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, με τους Ισπανούς να έχουν τη «μερίδα του λέοντος» στις κερκίδες, αν και έχουν ταξιδέψει και αρκετοί Γερμανοί οπαδοί. Βέβαια, η Ουνικάχα έχει το μεγάλο προβάδισμα, καθώς θα αγωνιστεί σε ένα γήπεδο που γνωρίζει πολύ καλά. Πρόκειται, εξάλλου, για τη φετινή Κυπελλούχο Ισπανίας, για όποιον το έχει ξεχάσει. Αλλά αυτό που επίσης δεν πρέπει να ξεχάσει κάποιος είναι πως η Βόννη έχει μόνο νίκες φέτος μακριά από την έδρα της στο Champions League.

Μετά τα μεσάνυχτα, ξημερώματα Σαββάτου, διεξάγονται δύο πολύ καθοριστικοί αγώνες στο NBA, οι Μαϊάμι Χιτ-Νιου Γιορκ Νικς και Λος Άντζελες Λέικερς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Σε αμφότερες τις αναμετρήσεις το σκορ της σειράς είναι 3-2 υπέρ των Χιτ και Λέικερς αντίστοιχα, με τις δύο ομάδες να παίζουν στο γήπεδό τους και να έχουν την ευκαιρία πρόκρισης στον τελικό της περιφέρειας τους. Οι Νικς και Γουόριορς έδειξαν «σημάδια ζωής» στους τελευταίους αγώνες, με τους Λέικερς να έχουν ένα επιπλέον πρόβλημα, το οποίο είναι πολύ σοβαρό. Συγκεκριμένα, χτύπησε ο Αντόνιο Ντέιβις στο κεφάλι, με τη συμμετοχή του αμφίβολη.

18:30     ΤενερίφηΧάποελ Ιερουσαλήμ Basketball Champions League

21:30     Ουνικάχα ΜάλαγαΒόννη           Basketball Champions League

02:30     Μαϊάμι Χιτ-Νιου Γιορκ Νικς        NBA

05:00     Λος Άντζελες Λέικερς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς                NBA

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |