Πρασινίζουμε το Γκρίζο με την Οργάνωση Γη!

Reading time1 λ

Η Άνοιξη έχει φέρει νέα πνοή στην πόλη, και το This is Athens του Δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με την Οργάνωση Γη και την υποστήριξη της Betsson, σας καλούν να πρασινίσετε τα μπαλκόνια, τις αυλές και τις ταράτσες σας και να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό “Πρασινίζουμε το Γκρίζο”, για να κερδίσετε απίθανα δώρα!

Η Betsson αποτελεί υπερήφανη χορηγός του διαγωνισμού, ο οποίος προσφέρει στους κατοίκους της Αθήνας την ευκαιρία να ανεβάσουν τη φωτογραφία της δικής τους πράσινης γωνιάς στην ιστοσελίδα της Οργάνωση Γη, από τις 10 Απριλίου έως τις 10 Μαΐου. Στη συνέχεια, από την 1 έως και την 28η Μαΐου θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή ψηφοφορίαγια την ανάδειξη των κορυφαίων φωτογραφιών.

Η βράβευση των νικητών θα λάβει χώρα σε ειδική τελετή στις 5 Ιουνίου, ημέρα που αποτελεί και Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, με τους νικητές να λαμβάνουν διακρίσεις από τον Δήμαρχο Αθηναίων και δώρα από την Betsson.

Ελάτε να πρασινίσουμε μαζί την Αθήνα!  

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Οργάνωση Γη.