Η BETSSON ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ!

Reading time2 λ

Η Betsson αποτελεί με κάθε επισημότητα ο Μεγάλος Χορηγός της Κόλο Κόλο!

Η Betsson Group ανακοινώνει ότι υπέγραψε μονοετή συμφωνία χορηγίας με την Κόλο Κόλο στη Χιλή.

Θεωρείται ως η πιο επιτυχημένη ομάδα στο ποδόσφαιρο της Χιλής και η μόνη ομάδα που δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ, ενώ έχει αναδειχθεί ως η πιο δημοφιλής ομάδα στη χώρα με 32 τίτλους.

Αυτή η χορηγία σηματοδοτεί ένα ακόμη βήμα στη διεθνή στρατηγική της Betsson για συνεργασία στο παγκόσμιο αθλητισμό.

Κατά τη διάρκεια του 2021, η Betsson Group δραστηριοποιείται πολύ ενεργά σε χορηγίες στη Λατινική Αμερική. Εκτός από επίσημος περιφερειακός χορηγός του CONMEBOL Copa América 2021, η Betsson έγινε επίσης ο χορηγός ονομασίας της Liga 1 του Περού και του Campeonato de Ascenso στη Χιλή. Η Betsson είναι επίσης ο στοιχηματικός συνεργάτης της La Roja σε ψηφιακό επίπεδο, καθιστώντας την τον πρώτο χορηγό σε αυτή την κατηγορία για την Εθνική Ομάδα της Χιλής.

Η υποστήριξη της Betsson για το ποδόσφαιρο της Νότιας Αμερικής έχει πλέον επεκταθεί στην Κόλο Κόλο, η οποία είναι η ομάδα από την Χιλή που έχει κερδίσει το περίφημο Copa Libertadores. Το κορυφαίο αυτό τουρνουά ποδοσφαίρου συλλόγων της Νότιας Αμερικής, που διοργανώθηκε από την CONMEBOL, επιστρέφει φέτος με την Κόλο Κόλο να είναι και πάλι μία από τις συμμετέχουσες ομάδες.

Η Αντρέα Ρόσι, Εμπορική Διευθύντρια για τη Νότια Αμερική στην Betsson Group δήλωσε: «Στην προσπάθειά μας να επεκταθούμε στην περιοχή, συνεργαζόμαστε επίσης με τοπικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους τους οποίους μπορούμε να υποστηρίξουμε και να αναπτύξουμε.

Εκτός από το να μας επιτρέψει να ενισχύσουμε περαιτέρω την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας μας στην περιοχή, επιστρέφει και στους συλλόγους, επιτρέποντάς τους να επενδύσουν περισσότερο στους παίκτες, το προσωπικό και τις εγκαταστάσεις τους, κάνοντας το άθλημα που όλοι αγαπάμε – το ποδόσφαιρο – ακόμα πιο θελκτικό».

Η παγκόσμια συμφωνία της χορηγίας μεταξύ της Κόλο Κόλο και της Betsson Group είναι για το 2022 με δυνατότητα ανανέωσης.

Μόλις επιστρέψει στο γήπεδο, η φανέλα της γνωστής ομάδας θα έχει το λογότυπο της Betsson στο μανίκι, σεβόμενη πλήρως τα ιστορικά χρώματα του συλλόγου, προσαρμόζοντας το ασπρόμαυρο στην εντός και εκτός έδρας εκδοχή του.

Ομοίως, ο Πρόεδρος της ομάδας, Edmundo Valladares τόνισε:  «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με αυτή τη χορηγία. Η Κόλο Κόλο είναι μία μεγάλη ομάδα που προσελκύει τέτοιες εμπορικές συμφωνίες. Αυτό μας βοηθά να τοποθετηθούμε ως ένας πολύτιμος θεσμός, τόσο από αθλητική άποψη όσο και σίγουρα και από την παγκόσμια αρένα που πρέπει να έχουμε εμείς, ως ηγέτες του ποδοσφαίρου σε εθνικό επίπεδο”.

Από την πλευρά του, ο Εμπορικός Διευθυντής της Κόλο Κόλο, Samuel Pérez, δήλωσε ότι «Είμαστε πολύ περήφανοι που καλωσορίζουμε έναν από τους σημαντικότερους πάροχους τυχερών παιγνίων στον κόσμο, την Betsson, στην οικογένεια των χορηγών μας. Θεωρούμε αυτή τη συμφωνία ορόσημο και την αρχή μιας νέας φάσης για τον σύλλογο. Η σύνδεση με μια εταιρεία με 55+ χρόνια διεθνούς εμπειρίας θα μας βοηθήσει αναμφίβολα να βελτιώσουμε τη θέση της Κόλο Κόλο σε περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο.»