Prime Time: Παρί-Ρεάλ, μάχη κορυφής

Reading time2 λ

Πλούσιες επιλογές για στοίχημα στο UEFA Women’s Champions League και σε άλλες διοργανώσεις

Το UEFA Women’s Champions League επιστρέφει με συναρπαστικές αναμετρήσεις για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε απλά και ειδικά στοιχήματα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ματς Παρί Σεν Ζερμέν-Ρεάλ Μαδρίτης. Αμφότερες έχουν δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο πλαίσιο του δεύτερου γκρουπ του θεσμού. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει 7-0 γκολ και η Ρεάλ Μαδρίτης 6-0. Ο γαλλικός σύλλογος αισιοδοξεί πως η εμπειρία του θα παίξει ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης. Από τη μεριά της, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, αλλά περίσσιο ενθουσιασμό ώστε να κοιτάξει στα μάτια μια αντίπαλο, η οποία στα χαρτιά, τουλάχιστον, θεωρείται καλύτερη. «Δυνατό» παιχνίδι και το Γιουβέντους-Βόλφσμπουργκ για την 3η αγωνιστική του πρώτου ομίλου, ο οποίος είναι… φωτιά.

Έπειτα, η δράση κατευθύνεται προς την Λατινική Αμερική. Στη Βραζιλία, υπάρχει έντονη κινητικότητα και το Γκρέμιο-Φλουμινένσε για τη Serie A προσφέρει θαυμάσιες ευκαιρίες για ποντάρισμα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τα παιχνίδια της Serie B. Αξιόλογο και το Σαντιάγο Γουόντερερς-Κουρικό Ουνίδο για την Primera Division της Χιλής. Στο μεταξύ, ελκυστικές προσφορές θα βρείτε και στους αγώνες της Primera B Nacional της Αργεντινής και της Liga de Expansion MX του Μεξικού.

Στο κουπόνι του μπάσκετ, το NBA βρίσκεται στο προσκήνιο. Τρεις ανταγωνιστικές αναμετρήσεις με τους προβολείς να είναι φιξαρισμένοι πάνω στο Φιλαντέλφια 76ερς-Μιλγουόκι Μπακς. Οι πρωταθλητές του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν έχουν μπει με τον καλύτερο τρόπο στη σεζόν. Ωστόσο, εκτός έδρας είναι ιδιαιτέρως αξιόπιστοι και ελπίζουν να παραταχθούν ενισχυμένοι με την επιστροφή ορισμένων παικτών που έλειπαν το προηγούμενο διάστημα.

22:00 Γιουβέντους-Βόλφσμπουργκ UEFA Women’s Champions League

22:00 Παρί Σεν Ζερμέν-Ρεάλ Μαδρίτης UEFA Women’s Champions League

22:00 Αμπέριστγουϊθ Τάουν-Δε Νιού Σεντς Premier League Wales

00:00 Κονφιάνσα-Νάουτικο Serie B Brasil

00:00 Οπεράριο-Ρέμο Serie B Brasil

00:00 Σαντιάγο Γουόντερερς-Κουρικό Ουνίδο Primera Division Chile

01:00 Ατλέτικο Μορέλια-Τλαξκάλα Liga de Expansion MX

01:35 Αγροπεκουάριο-Μπελγράνο Primera B Nacional Argentina

02:30 Γκρέμιο-Φλουμινένσε Serie A Brasil

02:30 Κρουζέιρο-Μπρούσκε Serie B Brasil

02:30 Φιλαντέλφια 76ερς-Μιλγουόκι Μπακς NBA

03:05 Κανκούν-Αλεμπρίχες δε Οαχάκα Liga de Expansion MX

04:00 Γιούτα Τζαζ-Ατλάντα Χοκς NBA

05:00 Λος Άντζελες Κλίπερς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς NBA

05:05 Ντοράδος-Ταμπίκο Μαδέρο Liga de Expanion MX