Ντόρτμουντ-Ατλέτικο Μαδρίτης (16/4/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για το Champions League με συναρπαστικές ευκαιρίες για στοίχημα.

Στο «Signal Iduna Park» η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης (16/04/2024) για το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Champions League. Στην πρώτη αναμέτρηση η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με 2-1 κι αυτό σημαίνει πως η σειρά παραμένει ανοικτή. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι αν παραμείνει πέναλτι. Στην πλατφόρμα της Betsson, οι αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου συναρπάζουν καθώς προσφέρονται εντυπωσιακές επιλογές σε τεράστια γκάμα αγορών.

Στο Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Ντόρτμουντ βρίσκεται στο 2,19** με το διπλό της Ατλέτικο Μαδρίτης να πληρώνει στο 3,10** στην πλατφόρμα της Betsson. Να σημειώσουμε πως είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Ατλέτικο Μαδρίτης τα προγνωστικά έχουν σαφή κατεύθυνση για τη νίκη, αλλά όχι όσον αφορά στην πρόκριση. Συγκεκριμένα, το να περάσει η Ντόρτμουντ δίνεται στο 2,79**, ενώ το να περάσει η Ατλέτικο Μαδρίτης τοποθετείται σε τιμή φαβορί στο 1,45** στην πλατφόρμα της Betsson.

Τι μας λέει η προϊστορία;

  • Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει πάρει την πρόκριση στις 10 τελευταίες νοκ άουτ ευρωπαϊκές σειρές όπου νίκησε το πρώτο ματς εντός έδρας μ’ ένα γκολ διαφορά. Δεν αποκλείεται σε τέτοιες περιστάσεις από το 1993 όταν την έβγαλε νοκ άουτ ο ΟΦΗ!

Η Ντόρτμουντ, λοιπόν, πηγαίνει στο ματς νιώθοντας πολύ καλά για τις πιθανότητές της. Θα μπορούσε να χάσει με μεγαλύτερη διαφορά στο α’ ματς, αλλά θα μπορούσε να πάρει και τουλάχιστον την ισοπαλία. Κι ενώ στη Bundesliga μάχεται για να μπει στην πρώτη τετράδα της κατάταξης και να εξασφαλίσει μια θέση και στο επόμενο Champions League, όλες οι αισθήσεις της μοιάζουν να είναι συγκεντρωμένες στο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Το περασμένο Σάββατο (13/4) νίκησε 2-1 την Γκλάντμπαχ εκτός έδρας για το πρωτάθλημα Γερμανίας. 

Η Ατλέτικο Μαδρίτης, από τη μεριά της, αντιλαμβάνεται πως την περιμένει μια δύσκολη αποστολή στη Γερμανία. Κι εκείνη παλεύει για να μπει στην πρώτη τετράδα στην κατάταξη της La Liga κι είχε απαιτητικό ματς με την Χιρόνα εντός έδρας το περασμένο Σάββατο (13/4). Έμεινε πίσω στο σκορ στο 4′ και μέχρι το 50′ το είχε γυρίσει στο τελικό 3-1 με δύο γκολ του Γκριεσμάν. Στο Champions League η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έχει δείξει συνέπεια και σταθερότητα βγάζοντας την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. 

Στο Champions League το στοίχημα ενθουσιάζει με επιλογές για όλα τα γούστα και αποδόσεις που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Ντόρτμουντ και Ατλέτικο Μαδρίτης θα τα δώσουν όλα για να πάρουν την πρόκριση κι αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ρισκάρουν. Το να σκοράρουν και οι δύο προσφέρεται στο 1,57** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να βρουν ισορροπία άμυνα κι επίθεση και κυρίως να αποφύγουν τα λάθη που μπορεί να τις καταδικάσουν. Έπειτα, δεν μπορεί να παραβλεφθεί και η δύναμη που έχει η Ντόρτμουντ στην έδρα της, αλλά και το κατά πόσο αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει την Ατλέτικο Μαδρίτης. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Ντόρτμουντ δεν έχει στο απόλυτο τον μπακ Μπενσεμπαϊνί. Στην Ατλέτικο Μαδρίτης είναι εκτός ο μπακ – χαφ Λίνο και δεν είναι στο μάξιμουμ ο χαφ Λεμάρ κι ο φορ Ντεπάι.

Champions League – Προημιτελική φάση:

Αποτελέσματα: Πρώτοι αγώνες

  • Άρσεναλ – Μπάγερν Μονάχου 2-2
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι 3-3
  • Ατλέτικο Μαδρίτης – Ντόρτμουντ 2-1
  • Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα 2-3

Αποτελέσματα: Δεύτεροι αγώνες

  • Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης 4-2
  • Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν 1-4
  • Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0
  • Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1 (3-4 πεν.)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ