H λογική των γκολ

Reading time4 λ

Το στοίχημα έχει πλειάδα επιλογών. Ο παίκτης, ανάλογα το άθλημα, έχει την ευχέρεια να αποφασίσει τι ακριβώς θα παίξει, πως θα ασχοληθεί με αυτό και το που θα στηρίξει ένα δελτίο του.

Ο καθένας έχει διαφορετικό κριτήριο σχετικά με την στρατηγική που θα ακολουθήσει στο ποντάρισμά του και τις επιλογές του.

Δεν είναι λίγες οι φορές όμως που ακολουθείται το μονοπάτι του over/under σε ένα δελτίο. Ειδικά στο ποδόσφαιρο, που οι παίκτες κοιτούν τα γκολ σε μία αναμέτρηση.

Λέγεται πως η εν λόγω στρατηγική είναι από τις πιο προσοδοφόρες, ειδικά για τους άπειρους παίκτες.  Δυστυχώς, παρά τη σαγηνευτική τους φύση, τα στοιχήματα over/under είναι ελάχιστα ευκολότερα από την πρόβλεψη  νικητή ενός αγώνα.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλά μυστικά ικανά να σας βοηθήσουν για να βγείτε κερδισμένοι. Παρακάτω σκοπεύουμε να σας δώσουμε μια σαφή απάντηση σε μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται στο στοίχημα.

Για το πως μπορείτε να κερδίσετε, τις αιτίες για να διαλέξετε ένα under ή ένα over.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟ OVER 0,5 ΓΚΟΛ;

Θα μπει ένα γκολ σε ένα παιχνίδι; Η αλήθεια είναι πως η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου είναι η στιγμή που η μπάλα αναπαύεται στα δίχτυα. Γιατί όμως να ασχοληθεί ένας παίκτης με ένα μόνο τέρμα σε μία αναμέτρηση; Έχει δύο όψεις αυτή η στρατηγική. Είτε για να μπορέσει σε μία μικρή απόδοση, καθώς το εν λόγω σημείο βρίσκεται συνήθως χαμηλά (περίπου στο 1,20) και σιγά σιγά να διπλασιάσει τα κέρδη του, είτε να ψάξει το γκολ προς το τέλος μίας αναμέτρησης.

Όπως καταλαβαίνετε η πρώτη περίπτωση μπορεί να πονταριστεί στην αρχή μίας αναμέτρησης, ενώ η δεύτερη είναι μία κίνηση στη διάρκεια του παιχνιδιού. Πολλοί παίκτες στηρίζουν την δεύτερη κίνηση για να μπορέσουν να πάρουν μία υψηλή απόδοση.

Προσοχή όμως. Τα ματς συχνά λήγουν και 0-0 οπότε κάθε επιλογή εμπεριέχει ελεγχόμενο ρίσκο, κάτι που σημαίνει ότι οφείλει κανείς να μελετήσει πριν προβεί σε κάποια κίνηση.

Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ OVER 1,5 ΓΚΟΛ

Πρόκειται για μία από τις πιο συνηθισμένες τακτικές για τους παίκτες που ασχολούνται με το στοίχημα στο ποδόσφαιρο. Αρετή η υπομονή και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν όσοι βασίζουν το ποντάρισμά τους σε ένα over 1,5 γκολ. Σε αυτήν την προοπτική λοιπόν ο παίκτης ασχολείται με δύο ομάδες που συνήθως διαθέτουν επιθετικές αρετές.

Συνηθίζει λοιπόν είτε να περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να… ποντάρει είτε εξ αρχής να έχει τοποθετήσει το στοίχημά του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Καλό θα είναι να περιμένετε το ματς. Βλέποντάς το και παρατηρώντας ότι είναι στο 0-0 με τα λεπτά να κυλούν, για να έχετε καλύτερη απόδοση. Όσο καθυστερείς σε αυτήν την συνθήκη, τόσο μεγαλώνει και το δέλεαρ.

Σε κάθε περίπτωση οφείλει ο παίκτης να έχει μελετήσει το παιχνίδι και εάν οι ομάδες του φορτσάρουν στο δεύτερο ημίχρονο. Γιατί αν συμβαίνει κάτι τέτοιο θα αγχωθεί και με το παραπάνω να απολαύσει τα κέρδη του.

Γενικότερα δεν παίζουμε τα λεφτά μας. Οπότε εάν αργεί να έρθει το over 1,5 γκολ δεν είναι και άσχημη τακτική το cash out. Να το έχουμε και αυτό υπόψιν μας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΩ ΣΤΟ OVER 2,5 ΓΚΟΛ

Είναι η αγορά που σε τεράστιο βαθμό προσελκύει την υψηλότερη στοιχηματική δράση. Η αιτία είναι πως είναι η πιο οικεία στους παίκτες που δεν διαθέτουν την εμπειρία επάνω στο στοίχημα και την τριβή με αυτό.

Η καλύτερη στρατηγική σε αυτήν την επιλογή είναι έχετε κάνει ήδη την προεργασία σας πριν το ποντάρισμα και να περιμένετε το παιχνίδι κοντά στο 15ο λεπτό. Ώστε είτε να έχει ανέβει η απόδοση είτε να έχετε κάποια εικόνα από την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Είναι μία κίνηση με ρίσκο σίγουρα, για αυτό οφείλει κανείς να έχει προχωρήσει σε ενδελεχή ανάλυση των δύο ομάδων. Το over 2,5 γκολ προϋποθέτει ότι για παράδειγμα οι αντίπαλοι βρίσκουν δίχτυα. Έχουν δηλαδή επιθετικούς προσανατολισμούς και στόχους στο ματς.

Ταυτόχρονα, καλό θα είναι να έχει ελεγχθεί πριν το ποντάρισμα εάν οι ομάδες σκοράρουν περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο από το πρώτο, εάν σκοράρουν σε αγώνες εντός και εκτός έδρας, εάν έχουν απουσίες βασικών παικτών κ.α.  Η μόνη απαίτηση σε αυτό το ποντάρισμα είναι η σωστή ερμηνεία όλων των διαθέσιμων στατιστικών και γεγονότων.

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ UNDER 2,5

Πρόκειται για μία κίνηση που δεν είναι προσφιλής προς τον κόσμο αλλά τυγχάνει να είναι αποτελεσματική. Ο παίκτης οφείλει να έχει την προσοχή του επάνω στο στοίχημα γιατί είναι πιθανόν να προχωρήσει σε παραπάνω επιλογές για να εξασφαλίσει τα λεφτά του.

Αρχικά ο παίκτης καλείται να βρει δύο ομάδες που είτε είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση, είτε παίζουν κάποιο ντέρμπι που διακυβεύονται πολλά (πρόκριση, τίτλος, υποβιβασμός), είτε που αμφότερες έχουν αμυντικούς προσανατολισμούς, κοιτώντας πρώτα το πως θα κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν.

Τι μπορεί να επιλέξει ένας παίκτης εδώ;

Αρχικά να ποντάρει πριν το ματς ένα bet του under 2,5 γκολ και με το 1/10 του πονταρίσματός του, να επιλέξει το over 0,5 γκολ της αναμέτρησης μέχρι και το 10ο λεπτό της. Αυτό ουσιαστικά θα κάνει ασφαλές το ποντάρισμά σας εάν μπει το γκολ από νωρίς που είναι πιθανό τότε να χαλάσει τα σχέδιά σας.

Αν παραμείνει μετά το 10ο λεπτό το 0-0, τότε θα κληθείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για να καλύψετε κάθε ενδεχόμενο απώλειας. Όπως και να έχει το under 2,5 γκολ θέλει υπομονή από κάθε παίκτη γιατί ουσιαστικά περιμένεις το αντίθετο από αυτό που προσδοκά κάθε θεατής του αθλήματος. Να μην μπει κάποιο τέρμα…