Μπακς-Νετς, η παράσταση αρχίζει!

Reading time4 λ

Στην εναρκτήρια μάχη των Μιλγουόκι Μπακς με τους Μπρούκλιν Νετς υπάρχει πληθώρα επιλογών για στοίχημα.

Η πιο μεγάλη βραδιά του φθινοπώρου είναι η αποψινή. Το τζάμπολ του NBA για τη σεζόν 2021-22 επισκιάζει τα πάντα. Στην Betsson υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες στοιχηματικές επιλογές για την έναρξη του «μαραθωνίου» στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Πρώτο… επεισόδιο η μάχη Μιλγουόκι Μπακς-Μπρούκλιν Νετς, που εκκινεί στις 02:30 τα ξημερώματα.

Μια αναμέτρηση που ξυπνά μνήμες των δραματικών ημιτελικών της ανατολικής περιφέρειας, όπου οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν με 4-3 των Μπρούκλιν Νετς για να φτάσουν ως την κατάκτηση του τίτλου. Η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα παραλάβει τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών και θα προσπαθήσει να ξεκινήσει με επιτυχία την υπεράσπιση του στέμματος. Βέβαια, οι Μπρούκλιν Νετς έχουν ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη μαγική τριάδα των Ντουράντ, Χάρντεν, Ίρβινγκ με την απόκτηση των Μίλς, Μίλσαπ και αποτελούν ένα από τα μεγάλα φαβορί της φετινής σεζόν.

Με το μεγάλο ντέρμπι Λος Άντζελες Λέικερς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ξεκινά η Δύση. Οι Λος Άντζελες Λέικερς προχώρησαν σε μυθικές κινήσεις για να πλαισιώσουν τους ΛεΜπρον Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις, αποκτώντας μεταξύ άλλων τους Ράσελ Γουέστμπρουκ, Καρμέλο Άντονι, ΝτεΆντρε Τζόρνταν. Επανέφεραν στο ρόστερ τους Ρόντο, Χάουαρντ, με συνέπεια να λογίζονται ως μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Βέβαια, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς του Στεφ Κάρι παραμένουν σπουδαίοι κι έχοντας ενισχυθεί με τον ερχομό των Ιγκουοντάλα, Πόρτερ Τζούνιορ και Μπιέλιτσα, έχουν υψηλές φιλοδοξίες.

Σήμερα ανοίγει και η αυλαία του ανανεωμένου Eurocup. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται σίγουρα το παιχνίδι του δευτέρου ομίλου, Βαλένθια-Προμηθέας, που θα ξεκινήσει στις 21:30. Η Βαλένθια, πολυνίκης του θεσμού με τέσσερις κατακτήσεις, έχει ως στόχο ακόμα ένα τρόπαιο που θα σημάνει την επιστροφή της στη Euroleague. Βέβαια, ψηλά στοχεύει και ο Προμηθέας, ελπίζοντας ότι στη φετινή σεζόν δεν θα υπάρξουν οι ατυχίες που του στέρησαν πέρυσι τη διάκριση. Λάμψη έχει και το ματς Αμβούργο-Παρτιζάν για το πρώτο γκρουπ. Η πρωτάρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις γερμανική ομάδα υποδέχεται ένα από τα φαβορί για την κούπα, την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι αναμετρήσεις Τουρκ Τέλεκομ-Μπουλόν Λεβαλουά και Τρέντο-Ζοβεντούτ Μπανταλόνα για τον πρώτο όμιλο, ενώ για τον δεύτερο παίζουν Γκραν Κανάρια-Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνα.

Στο μέτωπο του Basketball Champions League, τα φώτα πέφτουν στον αγώνα ΑΕΚ-Τρεβίζο, που θα αρχίσει στις 19:30 και θα κρίνει πολλά. Η ΑΕΚ ξεκίνησε με ήττα στην Ουγγαρία από τη Σομπατέλι την πορεία της στον τέταρτο όμιλο. Πλέον δεν έχει περιθώρια απωλειών, αν θέλει να διεκδικήσει την πρώτη θέση που οδηγεί απευθείας στους 16 της διοργάνωσης. Αντίθετα, η Τρεβίζο κέρδισε τη Ρίγα και φιλοδοξεί να γίνει το… αφεντικό του γκρουπ. Ακολουθούν τα ματς Ρίτας Βίλνιους-Σαν Πάμπλο Μπούργος και Όλντενμπουργκ-Μπεσίκτας για το όγδοο γκρουπ, καθώς και το Ντιζόν-Νίζνι Νόβγκοροντ για τον τρίτο όμιλο όπου μετέχει το Λαύριο.

19:30   ΑΕΚ-Τρεβίζο                                                   Basketball Champions League

19:30   Ρίτας Βίλνιους-Σαν Πάμπλο Μπούργος           Basketball Champions League

20:00   Τουρκ Τέλεκομ-Μπουλόν Λεβαλουά                       Eurocup

20:30   Αμβούργο-Παρτιζάν                                                  Eurocup

21:00   Όλντενμπουργκ-Μπεσίκτας                             Basketball Champions League

21:00   Τρέντο-Ζοβεντούτ Μπανταλόνα                                Eurocup

21:30   Ντιζόν-Νίζνι Νόβγκοροντ                                Basketball Champions League

21:30   Βαλένθια-Προμηθέας                                                Eurocup

22:00   Γκραν Κανάρια-Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνα   Eurocup

02:30   Μιλγουόκι Μπακς-Μπρούκλιν Νετς                         NBA

05:00   Λος Άντζελες Λέικερς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς   NBA