Μπαρτσελόνα-Λιόν (25/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Μπαρτσελόνα – Λιόν στον τελικό του Champions League γυναικών με αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στο «San Mames» του Μπιλμπάο στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα και η Λιόν (25/05/2024) αναμετριούνται στον τελικό του Women’s Champions League. Η κάτοχος του τροπαίου Μπαρτσελόνα και η πιο πετυχημένη ομάδα στην ιστορία του θεσμού θα τα δώσουν όλα για να ανέβουν στην κορυφή της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα της Betsson, ποδόσφαιρο και στοίχημα ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο Μπαρτσελόνα – Λιόν οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Η νίκη της Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο 1,41**, ενώ το να επικρατήσει η Λιόν πληρώνει στο 6,40** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, για το σπουδαίο ματς είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΛΙΟΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Για το Μπαρτσελόνα – Λιόν τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί, αλλά η αλήθεια είναι πως ανάμεσα σε αυτές τις δύο πολύ υψηλού επιπέδου ομάδες σ’ ένα ματς τα πάντα είναι πιθανά. Και μπορεί τα στατιστικά να αναδεικνύουν την υπεροχή των «μπλαουγκράνα», η παράδοση, όμως, στέκεται στο πλευρό του γαλλικού κλαμπ.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Λιόν σε τελικούς του UWCL;

  • 18/05/19 Λιόν – Μπαρτσελόνα 4-1
  • 21/05/22 Μπαρτσελόνα – Λιόν 1-3

Η Μπαρτσελόνα φτάνει στον τελικό για 4η σερί χρονιά, ενώ μετράει πέντε παρουσίες στις έξι τελευταίες σεζόν. Οι Καταλανές έχουν την καλύτερη ομάδα στον κόσμο, ακολουθούν την παραδοσιακή ποδοσφαιρική φιλοσοφία του κλαμπ και χρόνο με το χρόνο προσφέρουν συναρπαστικό θέαμα. Στις τάξεις τους έχουν και την κορυφαία παίκτρια στον πλανήτη, την Αϊτάνα Μπονματί. Έχουν σηκώσει την κούπα δύο φορές, το 2021 και πέρυσι. Στόχος τους να βάλουν την «σφραγίδα» τους σε αυτή την εποχή και να ξεπεράσουν το εμπόδιο που ακούει στο όνομα Λιόν, η οποία έχει κατακτήσει έξι φορές το τρόπαιο από το τη σεζόν 2015/16.

Οι αποδόσεις στο Μπαρτσελόνα – Λιόν δίνουν τον πρώτο λόγο στις «μπλαουγκράνα» για να πανηγυρίσουν στην Χώρα των Βάσκων. Το ενδεχόμενο να κατακτήσει το τρόπαιο η Μπαρτσελόνα προσφέρεται στο 1,27**, ενώ το να μεγαλώσει το παλμαρέ της η Λιόν, δίνεται στο 3,45** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η Λιόν, από την πλευρά της, μετράει 11 τελικούς και οκτώ κατακτήσεις – αμφότεροι αριθμοί αποτελούν ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού. Πέραν των δύο νικών επί της Μπαρτσελόνα στους τελικούς μετράει κι άλλες δύο επιτυχίες κόντρα στις Καταλανές στα προημιτελικά της σεζόν 2017-18. Βέβαια, τότε η Μπαρτσελόνα δεν ήταν η δυναστεία που σπέρνει τον πανικό σε κάθε γήπεδο, ενώ η Λιόν σε όλη τη διάρκεια της προηγούμενης δεκαετίας ήταν η απόλυτη κυρίαρχος. Τώρα, θέλει να επιστρέψει στον θρόνο της.

Το στοίχημα στο Champions League γυναικών είναι συγκλονιστικό. Το παιχνίδι Μπαρτσελόνα – Λιόν είναι το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει το άθλημα αυτή την εποχή και το γεγονός πως πρόκειται για έναν τελικό, του δίνει ακόμη μεγαλύτερη σημασία και ειδικό βάρος. Το Over 2,5 γκολ στην συναρπαστική αυτή αναμέτρηση προσφέρεται στο 1,50** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΛΙΟΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Μπαρτσελόνα – Λιόν το στοίχημα για τις δύο ομάδες διαφέρει. Για την Μπαρτσελόνα δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό, αλλά με το ψυχολογικό. Οι δύο ήττες της από την Λιόν ήταν επώδυνες. Παρόλο που και στις δύο περιπτώσεις αντέδρασε σωστά, τη δεύτερη ήττα δεν την έχουν ξεπεράσει στο εσωτερικό της και στα αποδυτήρια γίνεται λόγος για «εκδίκηση». Η Λιόν, πάλι, μοιάζει περισσότερο προσηλωμένη στο αγωνιστικό σκέλος, αφού σπανίως κάποια ομάδα μπορεί να βγάλει εκτός ρυθμού την Μπαρτσελόνα και να την περιορίσει. Αν μη τι άλλο, βλέποντας την Μπαρτσελόνα να διαλύει τη Ρεάλ Σοσιεδάδ με 8-0 στον τελικό του Copa de la Reina, το έλαβε το μήνυμα και προετοιμάζεται για ένα πολύ απαιτητικό ματς.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ