Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης (17/4/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time4 λ

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης σε σπουδαίο ματς για τους «8» του Champions League με σούπερ επιλογές για στοίχημα.

Στο «Etihad» η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης (17/04/2024) για το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Champions League. Την περασμένη εβδομάδα οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 3-3 στην ισπανική πρωτεύουσα. Οπότε όλα είναι ανοικτά για την υπόθεση πρόκριση. Όποια περάσει θα παίξει είτε με την Μπάγερν Μονάχου είτε με την Άρσεναλ στην επόμενη φάση. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα live στο ποδόσφαιρο σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Στο Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι προσφέρεται στο 1,64** και το διπλό της Ρεάλ Μαδρίτης δίνεται στο 4,71** στην πλατφόρμα της Betsson. Για τη μεγάλη αναμέτρηση είναι ενεργοποιημένο και το εργαλείο Bet Builder, το οποίο δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σ’ ένα αθλητικό event και κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης τα προγνωστικά δίνουν φαβορί τη Μάντσεστερ Σίτι. Τα εντός έδρας στατιστικά της μετρούν καθώς τρέχει «σερί» 30 αγώνων αήττητη με 28 νίκες και δύο ισοπαλίες. Επίσης, υπάρχει και η προϊστορία κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς την έχει νικήσει στις τρεις τελευταίες φορές που την υποδέχθηκε, συμπεριλαμβανομένου του 4-0 της περασμένης σεζόν. Υπολογίζοντας όλες τις διοργανώσεις παραμένουν 41 τα ματς χωρίς ήττα εντός έδρας με 35-6-0.

Τι μας δείχνει η παράδοση ενόψει του Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης;

Σε 11 αναμετρήσεις ο απολογισμός είναι:

  • 4 νίκες η Μάντσεστερ Σίτι
  • 3 ισοπαλίες
  • 3 νίκες η Ρεάλ Μαδρίτης
  • 20-17 γκολ υπέρ της Μάντσεστερ Σίτι

Τι άλλα στατιστικά πρέπει να ξέρουμε;

  • Η Μάντσεστερ Σίτι είναι αήττητη για 22 σερί ματς στο Champions League. Είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση στην ιστορία του θεσμού μετά τα 25 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2007-09).
  • Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει αποκλειστεί ποτέ από ευρωπαϊκή διοργάνωση αφού έφερε ισοπαλία εκτός έδρας στο πρώτο ματς νοκ άουτ σειράς. Έχει 9/9.
  • Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αρχίσει νοκ άουτ σειρά ευρωπαϊκής διοργάνωσης με εντός έδρας ισοπαλία σε 11 περιπτώσεις. Αποκλείστηκε 9 φορές. Μόνο σε 2 πέρασε, αλλά αμφότερες στο Μάντσεστερ!

Η Μάντσεστερ Σίτι, λοιπόν, πηγαίνει στο ματς ούσα αήττητη εδώ και 27 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με 22 νίκες και πέντε ισοπαλίες αφότου ηττήθηκε για τελευταία φορά στις 6 Δεκεμβρίου. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, το περασμένο Σάββατο (13/4) ξεπέρασε με 5-1 την Λούτον εντός έδρας όπου μπόρεσε και ξεκούρασε ορισμένους από τους βασικούς της παίκτες. «Ζωντανή» σε τρεις διοργανώσεις, στο εσωτερικό της δεν νιώθουν μεγάλη σιγουριά για το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης παρά τα όσα υπογραμμίζουν οι αριθμοί. «Θα χρειαστεί να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι αν θέλουμε να ξεπεράσουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη “βασίλισσα” του Champions League», είπε ο προπονητής της Πεπ Γκουαρδιόλα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αήττητη εδώ και 15 σερί επίσημα παιχνίδια με δέκα νίκες και πέντε ισοπαλίες. Το γεγονός πως δέχθηκε τρία γκολ στο πρώτο ματς ήταν κάτι αναπάντεχο και για την ίδια, αφού αμυντικά είναι πολύ καλύτερη στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και θέλει να το αποδείξει στην έδρα της Μάντσεστερ. Για παράδειγμα μετά και τη νίκη της με 1-0 στην έδρα της Μαγιόρκα το περασμένο Σάββατο (13/4) για την La Liga μετράει μόλις 20 γκολ εναντίον σε 31 αγωνιστικές, που είναι η καλύτερη επίδοσή της σε αυτό το σημείο ενός πρωταθλήματος από τη σεζόν 1987-88.

Στο στοίχημα για το ποιος θα είναι ο νικητής στο Champions League, οι δύο ομάδες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Μάντσεστερ Σίτι λογαριάζεται ως το φαβορί για να διατηρήσει τον τίτλο της και προσφέρεται στο 2,65** με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι 4η στη σχετική λίστα με 8,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης το στοίχημα για τις δύο ομάδες θα είναι να μπορέσουν να ελέγξουν όσο περισσότερο μπορούν το ρυθμό της αναμέτρησης. Η διαφορά του τρόπου παιχνιδιού τους σημαίνει πως τα δυνατά σημεία της μιας «χτυπούν» στις αδυναμίες της άλλης και γι’ αυτό συνήθως οι αναμετρήσεις τους τείνουν να είναι απρόβλεπτες και πολύ ανοικτές.

Ως προς τις συνθέσεις του αγώνα, η Μάντσεστερ Σίτι είναι ουσιαστικά πλήρης αν και με ορισμένους παίκτες της να μην βρίσκονται στο μάξιμουμ. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει τον τιμωρημένο χαφ Τσουαμενί που εδώ και καιρό καλύπτει θέση κεντρικού αμυντικού μιας και είναι εκτός ο βασικός σέντερ μπακ Άλαμπα και ο στόπερ Μιλιτάο μόλις πρόσφατα επέστρεψε από πολύμηνο τραυματισμό. Σταθερά εκτός κι ο βασικός κίπερ Κουρτουά.

Champions League – Προημιτελική φάση:

Αποτελέσματα: Πρώτοι αγώνες

  • Άρσεναλ – Μπάγερν Μονάχου 2-2
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι 3-3
  • Ατλέτικο Μαδρίτης – Ντόρτμουντ 2-1
  • Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα 2-3

Αποτελέσματα: Δεύτεροι αγώνες

  • Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης 4-2
  • Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν 1-4
  • Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0
  • Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1 (3-4 πεν.)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ