Prime Time: Άρσεναλ-Μπάγερν, όλα ανοικτά

Reading time3 λ

Δυνατά ματς σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ με ασυναγώνιστες αποδόσεις για ποντάρισμα

Ακόμη ένα εντυπωσιακό κουπόνι γεμάτο ευκαιρίες για στοίχημα προσφέρεται απόψε με αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ που καθηλώνουν. Όπως πάντα, στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν καταπληκτικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και πληθώρα από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Στο ποδόσφαιρο, τα φώτα είναι στραμμένα στο UEFA Womens Champions League και την αναμέτρηση Άρσεναλ-Μπάγερν Μονάχου. Είναι το δεύτερο μεταξύ τους ματς για τα προημιτελικά της διοργάνωσης και η Μπάγερν Μονάχου έχει το προβάδισμα με 1-0 στη σειρά.

Η Άρσεναλ θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως θα παίξει στο «Emirates» και αναμένεται να έχει αθρόα υποστήριξη, ώστε να κάνει την ανατροπή. Αν μη τι άλλο, θα μπει στο ματς με το ηθικό στα ύψη καθώς προέρχεται από θρίαμβο με 5-1 στο ντέρμπι επί της Τότεναμ για το πρωτάθλημα αγγλίασ.

Η Μπάγερν Μονάχου, από τη μεριά της, μπορεί να υστερεί σε εμπειρία ή ακόμη και σε ποιότητα του ρόστερ, αλλά είναι φιλόδοξη και επιπλέον βρίσκεται σε εντυπωσιακή φόρμα. Μετράει οκτώ σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μέσα στο 2023 και στις τελευταίες επτά κράτησε το μηδέν στην εστία της. Αυτό είναι και το δυνατό χαρτί της για να παλέψει για την πρόκριση.

ΛΑΤΙΝ ΡΥΘΜΟΙ ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ

Στη συνέχεια το ενδιαφέρον για στοίχημα μεταφέρεται στη Λατινική Αμερική. Ξεχωρίζει το ματς Ντεπόρτες Τολίμα-Μιγιονάριος για την Primera A της Κολομβίας. Οι δύο ομάδες έχουν εμφανίσει κάποια κενά, αλλά διαθέτουν ποιότητα κυρίως στην επίθεση, οπότε αναμένεται ένα ανοικτό και θεαματικό παιχνίδι.

Σπουδαίες «μάχες» προσφέρει το κουπόνι στο Μεξικό και στις δύο κατηγορίες του, με τη Liga MX, φυσικά, να βρίσκεται στο προσκήνιο. Στο παιχνίδι Κερέταρο-Κρουζ Αζούλ, η Κρουζ Αζούλ λογαριάζεται ως το φαβορί, αλλά η αποστολή της δεν είναι εύκολη. Πλούσιο είναι το πρόγραμμα και για τη Liga de Expansion MX.

Στο μπάσκετ, πάλι, το NBA γεμίζει με παιχνίδια κι ευκαιρίες για ποντάρισμα το κουπόνι. Τα φώτα είναι στραμμένα στο Ιντιάνα Πέισερς-Μιλγουόκι Μπακς, καθώς η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο επιχειρεί να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της για την κανονική περίοδο.

22:00   ΆρσεναλΜπάγερν Μονάχου            UEFA Women’s Champions League

02:00   Αλακρανές δε Ντουράνγκο-Κορεκαμίνος   Liga de Expansion MX

02:00   Ιντιάνα Πέισερς-Μιλγουόκι Μπακς            NBA

02:30   Μπρούκλιν Νετς-Χιούστον Ρόκετς NBA

02:30   Νιου Γιορκ Νικς-Μαϊάμι Χιτ           NBA

02:30   Φιλαδέλφεια 76ερς-Ντάλας Μάβερικς       NBA

03:00   Μέμφις Γκρίζλις-Λος Άντζελες Κλίπερς    NBA

03:00   Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Ντιτρόιτ Πίστονς NBA

03:00   Σαν Αντόνιο Σπερς-Γιούτα Τζαζ      NBA

03:00   Σικάγο Μπουλς-Λος Άντζελες Λέικερς       NBA

04:00   Ντεπόρτες Τολίμα-Μιγιονάριος       Primera A Κολομβίας

04:05   ΚανκούνΤαπάτιο      Liga de Expansion MX

05:00   Πόρτλαντ Τρέιλ ΜπλέιζερςΣακραμέντο Κινγκς  NBA

05:00   Φοίνιξ ΣανςΜινεσότα Τίμπεργουλβς        NBA

06:05   ΚερέταροΚρουζ Αζούλ       Liga MX

06:05   Raya2-Ντοράντος     Liga de Expansion MX

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |