Αϊντχόφεν-Σεβίλλη (3/10/2023): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Το Champions League επιστρέφει και στο Αϊντχόφεν-Σεβίλλη αναμένεται μάχη με εξαιρετικές επιλογές για live στοίχημα.

Στο «Philips Stadion» η Αϊντχόφεν παίζει με τη Σεβίλλη (3/10) για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Champions League. Πρόκειται για κρίσιμο ματς αφού και οι δύο ομάδες ψάχνουν την πρώτη τους νίκη ώστε να θέσουν ισχυρή υποψηφιότητα για την πρόκριση στα νοκ άουτ. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο ποδόσφαιρο live με αμέτρητες αγορές και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο Αϊντχόφεν – Σεβίλλη τα στατιστικά και η πορεία των αντιπάλων στην τρέχουσα σεζόν καθιστούν φαβορί την ολλανδική ομάδα. Ο άσος της Αϊντχόφεν βρίσκεται στο 1,93** με το διπλό της Σεβίλλης να δίνεται στο 3,77** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΣΕΒΙΛΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ

Η Αϊντχόφεν άρχισε το Champions League με βαριά ήττα 4-0 από την Άρσεναλ εκτός έδρας. Η Σεβίλλη, από την άλλη, έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Λανς. Με δεδομένο πως ο αγγλικός σύλλογος λόγω ποιότητας έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια για τους «16», Ολλανδοί και Ισπανοί θέλουν να παλέψουν για το άλλο. Γι’ αυτό και στο Αϊντχόφεν – Σεβίλλη τα προγνωστικά συναρπάζουν.

Η Αϊντχόφεν αυτή τη σεζόν αν και υπέστη σημαντικές αλλαγές – καινούριος προπονητής, διαφορές στο ρόστερ – εντυπωσιάζει. Προτού νικήσει με 3-1 τη Φόλενταμ το βράδυ του Σαββάτου (30/9) για την Eredivisie είχε ρεκόρ 10-1-1 σε όλες τις διοργανώσεις, με την επίθεσή της να βγάζει… φωτιές και την άμυνά της να είναι σταθερή. Μοναδική… μουτζούρα στην κατά τα άλλα εξαιρετική πορεία της η ήττα από την Άρσεναλ.

Η Σεβίλλη, τώρα, διατήρησε τον προπονητή Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που την καθοδήγησε στην κατάκτηση του Europa League και τη βοήθησε να… αναγεννηθεί στο δεύτερο μισό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Ωστόσο, έχασε σημαντικούς παίκτες και εξαιτίας των οικονομικών περιορισμών που επιβάλλει το Financial Fair Play της La Liga δεν κατάφερε να ενισχυθεί όσο θα ήθελε. Μέχρι στιγμής έχει ρεκόρ 2-2-5 και στο τελευταίο της παιχνίδι την Παρασκευή έχασε με 1-0 από την Μπαρτσελόνα. Σε γενικές γραμμές, πάντως, έχει βελτιωθεί από την αρχή της σεζόν.

Το Champions League προσφέρεται για στοίχημα με τις Αϊντχόφεν και Σεβίλλη να παλεύουν για να πάρουν μια νίκη που θα τις… σετάρει προκειμένου να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό ταξίδι τους. Προβλέπεται ανοικτό ματς με το Over 2,5 γκολ να δίνεται στο 1,75**, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει τιμή στο 1,64** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΣΕΒΙΛΛΗ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Στο Αϊντχόφεν – Σεβίλλη το στοίχημα για τους μεν είναι να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, ενώ για τους δε να παίξουν με την εμπειρία τους και τη γνώση τους. Άλλωστε, οι παίκτες της Σεβίλλης έχουν φάει με το… κουτάλι τέτοια δύσκολα ματς.

Να σημειώσουμε, πάντως, πως οι δύο ομάδες έπαιξαν την περασμένη σεζόν στο Europa League. H Σεβίλλη είχε επικρατήσει με 3-0 στο γήπεδό της, αλλά η Αϊντχόφεν έφτασε μια ανάσα από το να στείλει τη σειρά στην παράταση καθώς νίκησε με 2-0 στην Ολλανδία.

  • Σάλτσμπουργκ – Ρεάλ Σοσιεδάδ (0-2)
  • Ουνιόν Βερολίνου – Μπράγκα (2-3)
  • Κοπεγχάγη – Μπάγερν Μονάχου (1-2)
  • Ίντερ – Μπενφίκα (1-0)
  • Λανς – Άρσεναλ (2-1)
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γαλατασαράι (2-3)
  • Νάπολι – Ρεάλ Μαδρίτης (2-3)
  • Αϊντχόφεν – Σεβίλλη (2-2)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |