Αυστρία-Γαλλία, δύσκολη αποστολή

Reading time3 λ

Ιδιαίτερη η μονομαχία της Αυστρίας με τη Γαλλία, επιφυλάσσει σπουδαίες επιλογές για live στοίχημα.

Ο χορός των εθνικών ομάδων συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Η Λίγκα των Εθνών παραμένει στο επίκεντρο και ειδικά τα ματς της πρώτης κατηγορίας, όπως το Αυστρία-Γαλλία, που διεξάγεται στις 21:45 για τον πρώτο όμιλο, ο οποίος έχει απρόσμενη εξέλιξη, με συνέπεια και οι δύο ομάδες να έχουν απόλυτη ανάγκη τη νίκη.

Ειδικά η πρωταθλήτρια κόσμου και κάτοχος του τροπαίου, Γαλλία, αφού περιορίστηκε στην ισοπαλία στην Κροατία, έχει μονάχα έναν βαθμό στις δύο πρώτες αγωνιστικές και βλέπει την πρώτη θέση του γκρουπ να έχει απομακρυνθεί αισθητά. Οι Τρικολόρ, βέβαια, διαθέτουν τεράστιο εύρος επιλογών σε όλες τις γραμμές, ενώ συναντούν την Αυστρία με κάπως… κομμένα τα φτερά, έπειτα από την εντός έδρας ήττα από τη Δανία. Πάντως, οι Αυστριακοί έχουν παρουσιάσει ένα πολύ βελτιωμένο πρόσωπο στο ξεκίνημα της θητείας του Ραλφ Ράνγκνικ, ενώ έχουν 29 χρόνια να χάσουν στο σπίτι τους από τη Γαλλία.

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΦΙΛΙΚΑ ΤΕΣΤ ΣΤΗΝ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ

Καθοριστικό είναι και το άλλο παιχνίδι του ομίλου, Δανία-Κροατία. Το εκπληκτικό ξεκίνημα που έφερε δύο εκτός έδρας επιτυχίες θέλουν να συνεχίσουν οι Δανοί, ώστε να κάνουν ένα σημαντικό άλμα προς την πρωτιά. Την ίδια στιγμή, οι Κροάτες παίζουν το τελευταίο χαρτί τους για την πρόκριση, αφού έχουν μόλις έναν βαθμό στο σακούλι τους. Όμως, έχουν περάσει 26 χρόνια από τη μοναδική επιτυχία τους επί της Δανίας. Για τη δεύτερη κατηγορία υπάρχει σήμερα μονάχα μια αναμέτρηση, Αλβανία-Ισραήλ για το δεύτερο γκρουπ. Αμφότερες κυνηγούν την παρθενική τους νίκη, αφού ήρθαν ισόπαλες με την Ισλανδία.

Στο τρίτο επίπεδο της Λίγκας των Εθνών, είναι ο τρίτος όμιλος που μας προσφέρει δραστηριότητα. Αρχή με τον αγώνα Αζερμπαϊτζάν-Σλοβακία. Οι οικοδεσπότες αναζητούν το πρώτο τους γκολ στον θεσμό, ενώ οι Σλοβάκοι θα παραταχθούν με υπηρεσιακό δίδυμο στον πάγκο έπειτα από την απόλυση του Στέφαν Τάρκοβιτς μετά την εντός έδρας ήττα από το Καζακστάν. Ακολουθεί η κόντρα Λευκορωσία-Καζακστάν στο ουδέτερο Νόβι Σαντ της Σερβίας, όπου οι φιλοξενούμενοι, που εκπλήσσουν μέχρι τώρα, στοχεύουν στο «τρία στα τρία». Όσο για την τέταρτη κατηγορία, αναμετρώνται Μολδαβία-Λετονία και Ανδόρα-Λιχτενστάιν. Για την πρωτιά θα μονομαχήσουν Μολδαβοί και Λετονοί, με τους τελευταίους να έχουν το απόλυτο. Το πρώτο τρίποντο προσδοκούν Ανδόρα και Λιχτενστάιν.

Η ημέρα ξεκινά, πάντως, με ενδιαφέροντα φιλικά παιχνίδια στην Άπω Ανατολή. Το Κύπελλο Κίριν, ένα παραδοσιακό τουρνουά που διεξάγεται για πάνω από δύο δεκαετίες στην Ιαπωνία, ανοίγει σήμερα τις πύλες του με τους δύο ημιτελικούς που διεξάγονται στην πόλη Κόμπε. Στον πρώτο παίζουν Χιλή-Τυνησία, ενώ στον δεύτερο Ιαπωνία-Γκάνα. Σημαντικό είναι και το τεστ Νότια Κορέα-Παραγουάη που γίνεται στη Σουγόν.

09:15   Χιλή-Τυνησία                              Διεθνές Φιλικό

12:55   Ιαπωνία-Γκάνα                            Διεθνές Φιλικό

14:00   Νότια Κορέα-Παραγουάη           Διεθνές Φιλικό

19:00   Αζερμπαϊτζάν-Σλοβακία             Λίγκα των Εθνών

19:00   Μολδαβία-Λετονία                     Λίγκα των Εθνών

21:45   Ανδόρα-Λιχτενστάιν                   Λίγκα των Εθνών

21:45   Αλβανία-Ισραήλ                         Λίγκα των Εθνών

21:45   Αυστρία-Γαλλία                          Λίγκα των Εθνών

21:45   Δανία-Κροατία                            Λίγκα των Εθνών

21:45   Λευκορωσία-Καζακστάν            Λίγκα των Εθνών