Λανς-Άρσεναλ (3/10/2023): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Το Λανς-Άρσεναλ για το Champions League υπόσχεται θέαμα και υπάρχουν σούπερ επιλογές για στοίχημα σε αμέτρητες αγορές.

Το «Stade Bollaert-Delelis» φοράει τα… καλά του για να υποδεχθεί το ματς της Λανς με την Άρσεναλ (3/10) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου του Champions League. Με το κοινό του γαλλικού κλαμπ να βλέπει και πάλι το… σεντόνι να κουνιέται έπειτα από 21 χρόνια αναμένεται μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα κι ένα ενθουσιώδες παιχνίδι. Στην πλατφόρμα της Betsson, οι αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου συναρπάζουν και οι επιλογές για στοίχημα είναι αμέτρητες.

Ο αγώνας έχει ισχυρό φαβορί. Κι αυτό είναι η Άρσεναλ. Το να φύγει με το τρίποντο από τη Γαλλία η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα δίνεται στο 1,63**, ενώ το να κάνει την έκπληξη η Λανς προσφέρεται στο 5,16** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΛΑΝΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟΣ

Η Λανς έπειτα από την εντυπωσιακή πορεία της την περασμένη σεζόν υπέστη αλλαγές στο ρόστερ της και αυτό την επηρέασε στο πρώτο στάδιο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Άρχισε με τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες προτού πάρει την πρώτη της νίκη. Ωστόσο, ξεκάθαρα φαίνεται ως  «πριν και μετά» η απόδοσή της στο ματς με τη Σεβίλλη στην πρεμιέρα του Champions League όπου απέσπασε 1-1 στην Ανδαλουσία. Έκτοτε είναι αήττητη με ρεκόρ 2-1-0 κι έχει νικήσει στα δύο τελευταία παιχνίδια της. Στο πιο πρόσφατο επιβλήθηκε με 1-0 του Στρασβούργου εκτός έδρας για την Ligue 1 την Παρασκευή (29/9).

Η Άρσεναλ τα πηγαίνει περίφημα. Στο Champions League άρχισε με 4-0 επί της Αϊντχόφεν και ξέρει πως μια νίκη απέναντι στην Λανς θα τη βάλει σε πολύ καλή θέση όχι μόνο για να πάρει την πρόκριση στους «16», αλλά και την πρωτιά του ομίλου. Παρόλο που έχει προβλήματα τραυματισμών και απουσίες. Έχει οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες αυτή τη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις και προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση και νίκη με 4-0 επί της Μπόρνμουθ για την Premier League.

Σε αυτό το πλαίσιο, Λανς και Άρσεναλ προσφέρουν ένα ματς με εντυπωσιακά προγνωστικά. Δύο επιθετικές ομάδες που θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Να σημειώσουμε πως η διπλή ευκαιρία της Λανς δίνεται στο 2,36**, ενώ το να επιβληθεί η Άρσεναλ από το πρώτο μέρος κιόλας βρίσκεται στο 2,58** στην πλατφόρμα της Betsson, όπου το στοίχημα στο Champions League παίζεται σε… πολλά ταμπλό και με αμέτρητες επιλογές.

ΛΑΝΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ

Ανάμεσα στην Λανς και την Άρσεναλ δεν υπάρχει ιστορικό. Αυτό είναι το πρώτο επίσημο ματς που δίνουν. Ωστόσο, στο επίπεδο του Champions League δεν υπάρχουν άνετα παιχνίδια και τα φαβορί καλούνται να δουλέψουν σκληρά, ιδίως εκτός έδρας. Οι δύο ομάδες, όμως, έχουν σημαία τους τον ενθουσιασμό τους. Η Λανς θέλει να χαρεί με την παρουσία της στην κορυφαία διοργάνωση και η Άρσεναλ να στείλει το μήνυμα πως ανήκει σ’ αυτή έπειτα από χρόνια απουσία.

Τώρα, Λανς και Άρσεναλ έχουν κι ένα στοίχημα που αφορά τη βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι ξέρουν πως μετά την ισοπαλία με τη Σεβίλλη έχουν την ευκαιρία να κάνουν την έκπληξη και οι φιλοξενούμενοι να συνεχίσουν την θαυμάσια πορεία τους.

  • Σάλτσμπουργκ – Ρεάλ Σοσιεδάδ (0-2)
  • Ουνιόν Βερολίνου – Μπράγκα (2-3)
  • Κοπεγχάγη – Μπάγερν Μονάχου (1-2)
  • Ίντερ – Μπενφίκα (1-0)
  • Λανς – Άρσεναλ (2-1)
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γαλατασαράι (2-3)
  • Νάπολι – Ρεάλ Μαδρίτης (2-3)
  • Αϊντχόφεν – Σεβίλλη (2-2)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |