Βόννη – Περιστέρι (16/4/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Βόννη – Περιστέρι για την πρόκριση στο Final 4 του Basketball Champions League με πλούσιες ευκαιρίες για στοίχημα.

Στο «Telekom Dome» η Βόννη αντιμετωπίζει το Περιστέρι (16/04/2024) στην τρίτη και τελευταία αναμέτρηση τους για την προημιτελική φάση του Basketball Champions League. Η σειρά έπειτα από δύο ματς βρίσκεται στο 1-1. Η νικήτρια θα περάσει στο Final 4 που θα διεξαχθεί από τις 26 ως τις 28 Απριλίου στο Βελιγράδι. Εκεί θα παίξει με όποια προκριθεί από το ζευγάρι Τενερίφη – Τόφας. Ήδη στην τελική 4άδα έχουν περάσει Μούρθια και Ουνικάχα Μάλαγα. Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα στο κουπόνι του μπάσκετ έχει τεράστιο ενδιαφέρον με πλούσιες επιλογές σε πληθώρα αγορών με συναρπαστικές αποδόσεις.

Η ανάλυση για το Βόννη – Περιστέρι αρχίζει με τις αποδόσεις που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Ο άσος της Βόννης βρίσκεται στο 1,49** με το διπλό του Περιστερίου να τοποθετείται στο 2,45** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΒΟΝΝΗ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Βόννη – Περιστέρι τα προγνωστικά έχουν ισχυρό φαβορί. Η Βόννη επικράτησε με 89-78 στο α’ ματς όπου και υποδέχθηκε το Περιστέρι στη Γερμανία. Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε πως εκείνη η αναμέτρηση ήταν πιο κοντά από όσο αφήνει να εννοηθεί το τελικό σκορ. Στο δεύτερο ματς, το Περιστέρι έπαιξε εντυπωσιακά και νίκησε με 90-62 εντός έδρας οδηγώντας τη σειρά σε τρίτο και καταληκτικό παιχνίδι.

Τι μας λένε οι αριθμοί για το Βόννη – Περιστέρι;

  • Σε 7 εντός έδρας ματς στο BCL 2023-24 η Βόννη έχει 5 νίκες και 2 ήττες.
  • Σε 8 εκτός έδρας ματς στο BCL 2023-24 το Περιστέρι έχει 3 νίκες και 5 ήττες.

Η Βόννη δεν είχε απαντήσεις για το Περιστέρι στο δεύτερο ματς, αλλά τώρα επιστρέφει στην έδρα της όπου είναι πολύ δυνατή και ο στόχος της είναι να πιάσει ξανά την απόδοση που είχε στη διάρκεια της 3ης περιόδου της πρώτης αναμέτρησης όταν κι έκανε τη διαφορά (+12) και πήρε προβάδισμα νίκης (στις άλλες τρεις περιόδους το Περιστέρι ήταν +1). Έχει την πίεση του φαβορί, μα και την ποιότητα καθώς και την εμπειρία για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του ματς.

Το Περιστέρι έκανε ίσως το καλύτερο του παιχνίδι στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο κόντρα στη Βόννη την περασμένη εβδομάδα. Η άμυνά του ήταν ασφυκτική και τροφοδότησε την επίθεσή του που ήταν καταιγιστική. Ο Βασίλης Σπανούλης θα ήθελε οι παίκτες του να παίξουν και πάλι στο ίδιο στάνταρ απόδοσης εκτιμώντας πως έτσι θα αυξάνονταν οι πιθανότητες για να κατακτήσουν τη νίκη και την ιστορική πρόκριση στο Final 4 του Βελιγραδίου. Το περασμένο Σάββατο (13/4) το Περιστέρι είχε το μυαλό του στη Βόννη και ηττήθηκε με 82-75 από τον Άρη Midea εντός έδρας για τη Basket League.

Το στοίχημα στο κουπόνι του μπάσκετ και του Champions League προσφέρει ανεπανάληπτες επιλογές και ασυναγώνιστες αποδόσεις καθώς οι μεγαλύτερες διοργανώσεις μπαίνουν στην τελική τους ευθεία και το διακύβευμα είναι μεγάλο. Τώρα, μεταξύ της Βόννης και του Περιστερίου το ενδεχόμενο να κατακτήσει η πρώτη το BCL δίνεται στο 11,00**, ενώ ο άθλος του Περιστερίου πληρώνει στο 19,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΒΟΝΝΗ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Βόννη – Περιστέρι το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να μπορέσουν να παρουσιάσουν την καλύτερη βερσιόν τους στο παρκέ προκειμένου να κερδίσουν στον «τελικό» και να περάσουν στο Final 4. Όσον αφορά στις συνθέσεις που θα έχουν στη διάθεσή τους οι δύο ομάδες, αξίζει να αναφέρουμε πως ενώ δεν έχουν σημαντικά προβλήματα που να αλλάζουν δραστικά τα πλάνα τους, η Βόννη είχε μια μέρα λιγότερη για να προετοιμάσει το ματς με δεδομένο πως την Κυριακή (14/4) έπαιξε με την Γκέτινγκεν για το πρωτάθλημα Γερμανίας και τη νίκησε με 95-85.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ