Αυστραλία-Περού, προορισμός Μουντιάλ

Reading time3 λ

Η μεγάλη μάχη πρόκρισης ανάμεσα στην Αυστραλία και το Περού κλέβει την παράσταση στο σημερινό κουπόνι.

Με γεμάτο μενού ξεκινά η εβδομάδα, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Ο αγώνας μπαράζ Αυστραλία-Περού, που διεξάγεται στις 21:00 στην Αλ Ραγιάν του Κατάρ κλέβει την παράσταση, αφού η ομάδα που θα καταφέρει να επικρατήσει θα πάρει την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Με την ψυχολογία στα ύψη έρχεται η Αυστραλία στο διηπειρωτικό μπαράζ, αφού την προηγούμενη εβδομάδα κατάφερε να κερδίσει στο ίδιο γήπεδο τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (2-1) στο πλαίσιο των πλέι-οφ της ασιατικής ζώνης και τώρα θα επιδιώξει την πέμπτη διαδοχική και συνολικά έκτη παρουσία της σε Μουντιάλ. Από την πλευρά του, το Περού, αφού τερμάτισε στην πέμπτη θέση των προκριματικών της Λατινικής Αμερικής, κέρδισε τη Νέα Ζηλανδία σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στην Ισπανία και κυνηγά την πέμπτη συμμετοχή του σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το παρελθόν ευνοεί τους Περουβιανούς, αφού στο Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018, είχαν νικήσει με 2-0 τους Αυστραλούς.

ΑΜΕΙΩΤΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΟ NATIONS LEAGUE

Περνώντας στην Ευρώπη, η Λίγκα των Εθνών συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Η πρώτη κατηγορία είναι λογικό να κεντρίζει για μια ακόμα φορά το ενδιαφέρον με τον πρώτο όμιλο να μας προσφέρει συναρπαστικά παιχνίδια, όπως είναι τα Δανία-Αυστρία και Γαλλία-Κροατία. Οι Δανοί, που πραγματοποίησαν εντυπωσιακό ξεκίνημα, θα επιχειρήσουν να διατηρήσουν το εντυπωσιακό σερί των τεσσάρων νικών που έχουν επί των Αυστριακών για να κάνουν ακόμα ένα βήμα προς την πρωτιά.

Όσο για τη νέα… επανάληψη του τελικού του Μουντιάλ του 2018, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Γάλλοι «καίγονται» για τη νίκη, ώστε να παραμείνουν στο κόλπο της πρόκρισης κι έχουν σύμμαχο την παράδοση που τους θέλει να μην έχουν χάσει ποτέ σε εννέα αναμετρήσεις με τους Κροάτες. Για τον δεύτερο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας, σημαντικό είναι το ματς Ισλανδία-Ισραήλ. Μετά από δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς, η Ισλανδία κυνηγά την παρθενική νίκη της στην εφετινή διοργάνωση κόντρα στους Ισραηλινούς που ακόμα ψάχνουν σταθερό βηματισμό. Στο τρίτο επίπεδο απόψε παίζουν Καζακστάν-Σλοβακία και Αζερμπαϊτζάν-Λευκορωσία στο πλαίσιο του τρίτου γκρουπ.

17:00   Καζακστάν-Σλοβακία                         Λίγκα των Εθνών

19:00   Αζερμπαϊτζάν-Λευκορωσία               Λίγκα των Εθνών

21:00   Αυστραλία-Περού                              Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

21:45   Γαλλία-Κροατία                                 Λίγκα των Εθνών

21:45   Δανία-Αυστρία                                   Λίγκα των Εθνών

21:45   Ισλανδία-Ισραήλ                                Λίγκα των Εθνών