Μπάγερν Μονάχου-Άρσεναλ (17/4/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ για τους «8» του Champions League με αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στην «Allianz Arena» η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Άρσεναλ (17/04/2024) για τη δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Champions League. Το πρώτο ματς έληξε ισόπαλο 2-2, με τις δύο ομάδες να νιώθουν πως είχαν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη. Πλέον, είναι «τελικός» και η νικήτρια θα περάσει στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει όποια προκριθεί από το ζευγάρι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην πλατφόρμα της Betsson, στοίχημα και ποδόσφαιρο ενώνουν τις δυνάμεις τους και υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ οι αποδόσεις είναι πολύ κοντά μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, ο άσος της Μπάγερν Μονάχου προσφέρεται στο 2,30** και το διπλό της Άρσεναλ πληρώνει 2,90** στην πλατφόρμα της. Για το σπουδαίο ματς είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΑΡΣΕΝΑΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η αναμέτρηση Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ έχει ισχνό φαβορί στα προγνωστικά, γεγονός που προϊδεάζει για ακόμη ένα συναρπαστικό ματς όπως συνέβη και στο Λονδίνο. Εκεί, η Άρσεναλ προηγήθηκε στο 12′ με τον Σάκα, αλλά η Μπάγερν αντέδρασε και πήρε το προβάδισμα μέσα σε 20′ με τα γκολ των Γκνάμπρι (18′) και Κέιν (32′ πέν.). Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 76′ με τον Τροσάρ.

Ποια είναι η παράδοση μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της Άρσεναλ;

Σε 13 ματς ο απολογισμός είναι:

  • 7 νίκες η Μπάγερν Μονάχου
  • 3 ισοπαλίες
  • 3 νίκες η Άρσεναλ

Η Μπάγερν Μονάχου παίζει τα ρέστα της στη σεζόν. Το Champions League είναι η μόνη διοργάνωση όπου μπορεί να διεκδικήσει το τρόπαιο κι ως εκ τούτου όλη της η προσοχή και η συγκέντρωση είναι αφιερωμένη στο παιχνίδι με την Άρσεναλ. Το περασμένο Σάββατο (13/4) επιβλήθηκε με 2-0 της Κολωνίας εντός έδρας για τη Bundesliga – η πρώτη της νίκη σε τέσσερα επίσημα ματς και το πρώτο clean sheet από τις 5 Μαρτίου. Το αποτέλεσμα αν μη τι άλλο τη βοηθάει για να πάει με καλύτερη ψυχολογία στον αγώνα με τους Λονδρέζους σε μια περίοδο όπου το κλαμπ αναζητά το διάδοχο του προπονητή Τόμας Τούχελ, ο οποίος θα φύγει στο τέλος της σεζόν.

Η Άρσεναλ, από τη μεριά της, δίνει «μάχη» σε δύο μέτωπα. Θέλει να πρωταγωνιστήσει στο Champions League, αλλά παράλληλα διεκδικεί και τον τίτλο στην Premier League. Με τον ανταγωνισμό εκεί να είναι εξίσου υψηλός κάθε παιχνίδι της είναι «τελικός». Αυτό βολεύει από την άποψη πως νοητικά οι παίκτες της είναι προετοιμασμένοι για αγώνες με μεγάλης δυσκολίας, αλλά από την άλλη δεν υπάρχει μεγάλο περιθώριο για ροτέισον και ξεκούραση που σημαίνει πως ξοδεύονται μεγάλα ποσά ενέργειας. Την Κυριακή (14/4) έχασε εντός έδρας με 2-0 από την Άστον Βίλα για το πρωτάθλημα Αγγλίας.

Σε κάθε περίπτωση στις αποδόσεις για τον νικητή του Champions League τόσο η Μπάγερν Μονάχου όσο και η Άρσεναλ βρίσκονται σε περίοπτη θέση. Πιο αναλυτικά, το να κατακτήσει τον τίτλο η Μπάγερν Μονάχου δίνεται στο 8,00** και είναι 4η στην λίστα, με την Άρσεναλ να δίνεται στο 7,00**, τρίτη πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν που βρίσκεται στο 4,35** και Μάντσεστερ Σίτι, που είναι το φαβορί στο 2,65** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να φτάσουν στη νίκη με οποιονδήποτε τρόπο ώστε να πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League. Αμφότερες, όμως, έχουν επιθετική λογική και αυτή θα ακολουθήσουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Μπάγερν Μονάχου δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο βασικό αριστερό μπακ Ντέιβις, ενώ δεν είναι στο μάξιμουμ οι πολύτιμοι επιθετικοί Γκνάμπρι, Κομάν και οι αναπληρωματικοί αμυντικοί Μπούχμαν, Σαρ, Μπούι. Στην Άρσεναλ, δεν έχουν αναφερθεί πολύ σημαντικά προβλήματα.

Champions League – Προημιτελική φάση:

Αποτελέσματα: Πρώτοι αγώνες

  • Άρσεναλ – Μπάγερν Μονάχου 2-2
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι 3-3
  • Ατλέτικο Μαδρίτης – Ντόρτμουντ 2-1
  • Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα 2-3

Αποτελέσματα: Δεύτεροι αγώνες

  • Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης 4-2
  • Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν 1-4
  • Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0
  • Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1 (3-4 πεν.)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ