Ουνικάχα Μάλαγα-Προμηθέας Πάτρας (3/4/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ουνικάχα Μάλαγα – Προμηθέας Πάτρας στο Basketball Champions League με σούπερ επιλογές για στοίχημα.

Στο «Palacio de Deportes Jose Maria Martin Carpena» η Ουνικάχα Μάλαγα φιλοξενεί τον Προμηθέα Πάτρας (03/04) στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του Basketball Champions League. Η σειρά είναι best – of – three, δηλαδή η πρώτη ομάδα που θα πάρει δύο νίκες προκρίνεται στον επόμενο γύρο. Όποια περάσει στο Final 4, που θα γίνει στο Βελιγράδι (26-28/04), θα παίξει με τη νικήτρια του Μούρθια – Λούντβιγκσμπουργκ. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο μπάσκετ live σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Το ματς Ουνικάχα Μάλαγα – Προμηθέας Πάτρας προσφέρει αποδόσεις που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Ο άσος της Ουνικάχα Μάλαγα βρίσκεται στο 1,07** και το διπλό του Προμηθέα Πάτρας φτάνει στο 6,95** στην πλατφόρμα της Betsson. Το δεύτερο ματς μεταξύ των δύο ομάδων θα γίνει στο «Δημήτρης Τόφαλος» στις 09/04.

ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Ουνικάχα Μάλαγα – Προμηθέας Πάτρας τα προγνωστικά παρουσιάζουν ισχυρό φαβορί για τη νίκη. Εξάλλου, η Ουνικάχα Μάλαγα από την αρχή της σεζόν λογαριαζόταν ως μια από τις δυνατές διεκδικήτριες του τίτλου, ενώ όσο προχωρούσε η διοργάνωση γινόταν ξεκάθαρο πως πρόκειται για μια ομάδα που μπορεί να αποδώσει σε πολύ υψηλά στάνταρ. Ωστόσο, ο Προμηθέας Πάτρας στο Basketball Champions League, αλλά και στη Basket League έχει αποδείξει πως οι αντίπαλοί του δεν μπορούν να τον υποτιμήσουν.

Τι μας λένε τα στατιστικά για το Ουνικάχα Μάλαγα – Προμηθέας Πάτρας;

  • Οι δύο ομάδες έχουν ίδιο ποσοστό ευστοχίας στα σουτ εντός πεδιάς: 47%.
  • Η Ουνικάχα Μάλαγα υπερισχύει σημαντικά στις βολές, στους πόντους από τον πάγκο και στους πόντους στο «ζωγραφιστό».
  • Ο Προμηθέας Πάτρας είναι σαφώς πιο εύστοχος από το τρίποντο.

Η Ουνικάχα Μάλαγα έφτασε στα προημιτελικά αφού προηγουμένως τα πήγε πολύ καλά στη φάση των ομίλων. Εκεί σε γκρουπ με Λε Μαν, Περιστέρι και Σομπατέλι είχε 4 – 2 ήττες και πήρε την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στους «16». Όπου σε δυνατό όμιλο με Τόφας, Στρασβούργο και Σολέ έδειξε τα δόντια της κάνοντας έξι νίκες σε έξι αγωνιστικές. Παράλληλα, εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις και στην ACB, το πρωτάθλημα της Ισπανίας.

Ο Προμηθέας Πάτρας, από τη μεριά του, στη φάση των ομίλων τερμάτισε τρίτος με ρεκόρ 3-3 σε γκρουπ με τις Ντιζόν, Ρίτας και Οπάβα. Στο play – in έκανε μεγάλη έκπληξη ξεπερνώντας την Λε Μαν με δύο νίκες και στους «16» είχε ρεκόρ 4-2 σε όμιλο με τη Μούρθια, τη Χαποέλ Χολόν και την ΑΕΚ BETSSON BC παίρνοντας τη δεύτερη θέση και το εισιτήριο στα προημιτελικά. Πάει στο ματς με την Ουνικάχα Μάλαγα ξεκούραστος καθώς αναβλήθηκε η αναμέτρησή του με τον Παναθηναϊκό για τη Basket League.

Το κουπόνι του μπάσκετ προσφέρει σούπερ επιλογές για στοίχημα και στο BCL. Στην λίστα με τους υποψήφιους νικητές του Basketball Champions League, η Μάλαγα βρίσκεται στην κορυφή με απόδοση 2,10**, ενώ ο Προμηθέας Πάτρας προσφέρεται στο 51,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το Ουνικάχα Μάλαγα – Προμηθέας Πάτρας είναι μεγάλο στοίχημα και για τις δύο ομάδες. Η Ουνικάχα Μάλαγα μπορεί να έχει την εμπειρία με το μέρος της, αλλά και να προέρχεται από το κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όπου είναι η μόνη που μπορεί να ακολουθήσει κάπως το ρυθμό της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά κι ο Προμηθέας Πάτρας διαθέτει τα όπλα του και είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια ποιοτικότερα σύνολα. Στο κεφάλαιο συνθέσεις, τώρα, η Ουνικάχα Μάλαγα δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, ενώ ο Προμηθέας Πάτρας είναι σχεδόν πλήρης.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ